istota no-life'u 62435 212

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 3.06.2010 roku

Wyświetleń 62435

Odpowiedzi 212

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
skąd u ciebie ten mongolski język?! :)

Niby nasza konwersacja jest zakończona, jednak czy to w topicach, czy na shoucie starasz się obrobić komuś dupę (czyt. w tym przypadku mi) a nawet używasz wyrazów które zostały ci post wcześniej przytoczone. Guzik mnie obchodzi na jaki temat rozmawiasz z koleżkami na GG. Może być to nawet wpływ zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów. Jeśli chcesz mi coś rzec zrób to na PW a zamkniemy temat.

Life is a Fight.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Jeśli chcesz mi coś rzec zrób to na PW a zamkniemy temat.

Wszystko co miałem ci do powiedzenia napisałem już we wcześniejszym poście, nie oczekuj specjalnych zaproszeń na pw czy buk wie gdzie jeszcze.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Wszystko co miałem ci do powiedzenia napisałem już we wcześniejszym poście, nie oczekuj specjalnych zaproszeń na pw czy buk wie gdzie jeszcze.

Oczekiwałem zaproszenia na nk :)

I postaraj się o lepsze sarkazmowanie wiary, bo drzewo i tak tu nic nie da  :facepalm:

Life is a Fight.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak byś siedział trohę dłużej to byś wiedział o co chodziło z Bukiem. Mówię to jako osoba, która sama siedzi dosyć krótko na forum, ale zrozum śmieszność sytuacji, gdzie Thoro przytacza wątki z wcześniejszych wydarzeń na forum, a Ty nic nie kumając spinasz dupę lub próbujesz to wyśmiewać. Myślę, że już starczy.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Napisałem długą odpowiedź, ale stwierdziłem, że jednak ustąpię i nie będę drążył tego tematu mimo, że wiele twoich działań Thoro mi się nie podoba.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cholera. Ja też już napisałem, ale odświeżyłem temat i tu takie coś. Na razie się wstrzymuję.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
:)

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

istota no-life'u
#167 2010-06-10, 20:28(Ostatnia zmiana: 2010-07-19, 02:04)
Treść posta została usunięta ze względu na potencjalny, negatywny wpływ wypowiedzi na kształtujące się umysły młodszych użytkowników forum.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Kurwa.

Gdzie byli rodzice? :)

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
W MYJCE!

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#170 2010-06-10, 20:40(Ostatnia zmiana: 2010-06-10, 20:40)
zajebista historia. uwielbiam takie klimaty sieci osiedlowych, kradzionej neostrady 128kbs na pół bloku i tygodniowych lanparty grając w unreal przy kaliber 44 czy później et. wychodziło się jedynie na sranie, do biedronki po frytki i popkorn smażony następnie w gaże wielkości kotła a i czasami tanie wino gdy była taka sposobność. tak się już niestety nie robi, choć mam pewnych orędowników tradycji na sąsiedniej klatce, gdzie atmosfera jest bliźniacza z tym co opisałeś ale to temat na inną rozmowę.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ale to temat na inną rozmowę.
zawsze można nowy wątek założyć

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
taaaak...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#173 2010-06-10, 20:50(Ostatnia zmiana: 2010-06-10, 20:52)
ale zupełnie nie ma o czym mówić. to są moi starzy kumple z którymi już się nie kumpluje bo akcje zrobiły się zbyt hardkorowe, destrukcyjne i patologiczne. ja te melanże i ich obecny styl życia znam więc bardziej z opowieści niż autopsji. w każdym razie pies srający na balkonie (sąsiad niżej zamontował daszek aby nie leciało), zdzieranie płytek pcv i drapanie latryny w podłodze, żygowa ścieżka nieprzerwanie ciągnąca się sprzed bloku w okolice trzeciego piętra, pobliskie drzewo obwieszone starym adidasem gęsto, najby piwnica-lumpa-pięterko-dom-dach, przekuwanie ścian do sąsiadów, złomowisko na klatce czy korepetycje z matmy za ćwiartkę wódki albo wiadro grama to są klasyki osiedla.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Każdy przychodził nie tylko po to, żeby się bawić, ale też zwyczajnie spotkać się ze swoim komputerem.
:)

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

istota no-life'u
#175 2010-06-10, 21:53(Ostatnia zmiana: 2010-06-10, 21:55)
Kolega- Historia jak z amerykańskiego filmu, ale muszę przyznać, że dość ciekawe to jest. :)

Ps. Jakbyś miał ochotę napisać to w formie opowiadania (na tM jest o tym dział ale pustawy), to ja bym nie miał nic przeciwko.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#176 2010-06-10, 21:59(Ostatnia zmiana: 2010-06-10, 22:00)
That's true Thoro. Osiedlowa rzeczywistość, której nie zmienisz. Teraz gdy pomyślę o całej pace, którą rozbiła patologia, alko i dragi pozostaje jedynie wspominać, bo jest co. Niewielu się uchowało, a wszystko (o dziwo) dzięki PC. Czyli jak widać przesiadywanie czasem przed kompem ma swoje plusy.

Life is a Fight.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Koleżanka mieszka sama z siostra i co chwila jakies tam melanże są. Dwa razy bylem, dwa razy przyjechala policja, a imprezy dalej tam sa. Ja to pierdole,bezpieczniej isc na domowke do kogos kto ma wolna chate (dom jednorodzinny) bo w bloku to sasiad od razu po 22 dzwoni po psy.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Domówki? Świetna rzecz, ale nie w mieszkaniach. Chyba, że jest to delikatny melanż ze zrównoważonymi psychicznie ludźmi, którzy po wypiciu kieliszka nie organizują zabaw typu: kto dłużej wytrzyma wisząc na balkonowej barierce.

Life is a Fight.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
jedną domówkę to ja słyszę teraz z domu mojej siostry ciotecznej. nie mam zamiaru się jednak wpraszać, bo towarzystwo takie, że szkoda gadać.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry