Postulat 12695 45

O temacie

Autor Hunn

Zaczęty 25.09.2010 roku

Wyświetleń 12695

Odpowiedzi 45

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Dobra może być  :lol:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulat
#21 2010-09-25, 20:31(Ostatnia zmiana: 2010-09-25, 20:34)
Rozumiem że osoby które nie widziały Kantyny mogą przypuszczać że to miejsce zgromadzeń "elity", ale zrozumcie że naprawdę tak dosłownie nie jest (zaraz mnie zlinczują). To po prostu miejsce gdzie grupa zgranych znajomych może pogadać w swoim własnym gronie, dobrze się rozumieją a dzięki selekcji wpuszczanych dyskusja toczy się tak jak większości się zwykle podoba. Przy okazji widzi ją też część osób pełniących istotniejsze funkcje na forum jak ja, ale uwierzcie mi że jeśli nie znasz tamtych, nie przepadasz za nimi lub nie zgadzasz się z niektórymi poglądami, sama kantyna także niekoniecznie przypadnie ci do gustu. Zresztą nowi zwykle nie są tam najlepiej przyjmowani (pamiętam :lol2: ).
Osobiście zdecydowanie bardziej sobie cenię choćby spamowisko teamu theSect, gdzie całkiem przypadkiem także się wyjątkowo fajnie dobraliśmy i często prowadzimy tasiemcowe dyskusje o wszystkim i o niczym. Nawet chciałem rozszerzyć dostęp do tego tematu poza osoby z teamu, ale były problemy z maskami uprawnień (albo byłoby hasło ale musieliby go wiszieć wszyscy userzy, albo trzeba by robić nową grupę na secondary i dodawać do niej członków).

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Cytat: Avallach link=topic=11505.msg112944#msg112944#msg112944#msg112944 date=1285439490
Rozumiem że osoby które nie widziały Kantyny mogą przypuszczać że to miejsce zgromadzeń "elity", ale zrozumcie że naprawdę tak nie jest (zaraz mnie zlinczują). To po prostu miejsce gdzie ma dostęp grupa zgranych znajomych może pogadać w swoim własnym gronie, dobrze się rozumieją a dzięki selekcji dyskusja toczy się tak jak większości się zwykle podoba. Przy okazji widzi ją też część osób pełniących istotniejsze funkcje na forum jak ja, ale uwierzcie mi że jeśli nie znasz tamtych, nie przepadasz za nimi lub nie zgadzasz się z niektórymi poglądami, sama kantyna także niekoniecznie przypadnie ci do gustu. Zresztą nowi zwykle nie są tam najlepiej przyjmowani (:lol2: ).
Osobiście zdecydowanie bardziej sobie cenię choćby spamowisko teamu theSect, gdzie całkiem przypadkiem także się wyjątkowo fajnie dobraliśmy i często prowadzimy tasiemcowe dyskusje o wszystkim i o niczym. Nawet chciałem rozszerzyć dostęp do tego tematu poza osoby z teamu, ale były problemy z maskami uprawnień (albo byłoby hasło ale musieliby go wiszieć wszyscy userzy, albo trzeba by robić nową grupę na secondary i dodawać do niej członków).

Rozumiem poprostu użyłem słowa "elita" bo najlepiej pasowało do wąskiej grupy znajomych na tym forum. Kilku z nich znam no dobrze, resztę chciałbym poznać. O to chodziło no i też smiać się z waszych filozoficznych wypowiedzi na różne tematy.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Osoba, która pisze o sobie "dojrzała" (w tym przypadku nie ma to żadnego znaczenia ale chuj), tłumaczy się z różnych dla nikogo nieistotnych rzeczy prawie wszystkich okłamuje włącznie z sobą. Ja jestem chamem, jestem niedojrzały oraz jestem głupkiem, aczkolwiek nie tak wielkim jak sikacz.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Kilku z nich znam no dobrze
Już któryś raz to wspominasz. Podaj nicki i powiedz szczerze czy NAPRAWDĘ ich znasz, a nie na zasadzie że zacytowali cię w poście i od razu orgazm przyjaciele na zawsze cel życiowy spełniony.

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Cytat: Vierzba link=topic=11505.msg112949#msg112949#msg112949#msg112949 date=1285440042
Już któryś raz to wspominasz. Podaj nicki i powiedz szczerze czy NAPRAWDĘ ich znasz, a nie na zasadzie że zacytowali cię w poście i od razu orgazm przyjaciele na zawsze cel życiowy spełniony.

:lol2:   powtarzam bo do niektórych nie dociera. Dobra koniec szopki, mnie się już pisać nie chce.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
i bardzo dobrze, bo nikt nigdy nie dostał kantyny od pisania po ludziach i proszenia. z resztą z takim nastawieniem mógłbyś być bardzo rozczarowany treścią i "prestiżem" tego śmietnika.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
przez jakiś czas przez pomyłkę miałem dostęp do kantyny i konteneru. Nic genialnego tam nie zuważyłem. Plany prowokacji krzyżowcowej. Informacja by ingnorować prowokacje Thora ;)

Popisuje się ciągle menda jedna...

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Postulat
#28 2010-09-25, 20:50(Ostatnia zmiana: 2010-09-25, 20:50)
I dlatego nigdy nie dostaniesz kantyny:
- Rzucasz ręcznik na ring po kilku słowach gorzkiej prawdy
- Nie jesteś zabawny
- Zamiast mądrze pisać, piszesz że mądrze piszesz wcale mądrze nie pisząc
- Masz w sygnaturze 10-letnią grę
- Nie jesteś fajny
- Nie masz jaj żeby zrobić na przykład coś takiego:

MAM WYJEBANE NA REGULAMIN I ZAMIESZCZAM W PUBLICZNYM FORUM BRZYDKIE RZECZY!

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy

Hunn

Postulat
#29 2010-09-25, 20:52(Ostatnia zmiana: 2010-09-25, 20:53)
Fajna animka.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Postulat
#30 2010-09-25, 20:53(Ostatnia zmiana: 2010-09-25, 20:53)
^

Dodaję do listy punkt:
-nie umiesz forumingować

Edit: j/n

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Postulat
#31 2010-09-25, 20:53(Ostatnia zmiana: 2011-07-25, 16:51)
mnbmbn

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
j/w

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
- Masz w sygnaturze 10-letnią grę

To już urosło do rangi symbolu. Dałbym sobie propsa.

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Nie chce mi się już pisać. Dobra mam w sygnaturze 10-letnią grę ponieważ to forum jest kojarzone z tą grą więc jak już komuś pomagam w jego problemach z moddowaniem to potem piszą do mnie i wypytuję się o różne rzeczy. Denerwuje mnie to, dlatego dałem sobie taką sygnaturę żeby było wiadomo, że nie mam czasu indywidualnie każdemu pomagać. Męczy mnie ta cała sytuacja wiem, że to zabawa ale ja już wysiadam i idę zaraz spać.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
toć to nawet ja chodzę spać o 22:10.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam w sygnaturze 10-letnią grę ponieważ to forum jest kojarzone z tą grą
thoro, vierzba, ogrodnik, mea - czy kojarzycie themodders z gothiciem? :lol:

Czemu od razu noliferów? Wielbiciele tigerów pitych przy świetle monitora brzmi lepiej.
8 propsów!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Postulat
#37 2010-09-25, 22:26(Ostatnia zmiana: 2010-09-25, 22:27)
Nie - ale grupa
bliższych lub dalszych znajomych - skądinąd ludzi zaufanych, którzy znają się przynajmniej przez forum te kilka lat.
ma inne patrzenie na smutny, szary świat tej strony niż "góra forum" :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
widze ze mnie beka ominela :lol:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Jakbym ja był beką to też bym cię ominął :lol:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry