Hmm Fenix a czego się spodziewałeś? Świata się w jeden dzień nie zmieni a tym bardziej ludzi - bo o stanie forum, klimacie, poziomie pomocy i modyfikacji jakie tworzą świadczą tylko i wyłącznie jego userzy.
Poza tym nie jest źle. Fakt, że forum się bardzo zmieniło, ale jakoś dalej się toczy do przodu - zaadaptowało się do obecnych warunków ;p
Co do twojej pracy to nic nie wiem bo wróciłem jakiś tydzień temu, ale chyba nie jest tak źle. W sumie ważne jest żeby słuchać sugestii rozsądnych ludzi, ale ostateczne decyzje podejmować SAMEMU! Demokracja w takim miejscu raczej wskazana nie jest. Rób swoje i nie patrz się na innych to jakoś dalej będziesz to ciągnął. No chyba, że masz dość to co innego. Z tego co pamiętam ja chyba też dwa razy oficjalnie rezygnowałem dając oficjalne posty no i po iluś tam pochwalnych postach zmieniałem decyzję

Nie mówię, że to była jedyna motywacja, po prostu przyzwyczaiłem się do tego miejsca.
A kazzem się chyba nie ma co przejmować. Skoro do tej pory płacił to pewnie będzie płacił dalej. A jak stwierdzi, że nie warto poświęcić kilku zgrzewek pepsi rocznie na forum to pewnie ja będę płacił.
Co do innych grup modderskich to tez nie raz próbowaliśmy. Były nikłe odzewy, kilka grup przyszło, ale albo zainteresowanie tym co robili było dość nikłe, albo forum im nie przypasowało, albo ciul wie co jeszcze. W każdym razie na pewno zrobiony zostanie w stajni TM porządny mod do wiedźmina, ale jeszcze nie w tym roku
Poza tym Fenix to co szkodzi, żebyś miał admina? Zawsze potrzebny jest ktoś od brudnej roboty na forumcu: postulaty, uprawienia, tworzenie działów, obsługa userów i 0700
Z resztą zrobisz jak uważasz - nic na siłę.
Pozdrawiam,
Sher.