theWitcher 11636 47

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 3.02.2011 roku

Wyświetleń 11636

Odpowiedzi 47

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Proponowałem obie możliwości, musicie zdecydować tylko która będzie się lepiej prezentować. Co do kolorów tekstu to najlepiej gdyby były jak najjaśniejsze, ja zanim Zdunek to nadpisał aktualizując forum ustawiłem chyba kolorki podobne do obecnych, ale do wszystkich wartości kolorów w hex (rgb) pododawałem w pamięci jakąś wartość (czyli równomiernie rozjaśniłem).

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://img14.imageshack.us/img14/1812/beztytuumna.png
No do cholery, co to ma być? Ja rozumiem, że na forum krąży masa dzieciaków, ale to już jakaś przesada. Nasza mała koleżanka dodała sobie do znajomych 30 osób(w tym mnie :|  ) z których nie zna nikogo.
Chyba czas najwyższy wyłączyć automatyczne akceptowanie znajomości, bo np. taki Lord Michał rzadko tu zagląda i w znajomych ma pełno dzieci gothica.

Korzystając z okazji sprawdziłem też kim jest ten cały "TheWitcher", w adresie e-mail podanie jest imie i nazwisko (monika.wilczkowiak@gmail.com), wstukałem to w naszą kloakę i co mi wyskoczyło?

http://img268.imageshack.us/img268/3628/d4863bc6b0.jpg
 :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:

N/c

Chciałem dać warna za głupotę, ale tutaj lepszym rozwiązaniem może okazać się ban.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

theWitcher
#2 2011-02-04, 16:13(Ostatnia zmiana: 2011-02-04, 16:13)
O kur.wa :lol2:  

Na szczęście ja chyba odstraszam takie młode suki, mnie nie zaprosiła :lol:

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
JA pierdole :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:
Współczucia bracie, popieram pomysł z zbanowaniem.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
w banowaniu za dużo prywaty. ważne, że beka jest :D

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!

Gruppenfuehrer Kereth

theWitcher
#5 2011-02-04, 18:56(Ostatnia zmiana: 2011-02-04, 18:57)
Jeden z wiedźminów to dziewczę? Ciekawe, ciekawe.  :lol2:  W każdym razie, dziewczyna ma niezły ubaw robiąc z siebie kolejną z wielu idiotek spotykanych na naszej klasie, czy tam kloace jak wolicie.

Комиссар RBT

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Dark - nie chcę nic mówić ale mimo to, że dziewczyna udostępniła zdjęcie to ty nie miałeś (wedle regulaminu) najmniejszego prawa podawać nikomu jej adresu e-mail czy udostępniać jej zdjęć BEZ JEJ ZGODY.

Ps : Żartowałem .. mam bekę jak chuj :D  , tak poza tym popieram pomysł z banem. Pozdro.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

theWitcher
#7 2011-02-04, 19:17(Ostatnia zmiana: 2011-02-04, 19:18)
Ja poszedłem za naradą kogoś mądrego i włączyłem sobie zatwierdzanie znajomych. Dzięki temu pani witcher mogła sobie jedynie pooglądać profil  :cool:   (w którym nawiasem mówiąc zamieściłem masę nowości).

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
http://img14.imageshack.us/img14/1812/beztytuumna.png
No do cholery, co to ma być? Ja rozumiem, że na forum krąży masa dzieciaków, ale to już jakaś przesada. Nasza mała koleżanka dodała sobie do znajomych 30 osób(w tym mnie :|  ) z których nie zna nikogo.
Chyba czas najwyższy wyłączyć automatyczne akceptowanie znajomości, bo np. taki Lord Michał rzadko tu zagląda i w znajomych ma pełno dzieci gothica.

Korzystając z okazji sprawdziłem też kim jest ten cały "TheWitcher", w adresie e-mail podanie jest imie i nazwisko (monika.wilczkowiak@gmail.com), wstukałem to w naszą kloakę i co mi wyskoczyło?

http://img268.imageshack.us/img268/3628/d4863bc6b0.jpg
 :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:  :pokerface:

N/c

Chciałem dać warna za głupotę, ale tutaj lepszym rozwiązaniem może okazać się ban.
Nie popieram pomysłu z banem. Automatyczne lub ręczne zatwierdzanie znajomości każdy sam ustawia u siebie w profilu, mogę ewentualnie poszperać i spróbować ustawić tą opcję na domyślną. Ten adres w profilu już widziałem, nie mam pojęcia dlaczego taki ma ale raczej nie wierzę żeby był dziewczyną. Jedyną osobą którą o to podejrzewam jest Tosya, ale trudno dać głowę biorąc pod uwagę prowokacje które dzieją się na tym forum.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten adres w profilu już widziałem, nie mam pojęcia dlaczego taki ma ale raczej nie wierzę żeby był dziewczyną.

Mail wymaga akceptacji, wiec na pewno jest jego właścicielem. Poziom wypowiedzi wskazuje idealnie na 8-10 latkę, a na naszej kloace po wpisaniu tegoż imienia i nazwiska wyskoczył tylko jeden wynik, a podpis pod zdjęciem bardzo w stylu wypowiedzi na forum.
Jestem więc pewien, że witcher to ta gruba locha.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
zróbcie prowotemat o wrestlingu. z jegojej ip powstał post na wrestlingforum, nick odniósł mnie do jegojej kanału yt, wszystko związane z wrestlingiem. jak napisze, że lubi i takie tam to będzie on, nie ona.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Oj tam zaraz gruba locha .... się dziewczynie UTYŁO :D  znacznie w dzieciństwie i tyle, a ty zaraz taki musisz agresywny być :lol: .

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

theWitcher
#12 2011-02-04, 21:28(Ostatnia zmiana: 2011-02-04, 21:33)
Po rozmowie z Zkirtaem doszliśmy do wniosku, że płeć tego osobnika nie jest pewna, trzeba przeprowadzić śledztwo :D

Oj tam zaraz gruba locha .... się dziewczynie UTYŁO :D  znacznie w dzieciństwie i tyle, a ty zaraz taki musisz agresywny być :lol: .

nie, to było bardziej takie nawiązanie do prowokacji dotyczących bronka i lochy komorowskich :D

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
A mi TheWicher pisał, pisała pisało(?) że jest facetem i się oburzyło że napisałem per "pani".
Może to jakiś szczyl korzystający z e-maila starszej, starszej() siostry ?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mnie też to dotknęło. Napisałem PW:
Cytat: Dracon#msge też to dotknęło. Napisałem PW: [quote author=Dracon
Znamy się? Wysłałeś mi zaproszenie do znajomych, a twój nick nie obił mi się o uszy.
Pozdrawiam
Dostałem odpowiedź:
Cytat: theWitcher#msge też to dotknęło. Napisałem PW: [quote author=Dracon
Na pytania tego typu nie będę odpowidał
:facepalm:

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
dołączę się do was i też go zapytam :ok:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

theWitcher
#16 2011-02-04, 23:43(Ostatnia zmiana: 2011-02-04, 23:44)
Dracon w takim razie przyciśnij go dlaczego w ogóle to zrobił? Możesz się powołać, że jeśli nie powie to czekają go poważne konsekwencje ze strony administracji i powiedz, że chcesz załatwić sprawę pokojowo.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już dawno (tzn. od razu gdy dostałem wiadomość, 20:41) odpisałem jemu/jej:
Cytat: Ja#msg dawno (tzn. od razu gdy dostałem wiadomość, 20:41) odpisałem jemu/jej:
[quote author=Ja
W takim razie po cholerę wysyłałeś mi zaproszenie, skoro nie jesteś moim znajomym? Dziwnym trafem do znajomych zaliczam nie byle kogo z tM, ale osoby, z którymi mogę na luzie pogadać na GG czy w tajnym.
Pozdrawiam
(Tak, wiem, że są błędy styl. i powt.)
Dopiero później zauważyłem, że jest o tym temat.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

theWitcher
#18 2011-02-05, 10:08(Ostatnia zmiana: 2011-02-05, 10:08)
Moim skromnym zdaniem to jest jakiś nk'kid czy fejs'kid, który myśli , że tutaj trzeba mieć tysiące znajomych bo jak nie to cię wyśmieją :facepalm:  i wystarczy na zapraszać obojętnie kogo. Albo druga kwestia - myśli, że jak będzie mieć w znajomych kogoś z wyższej półki tM, to inaczej go/ją (raczej go) będą postrzegali inni.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój

Diegomir

theWitcher
#19 2011-02-06, 14:02(Ostatnia zmiana: 2011-02-06, 14:04)

Czyzby to byl nasz TheWitcher

http://nk.pl/#profile/29172233

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry