Propozycja "Szybkich odpowiedzi" 3282 11

O temacie

Autor Warka

Zaczęty 5.01.2011 roku

Wyświetleń 3282

Odpowiedzi 11

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
Witam. Ten temat w szczególności skierowany jest do adminów. Chyba każdy by chciał by forum było wolne od spamu. Mam propozycje jak rozwiązać ten problem. Poprostu można pod każdy dział podpiąść Temat "Szybkie piłki" czyli szybkie pytania - szybkie odpowiedzi. Oznacza to, że w tym temacie ludzie którzy potrzebują pomocy w błahych sprawach zamiast zakładać nowych tematów będą pisać posty a ludzie chcący im pomóc będą pisać poniżej. A nowi przeglądając taki temat mogą znaleść mnósssssstwo informacji, zamiast ganiać po całym forum. Uprości to życie wielu początkującym modderom. Przykład - umkła mi jakaś jedna komenda do skryptu. Zamiast zakładać nowy temat sprawa rozwiąże się w 2 postach. Mam nadzieję że moja oferta zostanie rozważona, dziękuje, Warka.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A potem po 20/30 stron i szukaj GL.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Propozycja "Szybkich odpowiedzi"
#2 2011-01-05, 18:21(Ostatnia zmiana: 2011-01-05, 18:23)
jeśli uważasz, że taki temat ma szanse zadziałać to czemu nie? Załóż sam, najlepiej w pytaniach/pomocy moddingu gothica, ogółem. Tylko nie rozumiem, po co w każdym dziale?

@up, na tym to polega że nie masz szukać tylko możesz spytać i czekać na odpowiedź. Na moje to ma małe szanse wypalić, ale jak pomysłodawca chce to niech spróbuje. Ale od bezsensownych postów to to forum na pewno nie uwolni, prędzej powiększy ich ilość :P

No ale cóż, jak nie można w sb to to będzie jakieś rozwiązanie.

baba vanga
  • Gość
Jak już coś to to powinien być jakoś ogólnie podpięty temat

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
ja podepnę jak to będzie działać.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Co do funkcji, jest to dość żenujące. Nieraz ludzie mnie się pytają o takie rzeczy i bez problemu im odpowiadam, mimo że nie znam całej listy na pamięć. A jak? Otóż takie listy są już gotowe, i wystarczy do nich zajrzeć. Jedna (niestety najgorsza, niekompletna i miejscami błędna) skopiowana na nasze forum przez Adanosa. Zresztą każdy ma ją w swoich skryptach, w pliku externals.d. Głupie jest też tłumaczenie się nierozumieniem niemieckich opisów każdej z nich - sam nie znam biegle niemieckiego, bez problemów można posiłkować się Google Translatorem :ok:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Że niby samosia? Samosia sama w sobie jest dowodem na to, że takie coś nie może wypalić...

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Nie wiem co to za funkcja, ale mam za to przepis na gofry!" :lol:

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
"Nie ma cycków nie ma funkcji!"

davish

davish

Użytkownicy
posty16
Propsy15
  • Użytkownicy
Dracon dawaj przepis :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odkopałeś tylko półroczny temat? Kop głębiej! Masz taką małą motywację ode mnie :lol:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
A jak odkopiesz jakieś żale to nawet dostaniesz propsa ode mnie.  :lol:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry