Musi być

!!
Przy okazji, ma to tylko jeden argument, tak jak podałeś? Czy tylko skróciłeś?
Nie mam zainstalowanego g2nk, więc nie mogę sprawdzić w externals (nawet gdyby było, a przecież chyba nie ma).
Chociaż po głębszym zastanowieniu, więcej argumentów nie było by potrzebne, i tak nie ma sposobu na zidentyfikowanie konkretnego wystąpienia efektu. Dzięki!
Przy okazji, chciałbym nawiązać do Twojej sygnatury, która od dawna zwraca moją uwagę, a niestety nie ma tematu w którym można by to poruszyć - mój światopogląd długo opierał się na tym, że obecny stan wszechświata zawsze wywodzi się z praprzyczyny i jest ściśle zdeterminowany, nawet jeśli mamy zbyt mało informacji żeby to stwierdzić. Jednak niestety mechanika kwantowa dopuszcza możliwość naruszenia związku przyczynowo-sutkowego, wszechświat jest wypełniony niewyobrażalnymi ilościami "cząsteczek wirtualnych" których powstawanie ani znikanie nie podlega prawom fizyki, nawet zachowywaniu masy czy energii, a mają jak najbardziej realny wpływ na zjawiska takie jak parowanie czarnych dziur (są za nie bezpośrednio odpowiedzialne).
@down
Te niedorobione g1...