kilka utworów na pianino 4224 7

O temacie

Autor LukaszazMl

Zaczęty 20.12.2010 roku

Wyświetleń 4224

Odpowiedzi 7

LukaszazMl

LukaszazMl

Użytkownicy
posty19
Propsy12
  • Użytkownicy

LukaszazMl

kilka utworów na pianino
2010-12-21, 00:38(Ostatnia zmiana: 2010-12-21, 00:58)
Witam.

Podam wam kilka utworów, które napisałem niedawno

Etiuda nr 1

http://w616.wrzuta.pl/audio/1xhnbFKu1Ne/lukaszazml_-_etiuda_nr_1

Etiuda nr 2

http://w616.wrzuta.pl/audio/6zBsGjboyic/lukaszazml_-_etiuda_nr.2

Etiuda nr 3

http://w616.wrzuta.pl/audio/6b9O85YZHFK/lukaszazml_-_etiuda_nr.3

Goth Forrest - Drwal z siekierą

http://w616.wrzuta.pl/audio/9XvrkBXpxrG/lukaszazml_-_goth_forrest_drwal_z_siekiera

Mam nadzieję, że nie ocenicie mnie surowo ^^

W razie gdyby komuś się spodobało i chciał by tego do jakichś tam celów użyć, prosze pisać na gg: 20385450

LukaszazMl

LukaszazMl

Użytkownicy
posty19
Propsy12
  • Użytkownicy
słabizna!! ale bardzo dobre bardzo!! wiecej takich utworow! lux!!

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Postaraj się bardziej, bo to jest zajebiście słabe, że ja nie mogę raczej kiepskie.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Nie wytrzymam i zadam to pytanie do kogo to było
??

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Cytat: LukaszazMl link=topic=12472.msg127779#msg127779#msg127779#msg127779 date=1294067174

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
On sobie po prostu zdawał sprawę że robi chujnię, więc zrobił sobie multi i z niego propsował samego siebie. Ale sprytni moderatorzy przejrzeli jego niecny plan i scalili jego konta. Czekamy na wytłumaczenia typu "to konto mojego brata" czy "jestem czosnym cebulakiem i nje mam internetów w domu, pisałem z kafejki :<<<<"

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Gówniane te utwory, nawet nie ma się nad czym rozwodzić.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

kilka utworów na pianino
#7 2011-01-04, 17:30(Ostatnia zmiana: 2011-01-04, 17:33)
Nie, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl date=#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl03 01 2011 - 18:34#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl date=1294076052#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

Cytat: LukaszazMl
"Siwek" to nie było moje konto. IP mogło być takie samo, ponieważ dzielę sieć z innymi jej użytkownikami
[quote author=Avallach#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl date=#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl03 01 2011 - 18:36#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl date=1294076206#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

Nie wierzymy ci.

[quote author=LukaszazMl03 01 2011 - 18:54#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

[quote author=LukaszazMl date=1294077258#msg, tłumaczył się że dzieli sieć z jakąś inną osobą która przypadkowo niezależnie bez jego wiedzy też się zarejestrowała na tym forum i komentowała jego prace ale to absolutnie nie on.

ale jest to mozliwe

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry