Dziwny błąd na "czystej grze " 2329 4

O temacie

Autor damdan

Zaczęty 22.11.2010 roku

Wyświetleń 2329

Odpowiedzi 4

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Witam otóż mam dziwny błąd , podczas reparsowania (?) skryptów .

usunąłem grę , zainstalowałem wszystko 2 razy , przedtem usunąłem wszystkie pliki związane z gothicem i dalej błąd. Mam gothic 2 Noc kruka , Mod developing Kid ( duża paczka ) , polskie skrypty

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Stawiam że odinstalowując grę nie skasowałeś ręcznie wszystkich plików, a to oznacza że te które nie były standardowo dołączone, przetrwały reinstalkę. Spróbuj zrobić to jeszcze raz tym razem upewniając się że nic nie zostało w folderze gry.

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
zrobiłem tak za drugim razem , usunąłem wszystkie pliki , pozostałości szukałem przez wyszukiwarkę plików , lecz sprawdzę jeszcze raz wszystko i napisze czy zadziała .

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
przeinstalowałem dziś całość od nowa . Na pewno usunąłem wszystkie pliki . ( nawet więcej niż bym chciał ) I nadal jest ten sam błąd . Gothic 2 i dodatek mam oryginały na osobnych płytach , instalacja nastąpiła bezbłędnie . Po zainstalowaniu gothic 2 noc kruka zainstalowałem g2mdk , następnie wgrałem polskie skrypty .

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
BARDZO PRZEPRASZAM za trzeci post pod rząd lecz nalazłem odpowiedź na ten błąd . Musiał zainstalować całego Windowsa od nowa , tylko to pomogło , jak widać była to wina mojego już prehistorycznego kompa .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry