Żale 3.0 + wspomnienie o modyfikacji do wiedźmina. 30456 78

O temacie

Autor mareksc

Zaczęty 3.07.2009 roku

Wyświetleń 30456

Odpowiedzi 78

mareksc

mareksc

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Hmm, nazywasz CZ byle pierdółką? Jeżeli tak to coś ci powiem. Gdyby SQ zrobili z mechaniką/skryptami aurory tyle co ork i wyzysk przy gothicu to by z tego wyszedł wiedźmin 2 a nie "tylko" modyfikacja. Druga sprawa to trudność w modyfikowaniu Gothica jest nieporównywalna z wieśkiem, ze względu na toole, tutki, community, wsparcie twórców, etc.

A że się ludzie nie interesują... No cóż, tutaj ludzie modami interesują się dopiero po premierze.

Jak na razie SQ jest na dobrej drodze do tego, żeby się dotrzeć. Ale do wydania moda jeszcze sporo czasu a najgorsze dopiero przed nimi.

W każdym razie byłoby nice gdyby ten mod zo9stał skończony.

Nie wiem czym się kierujesz twierdząc że modyfikowanie gothica  jest trudniejsze od modowania wiedzmina ale z tego co wywnioskowałem to chyba twoja wiedza jest na ten temat znikoma... Znam jeden i drugi tools na wylot, siedzę w tym od ponad 6 lat - biorąc pod uwagę gothica bo wiedzmina jeszcze nie było i inne ale nie warto wymieniać bo na wyżej wymienionych pozycjach jest skoncentrowany ten temat, do grup modderskich nie pchałem się na siłe - sami mnie zauważyli, więc może jakiś tam znany nie jestem,  teraz od 2 miesiecy jestem w SC i zajmuję się tworzeniem lokacji i exportem modeli "fajna grupa i dajemy rade". Z całą pewnością stwierdzam że to co piszesz to przemówka Twojej niewiedzy na temat programów 3d i trudności jaka wiąże się między silnikiem gothica a wiedzmina dla exportu modeli, nie wspominam już lokacji. Poprostu o to się nie martw - "A że się ludzie nie interesują... No cóż, tutaj ludzie modami interesują się dopiero po premierze" - No cóż, ja to pozostawię bez komentarza. Wiedzmin 2? Z takim pytaniem to do studia  CdProjektRed. "Gdyby SQ zrobili z mechaniką/skryptami aurory tyle co ork i wyzysk przy gothicu to by z tego wyszedł wiedźmin 2 a nie "tylko" modyfikacja" - A niech Wam będzie - zrobiliście Gothic 5
Pozdrawiam  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Nie wiem czym się kierujesz twierdząc że modyfikowanie gothica jest trudniejsze od modowania wiedzmina ale z tego co wywnioskowałem to chyba twoja wiedza jest na ten temat znikoma...
;)  
. Znam jeden i drugi tools na wylot, siedzę w tym od ponad 6 lat
Hmm, wychodzi na to, że moddowałeś Gothica od 2003 roku... Niesamowite... Wydaje mi się że modding Gothica na poważnie zaczął się nieco później...
Z całą pewnością stwierdzam że to co piszesz to przemówka Twojej niewiedzy na temat programów 3d i trudności jaka wiąże się między silnikiem gothica a wiedzmina dla exportu modeli, nie wspominam już lokacji.
Eksport modeli to tylko jeden z wielu aspektów moddowania.

mareksc

mareksc

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
:D  

Hmm, wychodzi na to, że moddowałeś Gothica od 2003 roku... Niesamowite... Wydaje mi się że modding Gothica na poważnie zaczął się nieco później...

"Znam jeden i drugi tools na wylot, siedzę w tym od ponad 6 lat - biorąc pod uwagę gothica bo wiedzmina jeszcze nie było i inne ale nie warto wymieniać bo na wyżej wymienionych pozycjach jest skoncentrowany ten temat"

Uważasz że tylko gothic i wiedzmin istnieje?

