istota no-life'u 62354 212

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 3.06.2010 roku

Wyświetleń 62354

Odpowiedzi 212

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#140 2010-06-09, 22:55(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 22:55)
Ja? Spodzamościanin? Thoro, przeczytałeś to? :D
Pozdrawiam więc Twego doradcę - trafny wybór !  :facepalm:  

I nie było to najmądrzejsze, co mogłeś powiedzieć :P
Przeprosiłem zaraz za demoralizację :facepalm:

Life is a Fight.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
CYTAT
Ja? Spodzamościanin? Thoro, przeczytałeś to? old_lol.gif
Może to ktoś z twojego miasta, ew. kloaki partnerskie?
Nie było pytania :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#142 2010-06-09, 22:58(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 23:00)
Ogólnie rzecz biorąc dziękuje za spierdolenie wieczoru. A miałem oglądać film o żydach partyzantach :D  Wyjaw mi tylko xam tajemnicę.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#143 2010-06-09, 22:59(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 23:03)
Ogólnie rzecz biorąc dziękuje za spierdolenie wieczoru. A miałem oglądać film o żydach partyzantach :D

No jak mi przykro...  :P

Wyjaw mi tylko xam tajemnicę. Czemuż twoje riposty są tak żenujące i żałośnie skretyniałe, że aż szkoda unieść dłoń w rzymskim geście facepalmu?

Ponieważ nie są tak nieskazitelnie czyste jak twoje, którym należy złożyć pokłon ze zdjętym sombrero.

Life is a Fight.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#144 2010-06-09, 23:01(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 23:01)
No jak mi przykro...  :D

Czemuż twoje riposty są tak żenujące i żałośnie skretyniałe, że aż szkoda unosić dłoń w pradawnym rzymskim geście facepalmu? Wyjaw mi to.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A to ciekawe bo na gg pisałeś mi co innego. Gwoli jasności mowa o jego ostatniej wizycie, mówiłeś że "nie jest źle bo namówiłem go na robienie moda" i nie był to bynajmniej kereth.

Co niemniej przy tak dużym teamie z taką rotacją zaczyna być większą zwahą na ruchy niż klasyczny "grudzień 2008" w przypadku CZ.

Może to ktoś z twojego miasta, ew. kloaki partnerskie?

Dobra panie detektywie, proszę o dowody a nie rzucanie kolejnych kłamliwych oskarżeń.
Dla kogo jest to zwaha? Chyba dla Ciebie, kogoś kto od lat jest wrogo nastawiony do tego zespołu.
Ić pan z tymi kloakami  :D

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

istota no-life'u
#146 2010-06-09, 23:04(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 23:07)
W końcu forum tętni życiem, nawet o tej godzinie.

Dalej, dalej Panowie! :D

Ps, Niech ktoś odzieli ten temat od SPAMU, bo jakby nie patrzeć rozmowa zeszła na inny tor.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Wyjaw mi tylko xam tajemnicę. Czemuż twoje riposty są tak żenujące i żałośnie skretyniałe, że aż szkoda unieść dłoń w rzymskim geście facepalmu?

Ponieważ nie są tak nieskazitelnie czyste jak twoje, którym należy złożyć pokłon ze zdjętym sombrero.

Life is a Fight.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#148 2010-06-09, 23:09(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 23:10)
Dobra panie detektywie, proszę o dowody a nie rzucanie kolejnych kłamliwych oskarżeń.

Archiwum gg czyści mi się automatycznie chyba co pół roku, nie znalazłem tego. Nie jestem z resztą zwolennikiem załatwiania spraw w taki sposób ale skoro oczekujesz zrobiłbym to.

Dla kogo jest to zwaha? Chyba dla Ciebie, kogoś kto od lat jest wrogo nastawiony do tego zespołu.

Niby czemu wrogo? Bo niegdyś śmiałem się z waszych poczynań jak z resztą (słusznie) połowa tego forum? Gdyby złotko była mowa o jakiejś wrogości czy nawet niechęci to Wasza strona nigdy nie istniałaby w obecnej formie, mimo że w tamtym okresie miałem sporo innej priorytetowej roboty. Już nie wspominam nawet o materiałach na dzień screena bodajże 2008. Zastanów się więc jeszcze raz co mówisz.

Ić pan z tymi kloakami facepalm.gif

Przeczytaj jeszcze raz i zastanów się. Mówiłem do Ciebie?

Satysfakcjonuje mnie ta odpowiedź.

Ps, Niech ktoś odzieli ten temat od SPAMU, bo jakby nie patrzeć rozmowa zeszła na inny tor.

Później.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Satysfakcjonuje mnie ta odpowiedź.

No patrz. Czyli jednak ci się podoba.

Life is a Fight.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Jak to na inny tor? Thoro to bezsprzeczny przykład no-lifera. Siedzi dniami i nocami na forum aby tłuc posty dające upust jego frustracji. Gość zatracił się już na tyle iż bluzga na wszystko i wszystkich, coraz częściej bez cienia racji. Zasady grzeczności są mu obce. Z tego też powodu proponuję mu dać kilka dni przerwy, ot tak, na wstrzymanie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#151 2010-06-09, 23:31(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 23:35)
iż bluzga na wszystko i wszystkich

Bo wybluzgałem w tym temacie Xama? Wybacz, ale to nie ja zacząłem lecieć z mordą odnosząc się z resztą do rzeczy które nie były kierowane do mnie. Na objawy chamstwa odpowiadam tym samym.

Thoro to bezsprzeczny przykład no-lifera. Siedzi dniami i nocami na forum aby tłuc posty dające upust jego frustracji.
Skoro zajmuje się jakimś projektem i siłą rzeczy pracuje przy tym na komputerze to jaki problem, aby w międzyczasie zerkać na forum? Zaiste, nolife godny kierowcy tira, który podczas jazdy i pobytu w samochodzie słucha radia.

Zasady grzeczności są mu obce.

Podobnie jak Twój kolega Dark czekam na przykłady wybiegające poza wątek w którym się znajdujemy. Nawet nie linki, cytaty ale opisz coś co zapadło Ci w pamięć bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Ze zdecydowaną większością stałych bywalców i w ogóle osób na forum na ogół rozmawiam normalnie no chyba, że ktoś ma inne odczucia. W takim razie pomóżcie Gotherowi, pokażcie ten mój brak respektu i grzeczności wobec innych.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Ja 0:31:54
Thor mowi ze jest miły
Ja 0:31:56
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja 0:32:00
Thoro*
Aztecki 0:32:14
a ja jestem inteligenty, i co? xD
Ja 0:32:34
aa ja jestem inteligętny i interesuje się biórokracjom
Aztecki 0:32:50
;d
Ja 0:33:01
mozna to wyslac na TM xD
Aztecki 0:33:14
wysylaj ;d

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#153 2010-06-10, 06:24(Ostatnia zmiana: 2010-06-10, 06:43)
Bo wybluzgałem w tym temacie Xama? Wybacz, ale to nie ja zacząłem lecieć z mordą odnosząc się z resztą do rzeczy które nie były kierowane do mnie. Na objawy chamstwa odpowiadam tym samym.

Jesteś śmieszny :D  To TY zacząłeś konflikt źle podsumowując ludzi w tym temacie. Twoim SKROMNYM zdaniem się przechwalają albo mają opowieści rodem z Pani Domu. Nie miej więc pretensji, że inni się irytują i starają Ci pokazać horyzont dalszy, niż płaszczyzna Twego monitora. Zazdrość, że inni udzielają się w sporcie odnoszą w nim sukcesy? Rusz się z domu i Ty!

PS. I gratuluję doboru pisma (to z niego bierzesz te mongolskie wyrażenia?). Ja osobiście wolę czytywać KiF lub MH, ale to już Twój wybór.

Life is a Fight.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
W takim razie pomóżcie Gotherowi, pokażcie ten mój brak respektu i grzeczności wobec innych.
Thoro, ależ to nie problem. Brak grzeczności wobec innych wprost emanuje z tonu większości Twoich postów. Osobiście jednak nic przeciwko temu nie mam. Nie widzę co jest złego w braku grzeczności.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#155 2010-06-10, 11:23(Ostatnia zmiana: 2010-06-10, 11:52)
To TY zacząłeś konflikt źle podsumowując ludzi w tym temacie.

Źle podsumowując? Może najpierw przeczytaj co chciał osiągnąć sam autor tematu i bynajmniej nie były to fascynujące historie typu "ja robiłem to i tamto ale to błąd i przeszłość". Zwyczajnie śmieszy mnie wylewanie niektórych rzeczy na forum, do tego w okolicznościach i formie, którą nie pogardziłby magazyn BRAVO. Ponadto jeśli dla ciebie kwestia wyrażania własnego zdania to "konflikt" to ja nie mam kurwa pytań :)

Zazdrość, że inni udzielają się w sporcie odnoszą w nim sukcesy? Rusz się z domu i Ty!

Wybacz, ale brak mi już na ciebie słów. Już kilka osób na gg zgodnie skrzyknęło mi, że w ogóle nie rozumiesz o co w tej dyskusji chodzi więc czemu mam ci odpisywać dalej skoro jedyne co zobaczę to durną ripostę typu "tylko nie dostań wylewu" albo marne zaczepki o mongolskich wyrażeniach? Niemniej przeczytaj jeszcze raz to co napisałem o tym sporcie i jak analogiczne było to odnośnie tematu. Chodziło o to, że spora część tego forum przejawia skłonności noliferskie jakoś specjalnie się z tym nie kryjąc a gdy nadarzyła się sposobność nagle połowa zaczęła jawić się jako zapaleni sportowcy z sukcesami. Jak jeden z wielu paradoksów tM to przecież nic niezwykłego  ^_^ . Siedzisz tu zbyt krótko, nie znasz ludzi, obyczajów a próbujesz odnosić się i zabierać głos w sprawach o których nie masz w ogóle pojęcia wyciągając jakieś z dupy wnioski a później dziwisz się, że nie traktuje cię jako poważnego rozmówce. To tak jak niektórzy myślą, że moje kłótnie z Aztekiem czy stare przekomarzania z Elvansem prowadzone były na poważnie w ramach prawdziwego konfliktu, tak pewnie pomyślał sobie równiez Gother. Forum to nie tylko posty i całkiem anonimowe nicki ale trzeba stażu aby to zrozumieć, więc zalecam nie zabierać głosu w kwestiach o których ma się nikłe pojęcie wyciągając przy tym jakieś dziwne wnioski naskakując na innych i dziwiąc się brakiem szacunku :facepalm: .

Rusz się z domu i Ty!

Gdybyś wiedział czym się zajmuje oszczędziłbyś sobie tych złotych rad :) .

Ja 0:31:54
Thor mowi ze jest miły

Gdzie napisałem, że jestem miły? Wcale nie muszę być miły, dla wszystkich pomocny i uprzejmy na forum internetowym ale nie jest to równoznaczne z brakiem grzeczności wobec wszystkich. Wszystko zależy od osoby, sytuacji i tonu rozmowy ale to jest już chyba oczywiste. Jakoś nigdy nie słyszałem, aby ktoś z forum narzekał kontakty i kulturę przez gg czy pw bądź w bardziej kameralnych dyskusjach. Gdy wyskakują jakieś filipy z konopii, insynuując, stawiając dziwne wnioski to nie dziwota że dyskusja traci neutralny charakter i zaczyna się przekomarzanie.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

istota no-life'u
#156 2010-06-10, 11:33(Ostatnia zmiana: 2010-06-10, 11:36)
Gdzie napisałem, że jestem miły?

Spoko, spoko, luz. Moja rozmowa z Aztekiem miala - jak prawie zawsze - forme beki, co widac chociazby po emotach i sposobie pisania, stad pojawily sie tu takie a nie inne przymiotniki. Nie powinienes traktowac tego powaznie, przynajmniej w jakiejs czesci.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Na tM, szczególnie w sb rozmowy prowadzone są tak dynamicznie i często w podobnym tonie że nie wiem czego się spodziewać.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

istota no-life'u
#158 2010-06-10, 14:44(Ostatnia zmiana: 2010-06-10, 14:48)
Źle podsumowując? Może najpierw przeczytaj co chciał osiągnąć sam autor tematu i bynajmniej nie były to fascynujące historie typu "ja robiłem to i tamto ale to błąd i przeszłość".
Nie no, przecież kurwa wiadomo, ze, jak sądzi nasz szanowny admin Buła, przeświecającą dewizą TM jest toczenie beki ze wszystkiego i wszystkich. Tak, to miał w założeniach autor! Nie jest to wypowiedź bezpośrednia wobec Thora, tak, felietonów moralizatorskich i pseudo-biografii też nie przewidywałem.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
skąd u ciebie ten mongolski język?! :)

0 użytkowników
Do góry