OTO POLSKA 1720858 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1720858

Odpowiedzi 5881

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Zna ktoś jeszcze jakieś tego typu atrakcje w swietokrzyskiem lub w okolicach?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Taniec, bachata jakaś i tym podobne.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1502 2012-06-28, 18:55(Ostatnia zmiana: 2012-06-28, 18:59)
Mimo wszystko jednak wolałbym obracać się w "kulturalnym" towarzystwie, niż w takim czymś.

Jedno nie wyklucza drugiego. Z resztą kto powiedział, że kulturalni ludzie od czasu do czasu nie mogą pójść w tango?
Za dużo w tym kategoryzowania, definicji i oceniania świata przez pryzmat 0-1, tak bardzo popularnego np. w kręgach sekty PiS. Życie na ogół bywa dziwne.

Czas dorosnąć.

Oczywiście, ale jak ma się te naście lat to ja naprawdę nie widzę nić złego w robieniu bydła, jaraniu, chlaniu na umór i ruchaniu się z kim popadnie. Źle, gdy staje się to stylem naszego życia, jednak jako taki okres naprawdę warto przeżyć, choćby dla przyszłej higieny umysłu i nowego wachlarza różnorakich doświadczeń. Zrzędliwe pizdy których nikt nie chciał ruchać aka "dzisiejsza młodzież to..." i kryzysy wieku średniego same z dupy się nie biorą.

często krytykował podobne tej sytuacje więc wydało mi się to zabawnym że sam w jednej z nich wziął udział.

Ja też krytykuje wiele rzeczy a później umyślnie robię to samo. Hejtuję brudasów, jednocześnie się z nimi zadając i chodząc na ich imprezy. Jak myślisz dlaczego i po co?

A ile razy "zasłużeni" (tfu!) userzy tego forum jechali po kimś tak jak to piszesz? Ile było tekstów o tym jaki ten Xardas od GWW jest głupi i jechano po nim? A to już po tym jak przestał na nie wchodzić, sytuacja podobna do zbanowania.

Napisałem "na ogół". Często jest właśnie tak, że nowi podłączają się do linczu próbując zyskać uznanie, co nie znaczy że innych to nie dotyczy. Ja nikogo tu nie wybielam, a to czy konfrontacja parunastu na jednego jest fajna to już pozostawiam do osobistej oceny osób w takich zabawach na ogół się lubujących
Przewinęła się przez to forum masa osób, które robią / zrobiły z siebie totalnych pajaców, a w rzeczywistości są zupełnie zwyczajnymi postaciami i wiodą normalne, zdrowe życie i jest też masa zasłużonych jednostek - władców propsów - które w życiu nie widziały potwora na oczy, są kompletnie niedojrzałe lub są jakimiś półniemowami

Dlatego ja od dawna praktykuje i zalecam zdrowe albo przynajmniej niedojrzałe (tak!) podejście do tematu forum i społeczności przez internet. Dziwią mnie jakieś dochodzenia ludzi względem tego, że ten jest kulturalny ale zachował się jak bydło, nagonki itp. itd.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mimo wszystko jednak wolałbym obracać się w "kulturalnym" towarzystwie, niż w takim czymś.

Jedno nie wyklucza drugiego. Z resztą kto powiedział, że kulturalni ludzie od czasu do czasu nie mogą pójść w tango?
Za dużo w tym kategoryzowania, definicji i oceniania świata przez pryzmat 0-1, tak bardzo popularnego np. w kręgach sekty PiS. Życie na ogół bywa dziwne.
Nie wiem. Ja widzę jakieś takie dziwne obrzydzenie taką jakby "bezproduktywnością". Mam pełno kumpli, i zazwyczaj są to Bułgarzy, którzy właśnie w taki "niski" sposób spędzają czas. Owszem, są to ludzie inteligentni, z którymi można prowadzić wielogodzinne dyskusje, z którymi można miło spędzać czas, wybierać się na wycieczki (nawet zupełnie spontaniczne) czy grywać w szachy (był okres, głównie zeszłej zimy, kiedy w szachy napierdalaliśmy non stop). Ale co z tego, skoro żyją w syfie, nie przeszkadza im czy śpią na kanapie i czy w ogóle to ich kanapa, albo czy w ogóle śpią, czy może na ich kanapie śpi ktoś kogo nie znają i kto im do tego wyżera żarcie z lodówki. Brzydzę się brudu, bycia cały czas najebanym/naćpanym/na kacu. Ze względu na tryb życia jaki prowadzę nieraz po prostu potrzebny jest taki moment odreagowania (czyli potrzebuję się od czasu do czasu najebać), ale nie zmienia to faktu, że lubię myśleć trzeźwo, lubię być wyspany i wstawać rano z chęciami do życia. Chciałbym, żeby w pewnym momencie moje życie było na tyle komfortowe i bezstresowe, żeby móc funkcjonować w pełni sprawnie psychicznie bez potrzeby takiego właśnie częstego resetu systemu.

Byłem przez weekend w Cardiff, u kumpla, który z jednej strony jest właśnie taki kulturalny i dystyngowany (pochodzi raczej z bogatej rodziny i nigdy nie musiał pracować na własne wyżywienie, jeśli już to na własne wydatki), z drugiej lubi się napić lub zajarać (w sumie moja w tym zasługa :lol2: ). Poszliśmy do opery (rzekłbym, że światowej klasy) i bardzo mi się podobało, połaziliśmy po mieście, byliśmy w porcie na kawie, byliśmy w dwóch pubach i muzeum. Co prawda oba wieczory spędziliśmy przy wódce, ale to nie było zajebywanie się, tylko dodatek do rozmowy. Było przyjemnie. Nie rzucaliśmy w siebie stołami.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

OTO POLSKA
#1504 2012-06-28, 22:48(Ostatnia zmiana: 2012-06-28, 22:48)
Brzydzę się brudu, bycia cały czas najebanym/naćpanym/na kacu.
Tylko co wyjechał z ojczyzny i pobył w cywilizowanym świecie, a już cechy typowe dla każdego polaka-robaka-katolika go obrzydzają. Światowiec się kurwa znalazł.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Brzydzę się brudu, bycia cały czas najebanym/naćpanym/na kacu.
Tylko co wyjechał z ojczyzny i pobył w cywilizowanym świecie, a już cechy typowe dla każdego polaka-robaka-katolika go obrzydzają. Światowiec się kurwa znalazł.
Może w tym coś być, tylko że tu bardziej chodzi o to że osoby mieszkające poza granicami Polski, zobaczyły inne, lepsze, życie. Zabawa bez "ofiar" istnieje, są też różne rodzaje dobrego spędzania czasu, nie tylko alkohol i inne używki, większość wielu "polaczków robaczków" po prostu innego życia nie zna.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
zobaczyły inne, lepsze, życie.

Spokojnie. W innych krajach mają jeszcze więcej pieniędzy na alko, dupy i koks...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na dupy i koks już mi nie starcza... :lol2:

Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ale jest etizolam. I zawsze może pojechać do polski rwać licealistki

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Koleś słusznie prawi, szczególnie spodobało mi się jego skwitowanie pomocy Grekom, Hiszpanom itp. Jak można, będąc na tak odpowiedzialnej pozycji, nie przedsięwziąć żadnych środków zapobiegawczych takiej sytuacji? Nie wiem ile prawdy jest w tych transakcjach zbrojeniowych z Niemcami, oraz rozumiem że uzbrojenie, szczególnie gdy kraj jest słaby, jest potrzebne, jednak Grecy zaczęli oszczędzać gdy zostali zmuszeni do tego przez Unię, a i to im z oporem przyszło; nie rozumiem jak mogli pozwolić by kosztem uzbrojenia i własnej wygody (pensje polityków, moim zdaniem, są mocno przesadzone), utracić suwerenność. Jest to porównywalne z oddaniem państwa w ręce najeźdźcy bez walki, ponieważ chcemy oszczędzać amunicję.

Rozmowa na ten temat jest raczej niewskazana na takim forum jak to, gdzie 90% społeczności nawet nie zrozumie co przed chwilą napisałem, ani możliwych tego konsekwencji.

No i oczywiście, Polska - sami nie mają, a innym dają. Co prawda szlachetnie, ale skoro mamy tak dużo pieniędzy że możemy pomagać innym krajom, to czemu Polski nie stać na chociażby, poprawę jakości dróg, zrobienie czegoś z długiem (już nie mówię o tym by wyrównać, niech chociaż przestanie rosnąć) czy chociażby zostawienie chorych i emerytów w spokoju?

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Toczycie ten flejm jakby on miał jakikolwiek cel lub znaczenie. Przewinęła się przez to forum masa osób, które robią / zrobiły z siebie totalnych pajaców, a w rzeczywistości są zupełnie zwyczajnymi postaciami i wiodą normalne, zdrowe życie.

Wcale bym się nie zdziwił, jakby się okazało, że w normalnym życiu Luk napierdala zajebiście śmiesznymi kawałami.  :lol2:

Комиссар RBT

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale co z tego, skoro żyją w syfie, nie przeszkadza im czy śpią na kanapie i czy w ogóle to ich kanapa, albo czy w ogóle śpią, czy może na ich kanapie śpi ktoś kogo nie znają i kto im do tego wyżera żarcie z lodówki. Brzydzę się brudu, bycia cały czas najebanym/naćpanym/na kacu. Ze względu na tryb życia jaki prowadzę nieraz po prostu potrzebny jest taki moment odreagowania (czyli potrzebuję się od czasu do czasu najebać), ale nie zmienia to faktu, że lubię myśleć trzeźwo, lubię być wyspany i wstawać rano z chęciami do życia. Chciałbym, żeby w pewnym momencie moje życie było na tyle komfortowe i bezstresowe, żeby móc funkcjonować w pełni sprawnie psychicznie bez potrzeby takiego właśnie częstego resetu systemu.
Jak to wszystko zabawnie brzmi z perspektywy chwili obecnej. Tym razem nie udało mi się nawet dojść do kanapy, spałem na fotelu. W sumie kanapa była chyba zajęta kiedy się wyłączyłem :lol2:

PIĄTEK NISZCZY LUDZI

Mark Twain

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

OTO POLSKA
#1514 2012-06-30, 13:42(Ostatnia zmiana: 2012-06-30, 13:42)
Link
Dla mnie to atak na wolność słowa,w tym co powiedzieli było dużo prawdy o tych ukrainkach.
Miałem okazję poznać kilka takich na wymianie międzyszkolnej,w wiekszości strasznie niezadbane powiedziałbym nawet brudne.Jednak najgorsze było to(lub wręcz przeciwnie jak chcesz załapać syfa),ze same pchały się do łózka.Wszytsko sprowadzało się u nich do jednego,oczywiscie były wyjątki ale to głównie dziewczynym ze Lwowa którę zaznały trochę cywilizacjii.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Ludzie zachowują się w tym przypadku trochę jak pieski Pawłowa - usłyszą 'zgwałcić Ukrainkę' i od razu się oburzają, nie patrząc na konwencję audycji. Dla kontrastu w Boracie wyśmiewano Kazachów, a nikt nic z tym nie zrobił.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żydowska szkoła prowa :lol2:  

http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/396805,hebrajski-drugim-jezykiem-urzedowym-w-polsce.html

Zaczyna się od tego, że żydowski kongres odbył się w... Berlinie. Dalej jest już tylko lepiej :lol2:
Jego [Ruchu Odrodzenia Żydowskiego] członkowie chcą, by powrót Żydów do Polski był sfinansowany przez podniesienie podatków, Senat został przekształcony w Izbę Mniejszości, a Polska zerwała konkordat z Watykanem. Chcą też ustanowienia hebrajskiego drugim językiem urzędowym. Symbolem organizacji jest logo, które powstało z połączenia polskiego godła z gwiazdą Dawida.

:lol2:  :lol2:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Że co kurwa? Hitler się nie postarał  :confused:

Cedric

Cedric

Użytkownicy