odtwarzacz we flashu 2061 4

O temacie

Autor

Zaczęty 5.06.2010 roku

Wyświetleń 2061

Odpowiedzi 4

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

popularne gówno więc to znacie a ja potrzebuje takiego odtwarzacza na stronę www i linkiem nie pogardzę

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nie. mi chodzi o dokładnie taki sam jak na powyższym.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

odtwarzacz we flashu
#3 2010-06-05, 12:54(Ostatnia zmiana: 2010-06-05, 12:56)
Taki sam czy ten sam?
Jeśli to pierwsze - tak jak pisałem, na tej stronie masz generator który pozwala ci dostosować dokładnie wszystko - łącznie z rozmiarami i wyborem poszczególnych elementów i tłem graficznym. Jest open-source, więc możesz go nawet samemu przeprogramować.
Jeśli chcesz ten sam, musiałbyś podać link do strony, wtedy w kodzie html będzie można znaleźć adres do odpowiedniego pliku swf.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie pomyślałem o tym. 5 sekund szukania w tym htmlu i jest: http://www.macloo.com/examples/audio_player/ :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry