Postanowienia noworoczne 10720 35

O temacie

Autor Dreamerion

Zaczęty 30.12.2009 roku

Wyświetleń 10720

Odpowiedzi 35

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Postanawiam sobie nie opierdalać się już tak bardzo na studiach, znaleźć jakąś robotę, nagrać album i załatwić parę bardziej osobistych rzeczy.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Postanawiam sobie nie opierdalać się już tak bardzo na studiach, znaleźć jakąś robotę, nagrać album i załatwić parę bardziej osobistych rzeczy.
moje główne postanowienie to chodzić systematycznie na treningi, olewając także poważną kontuzję kostki :D
a tak to jeszcze wrócić na poważnie do 3d i animacji, ale z tym to zobaczymy :lol2:

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
moje główne postanowienie to chodzić systematycznie na treningi
Co trenujesz?

Mi by się przydał dobry wybór szkoły i więcej zawzięcia do roboty :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Postanowienia noworoczne
#3 2009-12-30, 22:07(Ostatnia zmiana: 2009-12-30, 22:12)
ogarnąć do końca m4a1, zaliczyć kilka lokalnych imprez a jak Buk da to i milsim. tyle.
życzę sobie aby rok 210 był rokiem przełomowym :lol2:  Ten był tragiczny.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wycisnąć jeszcze więcej w sporcie i nauce, no i w modach :lol2:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Postanowienia noworoczne
#5 2009-12-30, 22:19(Ostatnia zmiana: 2009-12-30, 22:21)
Ja w tym roku muszę ćwiczyć modelowanie i teksturowanie.
Po 2 latach moddingu gothica zdałem sobie sprawę że potrafiłem teksturować.

Poza tym, postanawiam sobie ukończyć druga klasę szkoły średniej :lol2:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
życzę sobie aby rok 210 był rokiem przełomowym  Ten był tragiczny.

Był był, dlatego i sobie życzę żeby następny rok był kamieniem milowym na każdym polu.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Co trenujesz?

Mi by się przydał dobry wybór szkoły i więcej zawzięcia do roboty :lol2:
acro + xma

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydać tę pieprzoną przygodę MWŻJ i pieprzoną książkę :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a i jeszcze chciałbym aby (w końcu) CZ zostało skończone i wydane i dać sobie finalnie spokój z tym gothicem bo to już żenujące się robi.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
No to ja jeszcze życzyłbym sobie systematycznego chodzenia na siłkę, wygojenia kontuzji (tego chyba będę sobie do końca życia życzył), postępów w grafice (może też animacje).

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
ogolę włosy :lol2: ?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Postanowienia noworoczne
A czemu noworoczne? Zacznijmy już dziś! :lol2:

Ja już od dwóch dni czynię intensywne wysiłki żeby dostać się na uniwersytet, a że roboty zostało jeszcze sporo, to też mogę sobie to wpisać jako postanowienie noworoczne :D  Poza tym mam nadzieję że dostanę robotę na którą czekam, ale w tym momencie już niewiele to ode mnie zależy. No i tradycyjnie warto by było dopisać tą grafikę, chociaż nie wiem czy będzie mi przydatna.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
postanawiam sobie ukończyć druga klasę szkoły średniej :lol2:
A ja pierwszą :D
Poza tym przesiąść się z wingsa na blendera i nauczyć animacji, wycisnąć w Tajemnicach Nordmaru tyle z możliwości Gothica ile tylko się da i ciut więcej, no i wreszcie wziąć się za jakiś samodzielny projekt nie będący jedynie modem, a nową grą, najlepiej na Unreal Engine. No i poduczyć się C++.
Aha, i ciągle wytrwale się uspołeczniać :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Postanowienia noworoczne
#14 2009-12-30, 23:43(Ostatnia zmiana: 2009-12-30, 23:43)
i wreszcie wziąć się za jakiś samodzielny projekt nie będący jedynie modem, a nową grą, najlepiej na Unreal Engine.

Tak, i teraz co druga osoba z tego forum będzie robiła grę. Bo po gothicu góry przenosić można.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Faktycznie ten rok to była poracha, albo raczej ostra walka. W sumie dopiero w ostatnim kwartale ilość zwycięstw przewyższyła porażki :lol2:  Czyli odbicie od dna, więc w 2010 może już być tylko lepiej. Na pewno skończymy demo BIT, tak do połowy roku powinna być i grafa i engine gotowe, mamy już niezłą bazę animek dzięki tym mocapom. Szkoda, że 3d tak wolno idzie, bo byłoby już z bani. Czyli ostre szukanie inwestora i może się uda. Antologię chciałbym napisać w opkach i może spróbować wysłać to do jakiegoś wydawnictwa. Może moda do DA. Muszę schudnąć z 10 kilo co najmniej :D  Stowarzyszenie trzeba rozkręcić, jakieś projekty sensowne napisać. Wydać pewną grę, odnośnie której właśnie deala męczę z fl. Jak się da to do army się zapiszę i pomęczę szermierkę co nieco. No i bieganie + siłka, fajnie byłoby do tego wrócić.

I niech już ten cz wyjdzie w 2010 bo ciągnie się koszmarnie, tak samo MT 2.0.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Grać na gitarze, założyć kapelę, napisać musical (:lol2: ) i rozwijać się w webdesignie. To tak ogólnie, ale w zasadzie nigdy nie mam postanowień.

No, chyba że na adwent, co to tłumaczyłem księciu ostatnio.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
bo byłoby już z bani
3D nigdy nie powinno być z bani, zawsze można zrobić więcej i lepiej :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Muszę schudnąć z 10 kilo co najmniej

w sumie podbiajm :lol2:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie o to chodzi. Chodzi o to, że trzeba wychwycić moment kiedy trzeba powiedzieć stop. I tutaj jest tak samo. Dlatego zmiejszamy na maxa lokację zewnętrzną demo, wrzucimy tam wszystkie sensowne modele. Dojdzie też bardzo ciekawy interior, gdzie pokażemy też test AI i walkę. Ogólnie będzie już co pokazać inwestorom w końcu, bo doców nie liczę, to idzie bardzo dobrze na szczęście.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry