Moje propozycje..
-Podczas walki, gdy ktoś nas uderzy i będziemy mieli końcówkę HP, widać rany na ciele postaci, albo na głowie, np; Zadrapania, krew i inne..
-Można by było też dodać przenoszenie jakiś przedmiotów, np deskę.. Chwyta się ją (Animacja) i idzie się z nią, do tego można by było pasek wytrzymałości..
-Efekt sprintu, ta jak w Gothic 3, naciskamy shift i biegniemy sprintem, do tego też pasek wytrzymałości.
-Podczas ładowania, tak jak w Gothic 3, są wyświetlane obrazki, można by było też coś takiego zrobić, nie wiem czy by się dało za pomocą gif'u, nie jestem specem.
-Nauka pływania, też był by dobry pomysł, podchodzimy do gościa i ćwiczymy.. ale nie tak zwyczajnie.
Podchodzimy do wody i można by było zrobić filmik, animacje lub cokolwiek pokazujący jak się uczy pływać.
-Albo podczas nauki walki dwu ręcznym mieczem, gdy zapłacimy, koleś nam mówi co i jak, a postać wykonuje animacje treningu bronią.
Dobra a teraz coś takiego ode mnie bardziej z serca
-Każdy chyba ma prawo sobie zwalić konia? Bohater nie uprawia seksu, a aż się pali do tego, można zrobić że jak podejdzie do łóżka jest opcja, "Zwal Konia"
-A może do tego gwałty? Podchodzi do jakiejś kobiety, i ją porywa potem gwałci i zabija.
-Goła postać, można by było dorobić takiemu facetowi jaja, i by był goły.
Okej koniec ;D
-Możliwość opalania się przy dużym słońcu, taki leżak, siadasz i jak tak z 5 min posiedzisz naszych, w G, to na pewno jakaś godzina, wtedy skóra staję się brązowa.
...