"Eksport modeli to tylko jeden z wielu aspektów moddowania." - no tak przecież w aurorze same skrypty się piszą, questy, nawet nieraz same textury się robią... nie wspomnę już o całkowitej zmianie warunków pogodowych - aurora zrobi to za mnie...
Dziwi mnie to że o modowaniu piszecie jak o TECHNOLOGII NASA.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
1. "Znam jeden i drugi tools na wylot, siedzę w tym od ponad 6 lat - biorąc pod uwagę gothica bo wiedzmina jeszcze nie było i inne ale nie warto wymieniać bo na wyżej wymienionych pozycjach jest skoncentrowany ten temat"

Uważasz że tylko gothic i wiedzmin istnieje?

2. nie wspomnę już o całkowitej zmianie warunków pogodowych - aurora zrobi to za mnie...

3. Dziwi mnie to że o modowaniu piszecie jak o TECHNOLOGII NASA.
1. tak to myląco napisałeś
2. Poważnie, nie będzie padać, co drugi dzień, jak w Wiedźminie? Swoją drogą, to nie wiem, czemu to tak zrobili.
3. Wiesz, niektóre rzeczy, żeby zrobić w Gothicu trzeba stosować dość ciężkie sztuczki, bywa, że jest to niezła łamigłówka. Np. język skryptów Gothica nie wspiera w zasadzie żadnych struktur danych. Wiele problemów da się jednak obejść, stosując między innymi funkcje, których nie użyli sami autorzy gry i które miały służyć do zupełnie czego innego niż robimy. Nie ma w tym wprawdzie żadnej magii, ale często nie ma oczywistych rozwiązań. Podejrzewam, że w Wiedźminie jest lepiej, bo tak naprawdę Gothicowi brakuje nie dużo, ale ważnych rzeczy.
Poza tym, zrozum, że shergar się irytuje, niektórzy włożyli sporo pracy w ten projekt z dobrym skutkiem i chcieliby, aby został doceniony.

mareksc

mareksc

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
1. tak to myląco napisałeś
2. Poważnie, nie będzie padać, co drugi dzień, jak w Wiedźminie? Swoją drogą, to nie wiem, czemu to tak zrobili.
3. Wiesz, niektóre rzeczy, żeby zrobić w Gothicu trzeba stosować dość ciężkie sztuczki, bywa, że jest to niezła łamigłówka. Np. język skryptów Gothica nie wspiera w zasadzie żadnych struktur danych. Wiele problemów da się jednak obejść, stosując między innymi funkcje, których nie użyli sami autorzy gry i które miały służyć do zupełnie czego innego niż robimy. Nie ma w tym wprawdzie żadnej magii, ale często nie ma oczywistych rozwiązań. Podejrzewam, że w Wiedźminie jest lepiej, bo tak naprawdę Gothicowi brakuje nie dużo, ale ważnych rzeczy.
Poza tym, zrozum, że shergar się irytuje, niektórzy włożyli sporo pracy w ten projekt z dobrym skutkiem i chcieliby, aby został doceniony.

Widzę Zysk że jesteś Jedyna tutaj osoba która się na tym poważnie zna. Ja osobiście doceniam pracę każdej grupy modderskiej bo doskonale wiem przed jakimi łamigłowkami trzeba stanąć. Nie typuję która lepsza czy gorsza... No ale niestety wśród nas są tacy ludzie - nic sie nie poradzi :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm. MarkuSC.

