Rozumiem że osoby które nie widziały Kantyny mogą przypuszczać że to miejsce zgromadzeń "elity", ale zrozumcie że naprawdę tak dosłownie nie jest (zaraz mnie zlinczują). To po prostu miejsce gdzie grupa zgranych znajomych może pogadać w swoim własnym gronie, dobrze się rozumieją a dzięki selekcji wpuszczanych dyskusja toczy się tak jak większości się zwykle podoba. Przy okazji widzi ją też część osób pełniących istotniejsze funkcje na forum jak ja, ale uwierzcie mi że jeśli nie znasz tamtych, nie przepadasz za nimi lub nie zgadzasz się z niektórymi poglądami, sama kantyna także niekoniecznie przypadnie ci do gustu. Zresztą nowi zwykle nie są tam najlepiej przyjmowani (pamiętam

).
Osobiście zdecydowanie bardziej sobie cenię choćby spamowisko teamu theSect, gdzie całkiem przypadkiem także się wyjątkowo fajnie dobraliśmy i często prowadzimy tasiemcowe dyskusje o wszystkim i o niczym. Nawet chciałem rozszerzyć dostęp do tego tematu poza osoby z teamu, ale były problemy z maskami uprawnień (albo byłoby hasło ale musieliby go wiszieć wszyscy userzy, albo trzeba by robić nową grupę na secondary i dodawać do niej członków).