OTO POLSKA 1501902 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1501902

Odpowiedzi 5881

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
                                                                   Ja powiem tylko jedno zdanie:
Nie ważne z jakiej jesteś rodziny, skąd pochodzisz, jaki masz start - jak się chce to można... Tyle.                                        

Zapraszam do Chin, powiedz to komuś kto zapierdala "25 godzin na dobę" dostając za to parę groszy. Mógłbym opisać tu historię pewnej osoby z rodziny ale to nie czas ani tym bardziej miejsce na takie zwierzenia To nie Rozmowy w Tłoku.

Tekst z wywiadu:
Nie wiem czy wiesz jak wygląda zapuszczony boks koński? Metr kału na
całej powierzchni zmieszany z sianem. Koń nawali, to przysypują to
sianem. Nie zapomnę do końca życia zapachu gnijącego kału z dolnych warstw.

Nic mnie tak nie wkurwia jak takie pierdolenie o pracy fizycznej, po prostu wkurwia mnie jak ktoś z wywalania pierdolonego gnoju robi wyzwanie na poziomie 12 prac Herkulesa. Po prostu wkurwia. Jedyne co bardziej w temacie pracy fizycznej wkurwia mnie bardziej, jest gardzenie nią i uważanie jej za niegodnej MNIE(bo jaki JA kurwa nie jestem).

Co do tematu, sam byłbym kurewsko szczęśliwy jeśli ta jego historia jest prawdziwa. Tym bardziej biorąc pod uwagę to, że wcale nie musiało mu się udać i "stracił" dzieciństwo na darmo i nic z tego nie ma.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

OTO POLSKA
#1641 2012-10-04, 23:22(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 23:28)
Nic mnie tak nie wkurwia jak takie pierdolenie o pracy fizycznej, po prostu wkurwia mnie jak ktoś z wywalania pierdolonego gnoju robi wyzwanie na poziomie 12 prac Herkulesa. Po prostu wkurwia. Jedyne co bardziej w temacie pracy fizycznej wkurwia mnie bardziej, jest gardzenie nią i uważanie jej za niegodnej MNIE(bo jaki JA kurwa nie jestem).
Podbijam! Propsy w chuj!

//Edit: Przeczytałem ten wywiad. Podkolorowany jak cholera - tak, że aż się chłopak w zeznaniach zgubił, np: najpierw opowiedział o tym jak to "ciężko pracował i oszczędzał, by mieć pieniążki na marzenia", a zaraz potem, że w robocie wytrzymał 3h, "bo mi się tak nie podoba". Nonsens. Prowo jak chuj.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Zazdroszczę wam energii, że wam się w ogóle chce nad tym dyskutować. Dla mnie to jest jakiś fake bo wali sztucznością na lata świetlne. Nie mniej przy tego typu programach może to być nawet możliwe bo pewnie znał pytania, uczył się odpowiedzi na pamięć, sceny mogły być powtarzane (chyba że to na żywo ale wątpię), mogli go instruować jak się ma zachowywać itd i w efekcie mogło wyjść do tego stopnia sztucznie jak widać, pomimo że sytuacja i koleś prawdziwe.

Faktem jest też, że te wszystkie geje mają wrodzoną łatwość do odnoszenia sukcesów (nie żebym sugerował, że ten chłopiec nim jest). Pedalskie środowiska mocno się trzymają swoich i mogą sporo załatwić (w końcu facet faceta czymś musi przyciągnąć - faceci-laleczki przyciągają urokiem, a stare grube pedaluchy na stanowiskach... pfe, ale wiadomo), po za tym oni już sami w sobie są bardzo otwarci i łapią dużo kontaktów, więc mogło się nawet wydarzyć, że gdzieś tam udało się mu dorwać jakiegoś sponsora, chuj z tym. Mimo wszystko uważam, że to fake - durne pytania, facet nic konkretnego w sumie nie powiedział (przynajmniej do momentu, w którym ja oglądałem, ale te pytania o straconą miłość czy inny chuj mnie odstręczyły) i ogólnie to że chciałem powiedzieć że sram na TV i płynące stamtąd sraczane treści.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jak na razie napisałeś najdłuższego posta, hipokryto :D

Smoli, polecam poczytać historię Warrena Buffeta. On miał chyba takiego... Bananowego tatusia.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
https://www.youtube.com/watch?v=OXaDFC2Risk

Pyta na propsie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1645 2012-10-05, 15:41(Ostatnia zmiana: 2012-10-05, 15:46)

Tacy ludzie to ogólnie mają później ciężko, ale życie rucha i ustawia. Mamy kraj lordmagistrów, a fizycznie to dla nygusa. Prawa fizyki jednak są nieubłagane i tak też wszyscy spotkają się przy kasie w Tesco.
Nie wiem, może jestem dziwny ale lubię pracę fizyczną, zwłaszcza taką związaną z branżą budowlaną. Wole ponapierdalać fizycznie różne zlecenia, pokręcić ze wszystkiego bekę, niż się użerać z tabunami matołów w jakiejś branży usługowej czy coś. Oczywiście inaczej mówiłbym po 30 latach stawiania cegieł, ale umówmy się że wyrzucanie gnoju przez wakacje to też chuj nie doświadczenie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Opowiedz nam o swoim doświadczeniu Thoro

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1647 2012-10-05, 21:30(Ostatnia zmiana: 2012-10-06, 09:54)
Ograniczę się do tych odnośnie pracy fizycznej:

- byłem "malarzem artystycznym" :lol2:
- pracowałem na stolarni i przy obróbce komponentów mebli,
- pracowałem na obrabiarkach cnc
- pracowałem w architekturze krajobrazu, gdzie praca przypominała tą z extreme makeower. nie rzadko zaczynaliśmy o 8 mając nie całe z 7-8 godzn na wykonanie ogrodu wedle projektu tzn; zerwanie darni, założenie agrotkaniny, zwymiarowanie, nawożenie żwiru (kilka-kilakanaście ton) zakładanie nawadiania, sadzenie roślin, sprzątania terenów, pielenia, oprysków. to wszystko w roli dreamteamu w postaci:

Juzka Żula - brata szefowej, znanego gawędziarza wsi Żdżanne, u którego jedna skrytka na alkohol na terenie samej firmy przypadała na 10m2.
Bogdanskiego - 18 letniego ruchacza-alimenciarza ze śmiesznymi tatuażami na przepustce
Młodego - Przydupas szefa, który zapierdalał bardziej gorliwie niż dziwka laskę. Miłośnik czystych spirytusów i ukraińskich przemytów. Podobno student.
Młodego x2 - Kolesia, który miał na wszystko wyjebane. Posiadadza kolekcji kolorowych mandatów. Miłośnik czystych spirytusów i ukraińskich przemytów. Podobno student.
Mnie - Kolesia, który w tym dziwnym gronie rzadko się odzywał. Posiadacz Najostrzejszego Noża na Świecie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
A milion Niemców nadal dupcy polskie polki...
oto Polska

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
To wygląda bardziej jak trailer do jakiejś gry, pomijając że nawet intro w Gothicu było wykonane na lepszym poziomie... szkoda słów. Jeszcze oczywiście na siłe wciskanie oglądającemu nieudanego "budowania napięcia" rodem z zachodnich filmów, co jest według mnie totalnie nietrafne w takiej produkcji. Mogliby się solidnie wziąść do roboty i zrobić film w klimacie takich klasyków jak np. "Krzyżacy", a nie wsadzą parę ludzi w zbroję, dodadzą namioty w Photoshopie i sugerują że zajebista produkcja z rozmachem

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gdzie w tym wszystkim Mel Gibson?

Mark Twain

kazzmir
  • Gość
dodadzą namioty w Photoshopie i sugerują że zajebista produkcja z rozmachem

zależy kto wsadza te namioty, jak pajace to wygląda to tak jak wygląda. dobre materiały widziałem z montażu efektów specjalnych i scenografii do serialu gra o tron.

to że nie poradzili sobie fabularnie z filmem, to pretensje do patałachów scenarzystów, panów Renzo Martinelli i Valerio Massimo Manfredi. polacy tam tylko występowali więc gromy nam się średnio należą, MSZ za to powinien zjebać ten film za brak realizmu i takie tam

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mark Twain

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zerżnął bym ją na tym koniu ;p

Elo

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
... ale co najwyżej możesz strzelać pamięciówki.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
1. Zabij dziecko
2. Stań się sławny
3. ???
4. Profit!

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
przez niedopatrzenie i nie wiem w jaki sposób zwrot ten jakoś ukradkiem wyszedł z mojego słownika mądrości życiowych także: jebać szuszwoli.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zazdrościcie jej sukcesu i tyle, chamy

0 użytkowników
Do góry