Nie chciałbym pisać, że zacząłem modować jakieś... 11 lat temu [najpierw był fallout, później baldury, morek, kotory i obek - w sumie pierwszy "zmodowany" program to była gra logiczna na c-64 jakieś 20 lat temu :D ], co prawda nie znałem wtedy jeszcze na wylot żadnego spacera czy tam dżina. Może dlatego, że spacer dopiero powstawał, a redzi jeszcze nie wiedzieli co to spółka komandytowa, która kiedyś wyjdzie im odbytem i kilkoma innymi otworami. Po co pisać o tym, że robiąc MT [to dzięki nam hemluty poznali tajniki wyciągania animek z g2 i wrzucania do g1 - oczywiście wszystko dzięki chłopakom ze wschodu i ciutkę dzięki orkowi ;p ] także przecieraliśmy szlaki ze spora pomocą orka i wytry... znaczy wyzyska :D  Głupio mi pisać też o tym, że gadałem o dżinie z głównym progiem tooli u redów zanim został udostępniony - a może to o tajkach? W sumie to słabo pamiętam - w każdym razie oba aspekty mają sporo podobieństw, np. prostota obsługi. Nie wiem czy to istotne, że testowałem nowy chrome i coj2 ponad rok przed premierę [sam bawiłem się dżinem 2 miechy, mogę go pod względem użyteczności i zaimplementowanych rozwiązań uplasować pomiędzy chromedem a nowym edytorem do bryo].

Wybacz, że ośmielę się na te polemikę, ale wbrew pozorom trochę znam się na modowaniu. Całkiem nieźle idzie ci lvl design, nie powiem, dobra robota biorąc pod uwagę cały team. Ale to nie zupełnie daje ci prawo do osądzania ludzi, którzy jakieś tam mody zrobili. Wydajcie chociaż to... dziecko niespodziankę na jakimś poziomie, wtedy zyskacie w moich oczach wiarygodność - bo był to jeden z kilku powodów, dla których odszedłem z SQ [mogę się założyć o każdy z członków, że kazz i abver już kombinują na co zmienić nazwę teamu :D ]. Znam większość z ekipy SQ i naprawdę mam obawy, że skończycie pełną wersję moda. To nie krytyka, tylko realna ocena na podstawie składu teamu i tego co widzę w tajnym [zapytaj darka dlaczego nadal mam tam dostęp]. W sumie to ode mnie dostaliście biblioteki ST przed tym zanim nadeszła jasność i było wiadome co z krzaczorami robić - mam nadzieje, że na coś się to przydało.

Wydaje mi się, że trochę pokory by ci nie zaszkodziło. A bez konia pociągowego nie zrobicie SQ tym bardziej, że obecny etap prac to szczyt bardzo wysokiej góry lodowej.

I owszem, wbrew twemu 6-letniumu doświadczeniu uważam, że za przeproszeniem na obecnym etapie jesteście w "dupie" w porównaniu z CZ. ZS jak zwykle zwięźle i rozsądnie zawarł całą kwintesencję zabawy ze skryptami przy CZ w kilku zdaniach i chwała mu za to. Ale wątpię czy SQ jako team byłoby w stanie choć w 10% tak namieszać w skryptach wieśka jak tandem ork-wyzysk w gothicu. Tak apropo wieśka, któremu tak chołubicie:
- do gry wrzucono "gorszą" wersję geralta, z gorszymi animkami, bo tak chciał wielki B.
- fabułę zrobili "zachowawczo" bo korkowie są tam ewidentnie promowani na "gwiazdy".
- klimatu sapka tam tyle co moralności na łonie dziwki [mimo, że personalnie nie przepadam za zachlanymi chujami z przerośniętym ego, ale styl i język są całkiem niezłe - właściwy człowiek, z właściwa historią, we właściwym czasie]
- kod. no cóż można by długo dywagować czy nie możnaby zrobić tego po prostu lepiej, czy aurora to dobry pomysł, etc. nie będę się rozwodził nad tym bo to mija się z celem. W każdym razie były lepsze możliwości, które zostały skreślone, tylko dlatego, że big boss, powiedział "nie, bo nie."

Sorry, że czepiam się wieśka, ale bynajmniej nie uważam, że ta gra była przełomem. Gdyby tak było to przy takim marketingu nie sprzedaliby tylko 1,4+mln pudełek. Nie będę też wspominał, że tam najwięcej szkody robi czynnik ludzki w pionie decyzyjnym, np. konwersja na konsolę [wybrać firmę bez expa tylko dlatego, że jest tańsza - to chyba zbyt duże ryzyko jak na takie nakłady]. Fajnie, że mamy wieśka, ale to bynajmniej nie jest ósmy cud świata.

Do czego zmierzam. Ano do tego, że tutaj modderzy mają naprawdę ogromne pole do popisu!  A nowe lokacja, nowa fabuła, etc. to moim zdaniem dużo za mało, możecie śmiało pokusić się tutaj o coś więcej. I oby tak było :)

Pozdrawiam i życzę powodzonka.

edit:

Aha, marku tym textem zdecydowanie obniżyłeś moją ocenę co do twojej osoby [nie mówię, że lubię oceniać innych, po prostu zatarło się pierwsze pozytywne wrażenie bo oblookaniu lookacji]:

Cytat: mareksc link=topic=4843.msg55332#msg55332 date=Jul 4 2009, 01:24 AM\'
Nie wiem czym się kierujesz twierdząc że modyfikowanie gothica  jest trudniejsze od modowania wiedzmina ale z tego co wywnioskowałem to chyba twoja wiedza jest na ten temat znikoma... Znam jeden i drugi tools na wylot, siedzę w tym od ponad 6 lat

Pozdro.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

mareksc

mareksc

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Shergar to nie ja zacząłem temat z ocenianiem naszych możliwości. Wiem - doceniam Cię, masz zdecydowanie większe doświadczenie niż ja.

"W sumie to ode mnie dostaliście biblioteki ST przed tym zanim nadeszła jasność i było wiadome co z krzaczorami robić - mam nadzieje, że na coś się to przydało." - tak się składa że SpeedTree opanowałem sam prawie rok temu - wtedy nie nalezałem jeszcze do żadnej grupy. Miedzy innymi dla tego zostałem wciągnięty do SC.

Ok poczytałem trochę o Tobie - i teraz wiem że nie mam doczynienia z laikiem tylko z osobą która naprawdę się na tym zna. Trochę mnie poniosło z ocenianiem Ciebie ale wiesz jak to jest jak Ty wypierdalasz siudme poty z siebie a inni twierdzą że jesteś do dupy. Szacunek i pokój...
Pozdrawiam :)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Widzę Zysk że jesteś Jedyna tutaj osoba która się na tym poważnie zna.

Teraz to przeholowałeś kolego. Grubo.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Teraz to przeholowałeś kolego. Grubo.

Podbijam :D

Żeby nie było ,że za mało napisałem i robię zbędny spam. Ale mówiąc, że Zysk jako jedyna osoba się " na tym zna ", to tak jakby mówić, że reszta to puste osoby.

Комиссар RBT

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm ironia tego stwierdzenia polega na tym, że wyzysk nie zrobił w sumie żadnego moda, ba chyba nawet nie stworzył npca - czym z resztą sam się afiszuje :D

Mark ja nie mam do nikogo nic personalnie. I raczej nie do końca zrozumiałeś mój poprzednio-poprzedni post. W każdym razie życzę wam tak dobrze jak pisowi - kurde, przecież nie miałem być szczery :D  - skończcie niespodziankę wtedy uwierzę, że faktycznie macie jaja nie tylko do wysiadywania :D

Pozdro.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
tu był długi post o moim modzie i o tym, że ja też się znam i inni też się znają, ale dureń Kereth go skasował.

więc napiszę jeszcze to, co było na końcu i odnosiło się do postu Thora: prowokacja?  :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: shergar link=topic=4843.msg55477#msg55477 date=Jul 5 2009, 12:14 AM\'
Nie wiem czy to istotne, że testowałem nowy chrome i coj2 ponad rok przed premierę
I dlaczego już nie testujesz? ;)

