theWitcher 11741 47

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 3.02.2011 roku

Wyświetleń 11741

Odpowiedzi 47

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
apropos TheWitchera może faktycznie nie jest tą samą osobą co podejrzewamy?
raz że mógł skorzystać z konta starszej/młodszej siostry dwa że mógł się włamać na konto koleżanki trzy że to mogłobyć prowo ten adres email. poza tym jak się imię i nazwisko zgadza to nie musi się koniecznie osoba zgadzać, bo np. mam niezbyt częste nazwisko, stronię od nk i facebooka, a znalazłem użytkownika będącego pod moim imieniem i nazwiskiem i jedybe podobieństwo między nami to płeć i kolor skóry :P (nie zgadzają się wiek kolor oczu kolor włosów kształt twarzy i parę bardziej subtelnych rzeczy) - wniosek może być więcej niż jedna osoba pod takim samym imieniem i nazwiskiem (na na mordoksiędze i niekicham bywa po 5 osób ze zgodnymi imieniem i nazwiskiem)

ja tam podejrzewam że faktycznie starsza siostra założyła mu konto ale że jego siostra to nie jest ta sama dziewczyna na tamtym zdjęciu :P

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
apropos TheWitchera może faktycznie nie jest tą samą osobą co podejrzewamy?
raz że mógł skorzystać z konta starszej/młodszej siostry dwa że mógł się włamać na konto koleżanki trzy że to mogłobyć prowo ten adres email. poza tym jak się imię i nazwisko zgadza to nie musi się koniecznie osoba zgadzać, bo np. mam niezbyt częste nazwisko, stronię od nk i facebooka, a znalazłem użytkownika będącego pod moim imieniem i nazwiskiem i jedybe podobieństwo między nami to płeć i kolor skóry :P (nie zgadzają się wiek kolor oczu kolor włosów kształt twarzy i parę bardziej subtelnych rzeczy) - wniosek może być więcej niż jedna osoba pod takim samym imieniem i nazwiskiem (na na mordoksiędze i niekicham bywa po 5 osób ze zgodnymi imieniem i nazwiskiem)

ja tam podejrzewam że faktycznie starsza siostra założyła mu konto ale że jego siostra to nie jest ta sama dziewczyna na tamtym zdjęciu :P
moje sledztwo doprowadzilo mnie tu
http://nk.pl/#profile/29172233

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Mnie to coś odpowiedziało na pytanie dlaczego dało mnie do znajomychw tym stylu:
"Dałem cię do znajomch i tyle"

I uważa się za "faceta"

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
A może cierpi na Hermafrodytyzm i czuje się bardziej chłopcem, ale dostał imie żeńskie?
A może przeszedł operację "zmiany płci"? (chociaż nie podejrzewałbym tego w jej/jego wieku)
A może to jest jego dziewczyna? I może jest już na tyle stary żeby to trąciło pedofilią?

proponuje prowo - jak wiedźminek odpowie że przecież jest facetem odpiszcie "a od kiedy? bo chciałbym wiedzieć" :D

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

theWitcher
#24 2011-02-06, 22:23(Ostatnia zmiana: 2011-02-06, 22:37)
Niestety nie zgadza się nie tylko wiek brata (co ma niewielkie znaczenie) ale przede wszystkim miejsce zamieszkania.
Jednak w Gdańsku nie znajduje w ogóle żadnych Wilczkowiaków dowolnej płci (we Wrocławiu pojedynczą rodzinę). A IP ma wyraźnie z Gdańska.

Z drugiej strony tu w profilu zmyślił przynajmniej wiek, bo w danych konta gg jest 11 lat.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Niestety nie zgadza się nie tylko wiek brata (co ma niewielkie znaczenie) ale przede wszystkim miejsce zamieszkania.

Jednak chyba tu w profilu zmyślił przynajmniej wiek, bo w danych konta gg jest tak jak na tym koncie nk 11 lat.
Potwierdzam. Mamy go :D  Co z nim zrobimy?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

theWitcher
#26 2011-02-06, 22:41(Ostatnia zmiana: 2011-02-06, 22:57)
Niestety zdobyłem nowe materiały.
W Gdańsku nk nie znajduje w ogóle żadnych Wilczkowiaków dowolnej płci (we Wrocławiu pojedynczą rodzinę), a IP ma wyraźnie z Gdańska. Czyli albo nie ma konta nk (mało prawdopodobne) albo nie podał nazwiska bądź je zniekształcił.
Jednak jest to trochę dziwne bo oznaczałoby że ta jego siostra też spełnia któryś z warunków.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Macie coś z głową nie tak?

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
moze dostawca jest z Gdanska?

Adanos, nie wnosisz nic do sledztwa to sie nie wtracaj :D  Zostajesz odsuniety

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mamy coś nie tak z głową? To coś robi rozwałkę na forum, spamuje, pisze double posty, denerwuje ludzi, odkopuje stare tematy, pieprzy głupoty - takich tylko banować, ale nie bez sądu i ujawnienia tożsamości.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

theWitcher
#30 2011-02-06, 23:07(Ostatnia zmiana: 2011-02-06, 23:08)
Jak na moje to gość osiągnął swego rodzaju sukces, skoro doczekał się własnego tematu w tajnym i trochę czasu poświęconego specjalnie dla niego ze strony starszych userów :ok:  Brawo :lol:

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Ale moglbys nam pogratulowac za wysledzenie go :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

theWitcher
#32 2011-02-06, 23:11(Ostatnia zmiana: 2011-02-06, 23:12)
Nie chodzi tylko o to. Jeśli łamie regulamin, to należy dać mu ostrzeżenie, a nie rozpoczynać śledztwo dotyczące płci :facepalm:  czy sprawdzanie jego tożsamości.

To coś robi rozwałkę na forum, spamuje, pisze double posty, denerwuje ludzi, odkopuje stare tematy, pieprzy głupoty
Jak dla mnie to tak robi większość tego forum. Idąc tym tokiem rozumowania powinno się zbanować znacznie więcej użytkowników, niż tylko jednego.

Rzeczywiście, w Polsce, ach przepraszam w waszej Kloace, tylko zajmujecie się jakimiś durnymi sprawami. Narzekałeś, że każdy może zostać znajomym każdego bez akceptacji, bo akceptacja jest domyślnie wyłączona. Może zastanowicie się, jak zrobić, aby akceptacja była domyślnie włączona dla wszystkich użytkowników tego forum?

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Ja jestem za postawieniem go przed Trybunałem TM i wyjasnieniem mu kilku spraw, wraz z nadaniem mu ostrzezenia, za KAZDY post, ktory na to zasluguje

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

theWitcher
#34 2011-02-07, 00:00(Ostatnia zmiana: 2011-02-07, 00:00)
Nie za publiczne to śledztwo?

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
on/ona/ono stało się w takim tempie sławne że masakra a co do śledztwa doszedłem do wniosku że:
1 może to coś to kolejny wybryk natury typu bieber
2 może jest gejem (dlatego adres kobiecy)

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
gratuluję bystrej wypowiedzi.

proponuję koniec tematu. każdy może sobie identyfikować, kogo chce, ale z punktu widzenia administracji nie powinno mieć znaczenia, czy on jest chłopcem, kobietą, czy rybką akwariową.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

theWitcher
#37 2011-02-07, 05:27(Ostatnia zmiana: 2011-02-07, 05:27)
O córka rybaka ale głupoty w tym temacie :lol2:  . Dajcie mu/jej spokój, co najwyżej ostrzeżenie, a nie zbierać się jak jakaś zgraja wieśniaków z widłami i pochodniami w rękach by spalić jakąś wiedźmę. :lol:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie chodzi tylko o to. Jeśli łamie regulamin, to należy dać mu ostrzeżenie, a nie rozpoczynać śledztwo dotyczące płci :facepalm:  czy sprawdzanie jego tożsamości.

Jak dla mnie to tak robi większość tego forum. Idąc tym tokiem rozumowania powinno się zbanować znacznie więcej użytkowników, niż tylko jednego.

Rzeczywiście, w Polsce, ach przepraszam w waszej Kloace, tylko zajmujecie się jakimiś durnymi sprawami. Narzekałeś, że każdy może zostać znajomym każdego bez akceptacji, bo akceptacja jest domyślnie wyłączona. Może zastanowicie się, jak zrobić, aby akceptacja była domyślnie włączona dla wszystkich użytkowników tego forum?
Ja traktuję ten temat w kategoriach beki. Nie ma sensu dawać mu nawet warna, bo w regulaminie nie jest zabronione spamować innych zaproszeniami do znajomych. Próbowałem przełączyć wszystkich na zatwierdzanie znajomych, ale niestety w acp nie ma takiej opcji. Jednak każdy może ją sobie włączyć indywidualnie i ewentualnie pousuwać wcześniej dodanych znajomych.
Wracając do tematu płci, stawiam na 11 letniego chłopca, ale jak napisał Zysk mógłby być i rybką akwariową jeśli ten fakt nie zakłócałby bezpośrednio życia innym użytkownikom forum.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
on/ona/ono stało się w takim tempie sławne że masakra a co do śledztwa doszedłem do wniosku że:
1 może to coś to kolejny wybryk natury typu bieber
2 może jest gejem (dlatego adres kobiecy)

Jedno pytanie Sherlocku. Jak ty do tego doszedłeś?

Комиссар RBT

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry