Obejrzałem kilka kolejnych seriali, które mogę szczerze polecić:
- Orange Is The New Black 7/10
- Veep (coś w stylu House of Cards, tyle, że komedia, fajna
) 9/10, główna aktorka po prostu zajebista : D
- Band of Brothers 10/10 - klasyg, nic więcej wiedzieć nie musicie.
- Generation kill 9/10
- Jericho - całkiem fajny serial, nie wiem dlaczego tak beznadziejnie zakończony, ogólnie kilka bombek atomowych wybuchło w USA (chyba jakieś 22) i serial opowiada o życiu ludzi w post-apokaliptycznej rzeczywistości 8/10
- Low Winter Sun, w sumie mam odczucia ambiwalentne co do tego serialu, można obejrzeć, nie jest najgorszy ale super też nie
- The Newsroom - klasyg, naprawdę dobry serial z Jeffem Danielsem (mam lekki uraz do tego aktora po Głupim i głupszym xD ale tutaj naprawdę świetnie gra) 10/10
- The Wire 69/10 no ten serial powinien zgarnąć wszystkie możliwe nagrody i nie mam pojęcia dlaczego tak się nie stało. Dzieło sztuki, naprawdę, kto nie oglądał to niech serio nadrobi. Szkoda opisywać, obczajcie na wiki albo po prostu zaufajcie i odpalcie go, nie pożałujecie.
(
http://baronowo.pl/60-powodow-dla-ktorych-warto-obejrzec-serial-the-wire/)
- The Unit - jak się ktoś interesuje tego typu serialami - tajne akcje, CIA, wywiady szmery bajery to warto, + gra tam ten zajebisty aktor co grał w 24 godzinach Davida Palmera 9/10
- True Detective - nowy serial HBO z Makkanahejem, na początku przymulał (pierwsze dwa odcinki) ale się pięknie rozkręcił, 8/10
- Nowy sezon 24 godzin! Zajebisty jak zawsze, pięknie, że po chyba czterech latach reaktywowali serial i to z rozmachem jak zwykle w 24 bywało. Szkoda, że tylko 12 odcinków 9/10
Zamierzam ogarnąć sobie Prezydencki poker, oglądał ktoś może, naprawdę taki zajebisty jak mówio ludzie?