OTO POLSKA 1468734 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1468734

Odpowiedzi 5881

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
reverse, wiesz kto to jest hater?

makin' bacon

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

OTO POLSKA
#1401 2012-05-07, 21:17(Ostatnia zmiana: 2012-05-07, 21:18)
:confused:
spierdalaj kmiocie

kazzmir
  • Gość

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Co do czaszki, to komentarz mnie rozjebał:

"Lekko uszkodzona? Najwyżej będzie seplenić."

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ritter podkreśla, że szkody są niewielkie. 21 grudnia ma zamiar spotkać się z właścicielami pozostałych artefaktów w Meksyku. Będą czekać, aż czaszki przemówią.

kazzmir
  • Gość
kulwa jus wsiadamy w statki wam dopieldolic :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
https://www.youtube.com/watch?v=GHa62I8MFTA

Długie, ale niektóre wstawki są rozbrajające; jak nie ma nygusów w reprezentacji polski czy Smuda gadający lepiej po niemiecku niż po polsku.   :lol2:  :lol2:  :lol2:

kazzmir
  • Gość
taka jest posrana mentalność, chwała że gdy dorośniecie coś się zmieni
http://imageshack.us/f/337/mailtvp.png/

odpowiedź pajaca
http://imageshack.us/f/823/odpowiedztvp.png/

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

OTO POLSKA
#1408 2012-05-28, 21:43(Ostatnia zmiana: 2012-05-28, 21:43)
Z całym szacunkiem czytałem  :lol2:  OK?

kazzmir
  • Gość
Z całym szacunkiem czytałem  :lol2:  OK?

wazon weź ty mnie nie lub jak dawniej xD

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
taka jest posrana mentalność, chwała że gdy dorośniecie coś się zmieni
http://imageshack.us...37/mailtvp.png/

odpowiedź pajaca
http://imageshack.us...powiedztvp.png/
Zwątpiłem w rodzaj ludzki.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Takoż i ja. Z drugiej strony nic dziwnego: jak ktoś zrobił taki materiał to oczywistym jest, że to jakiś popierdolony człowiek i że naprostowanie go to nie jest kwestia jednego mejla.

gry to nie rzeczywistość o czym wszyscy zapominamy. noż kurwa, faktycznie, a ja się zastanawiałem czemu po połączeniu sera i chleba wyszła mi kanapka a nie mikstura magii jak w oblivionie.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
gry to nie rzeczywistość o czym wszyscy zapominamy.
Właśnie mam wrażenie, że to krytycy gier ciągle o tym zapominają. Zachowanie dowolnego gracza w grze jest inne od zachowania w realu.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
OTO POLSKA w innej wersji, dla próby założyłem wątek podobny do tego na forum tawerny, oto wyniki: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=8553.0

:lol: :ok:
PROPSOWAĆ>KOMENTOWAĆ!

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Just another day in Poland :ok:
Dzisiaj oglądając jednym okiem wiadomości byłem zaszczycony usłyszeć wypowiedź na temat telewizji trwam. Cytując... 'Będziemy bronić telewizji Trwam, bo to jedyna prawda w Polsce' :lol2:  Jak to ujął mea - z jednej strony to śmieszne, z drugiej aż przykre :lol2:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
...
:|
brak słów.

makin' bacon

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Pomijając całą otoczkę i przeważające treści katolickie media rydzyka to obecnie jedne z nielicznych wartościowych mediów w polsce. W radiu maryja panuje daleko posunięta wolność słowa a, że głos jest zwykle krytyczny wobec panującej sytuacji w kraju to no cóż. Zawsze można sobie włączyć radio śmieć czy inne gówno, gdzie pojęcie debaty czy rozmowy dawno utonęło zanim w ogóle powstało. Radyjko może być kontrowersyjne, ale nie wiem natomiast o co chodzi w tv trwam. Pomijając treści stricte religijne, których wcale nie tak wiele i niektóre treści publicystyczne to jest to bardzo dobra stacja. Zamiast oglądać Jak Oni Robią Po Lodzie, czy jakieś inne tandetne xfactor wole tv trwam, gdzie prawie zawsze jest coś mniej lub bardziej ciekawego. Programy kulturoznawcze, krajoznawcze, ciekawostki, kultura, zabytki, promowanie różnych pasji czy rękodzielnictwa i rozmowy z ciekawymi ludźmi. Tak właśnie kiedyś wyglądała telewizja polska, bardzo dawno temu. O publicystyce nie wspomnę, gdyż to w polsce niesłychane, aby ktoś znany mógł sobie przyjść do tzw. programu dyskusyjnego i spokojnie wypowiedzieć swoje zdanie, bez przerywania przez jakichś baranów czy inną kurvę olejnik. Oczywiście, lepiej pieprzyć durnoty, że jedyne co tam jest to transmisje z parafii świętej brygidy niepokalanej w pszczynie dolnym i klękanie do kamery :facepalm: . Z takim podejściem jesteś takim samym zero-jedynkowym baranem co prezes kaczyński i rzesza jego wyznawców.

:)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Co, czekasz na propsy bo napisał to Thoro? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników
Do góry