Wybacz kolego, ale sporo kolorujesz te Twoje osiągnięcia i Tobie także przyda się odrobina pokory. Nie dostałeś jakiejś wyłączności na nakazywanie tego innym.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Kazzmir
  • Gość
shergar lansujesz sie znajomościami i mt zwanym fenomenem, czy nie przesadzasz trochę? ja rozumiem to że traktujesz sc jak amatorów, ale nie odszedłeś z sc bo nigdy z nami tak naprawdę nie byłeś, masz bit na głowie i z nim nieskończoną ilość problemów więc zamiast się ustosunkować obiektywnie i być sprawiedliwym to napierdalasz na nas a sam jakby się przyjżeć bliżej bitowi odstawiasz kaszane.

mówię za siebie i całkiem świadomie po tym co widziałem pół roku temu w projekcie który istnieje od wielu lat a ty sam z trudem ciągniesz go już drugi rok. różnica jest także między nami sc jest z innych zupełnie powodów w dupie niż bit, także niestety nie dostrzegasz tego że naszym koniem pociągowym, chociaż to obraźliwe jest marek. bez marka nie byłoby tych sukcesów które odnosimy, ta mała suma sukcesów ponad porażkami wciąż jest większa niż bitowe sukcesy.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
W końcu jakaś konstruktywna rozmowa i ktoś z jajami - bez obaw kyro, nie mam na myśli ciebie ;)

Kazz dlatego o koniu napisałem i bynajmniej nie chciałem go zniechęcać - gdyby przeczytał z większym zrozumieniem to co napisałem to by wyszło, że uważam go za pociągowego źrebaka, który kto wie, może zostanie twoim ulubionym pociągowym tirem w stajni sq :D

Kazz bez obrazy, ale skoro ktoś pisze o CZ tak jak marek to nie ma takiej opcji, żebym sobie po nim nie pojeździł. Gdyby to był ktoś wiarygodny - bez obaw ciebie tutaj też nie mam na myśli ;p  - ktoś pokroju wytryska czy orca, ba nawet siekacza [pod warunkiem, że byłby nietrzeźwy bo wtedy to co pisze nosi znamiona "geniuszu"] to pewnie bym nabrał wody w usta i walnął się w pierś ze trzy razy. Ale wybacz, marek nie miał ku temu żadnych podstaw. I to do mnie pijesz z pokorą? Kazz nawet nie wspomniałem o BIT, to się właśnie nazywa pokora w moim wykonaniu, pewnie gdybyś z tym nie wyjechał nie napisałbym tych kilku stron a4 poniżej ;p

Druga sprawa, chyba za bardzo dosłownie bierzecie do siebie to co piszę. Fajnie, bo to chyba znaczy, że na modzie wam zależy. Kto wie może nawet go skończycie - co bardzo bym chciał zobaczyć, bo póki co sq to oględnie mówiąc banda "modderskich" nieudaczników [żeby nie było, że znowu kogoś obrażam to taka wizualizacja osób, które póki co moda nie zrobiły, przynajmniej czegoś o czym warto byłoby pamiętać, wizualizacja ma na celu wznieść w was nieprzebrane pokłady gniewu, które drzemią między uszami dośc blisko kreatywności, więc kto wie, może to będzie pozytywny bodziec?] - od razu przepraszam jeżeli odkąd przestałem postować dobiły ludziki, które rzeczywiście mają coś na koncie.

Kazz co do ciebie. Lubię cię z wielu względów, ale ile projektów zacząłeś
  • i ile z nich skończyłeś[y]? Możesz odpowiedzieć na zasadzie równania [wyzysk pewnie by to lepiej wytłumaczył i pewnie skrytykował by "równanie"] [emotka z ; i P]

A skoro tak bardzo chcesz sobie błotkiem po bit porzucać to czemu nie. Oczywiście masz rację bit to jedna wielka porażka, bo co to za projekt, który od 2 lat [wcześniej pewnie z 10 lat nad nim galf, rexio i vaxi/mag pracowali] praktycznie stał w miejscu. Nie licząc designu i kilku innych dupereli - organika goblina, chyba ulubiona kyro bo dość często ją wspomina [emotka z : i D], twoje logo, mapka, postawienie forum na ipb [emotka z : i D], etc. Normalnie żenada. Hmm, kazz miałeś dostęp do tajnego, powiedz czy twoim zdaniem po tym jak odszedłeś widać jakiś postęp? Jeszcze ze 2 lata i kto wie, może nawet skończymy te 7 modeli do lokacji demo [emotka z : i )]

Kazzik nigdzie nie napisałem, że MT to fenomen, nie wiem jak ci to wyszło - wybrałeś litery z początku wyrazów w kilku zdaniach i poskładałeś je do kupy? [emotka z : i D] Nigdy MT nie kładłem na piedestale, wiem, że balans jest skopany, że w sumie jakoś porażające dzieło to to nie jest, ale je skończyłem. I naprawdę jestem z tego dumny. W rok podczas pracy nad MT nauczyłem się moddować Gothica i zrobiłem dość spory mod - oczywiście nie sam, dziękuję teamowi, pani z niższego piętra i panu z windy [emotka z ; i P]. Co w tym złego? To była [do pewnego momentu] całkiem fajna zabawa, taki big trial. Ale w przypadku CZ uważam inaczej. Ten mod jakby na niego nie spojrzeć to przełom. Wiem, że to stary Gothic, z całym community 25 fanów, co niedługo znowu zaczną sikać w pieluchy i popijać skondensowaną zawiesinę z viagrą, że to dead zone, po co modować grę zarośniętą mchem? Ale tym bardziej jestem z tego dumny bo ten mod to projekt najwyższych lotów. W sumie to nawet obiektywnie to piszę, wystarczy spojrzeć na fjuczery [nie mylić z datą premiery]. Wiesiek to także sporo pole do popisu, ale pod warunkiem, że zrobi się coś więcej niż fabułę i nowe lokacje. Bo wtedy wyjdzie wam tylko takie "MT" [oczywiście nie bierz tego za dosłowną metaforę, przecież wasz mod już na starcie ma wieśminową grafę, st, fajne shadery wody, gotowe modele redów, etc.], nie lepiej stworzyć coś ambitniejszego? O tym też pisałem 2-3 posty wcześniej. Może to dziwny sposób na wpłynięcie na waszą ambicję, ale wolę tak niż słodzić i pisać jaki to z was dream team, jakie to zajebiste rzeczy robicie, jaka to rewolucja, ba! ewolucja się nam szykuje. A skoro nawet ty kazz tego nie dostrzegłeś to albo zbyt emocjonalnie traktujesz ten mod "po niespodziankowy" [mam tu na myśli to co zrobicie po dziecku niespodziance], co może świadczyć, że może rzeczywiście będzie to coś więcej, co by oznaczało, że na szczęście się myliłem :D  Albo masz zły dzień i akurat się na to napatoczyłem. Kazz nie niszcz naszej przyjaźni [tutaj twarz wykrzywiła mi się w żałosnym grymasie - wyszło dość marnie bo rzadko w ten sposób krzywię twarz]. Aha i zawsze staram się ułatwić interpretacje tego co piszę emotkami, np.
:D  - żart, cień żartu, czarny humor, gazy
;p  - cynizm, ironia, drwina bądź akurat klawiatura mi się przełącza na helmutową,
;)  to co po tym przed tym to najczęściej szczera prawda - kurde obnażyłem się przed wami! [brak emotki, żeby było trudniej].
;) , pomyliłem się bo miało być [emotka z : i )]

To co jak będzie? Dalej będziesz na mnie krzyczał? [emotka z ; i P]

--------------------------------

Kyro. Ach Kyro! jak to zwykła krzyczeć pani sprzątaczka kiedy kyro opuszczał toaletę bez spłukania całego tego shitu - to także metafora na to co piszesz na tym forum [emotka; P] [uwaga! dobrze zinterpretuj emotkę i podpowiem - klawiatura mi się nie przełączyła].

Moje osiągnięcia. Hmm, ale co tu pokolorowałem? Ba, nawet nie napisałem o BICie bo uważam, że póki co nie ma o czym pisać. MT za fenomen także nie uważam, tylko za pierwsze pl mod, którego englishowa wersja także została dobrze przyjęta -  i tyle, ani mniej, ani więcej. I o ile MT był pierwszy, o tyle moim zdaniem CZ zakończy agonię polskiej sceny moddingu Gothica - tak, to była szczera refleksja [musiałem wykreślić emotkę : ) przez ograniczenia forum]

O pokorze już pisałem, uważam, że nie mam sobie nic do zarzucenia. Ale Ty... Hmm, to co powiesz prawdę jak duży chłopiec jak to z tym T było?

Aha kyro, żeby nie było i tak nadal uważam, że jesteś idiotą [emotka : D]

-----------------------------------------

Wesoły ten temacik się zrobił, przynajmniej można jakoś się oderwać od szarej rzeczywistości ;)

Kazzmir
  • Gość
...ale ile projektów zacząłeś
  • i ile z nich skończyłeś[y]...

...Może to dziwny sposób na wpłynięcie na waszą ambicję...

ironizujesz sher, za dużo.

dwa, jeden zakończył się zanim się zaczał przez bit ;) , drugi trwa nadal i ma się całkiem nieźle, sc ciężko nazwać moim bo nie jestem tam nikim specjalnym.

szczególnie ciekawy jest ten kawałek o alternatywnych metodach motywowania  ;)  
a o co chodzi z tym dzieckiem niespodzianką?

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No piszecie o tej niespodziance co chcecie ją opublikować przed WŁAŚCIWYM DZIEŁEM/EPOSEM DZIEJOWYM. A co dark ci o tym nie powiedział? Może chciał ci zrobić niespodziankę*? ;)

* podpowiedź. To mod, do wieśmina, nazwa składa się chyba z 2 członów, chyba, że coś się zmieniło. I to ma pokazać, że wiecie co i jak się robi, i że jesteście fajni, i że skończycie WŁAŚCIWE DZIEŁO/EPOS DZIEJOWY.

Aha i z matematyki też jesteś dupa ;)  / :D  bo:
- była góra.
- był jakiś dziwny projekt z abverem chyba na starym forum coś jest.
- był bit.
- był/jest bażyński.
- jest sq, nie wypieraj się hipokryto :D  / :D  [zwróć uwagę na kolejność emotek ;p ].

Wyszło mi trochę więcej niż 2 ;p

Kazzmir
  • Gość
Aha i z matematyki też jesteś dupa ;)  / :D  bo:
- była góra.
- był jakiś dziwny projekt z abverem chyba na starym forum coś jest.
- był bit.
- był/jest bażyński.
- jest sq, nie wypieraj się hipokryto :D  / ;)  [zwróć uwagę na kolejność emotek :D ].

Wyszło mi trochę więcej niż 2 ;p

góra to ten dziwny projekt z abverem, wypieram się bit bo niczego nie osiągnąłem a moje osiągnięcia były żenujące a sc nie jest moim dziełem. ja tylko piszę fabułę, nic więcej. dwa jak w morde strzelił.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
zajrzyjmy do odległej przeszłości:
Gothic Stories? ;)

wypieram się bit bo niczego nie osiągnąłem a moje osiągnięcia były żenujące
chyba w tym rzecz

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Uff, jednak wróciłeś kazz ;)  Dobra to ja na razie wrócę do żenującego bitu. Ale beware - zanim ktoś jakieś podłe kalumnie na cz napisze, niech wie, że będę musiał coś napisać.

No chyba, że sobie kyra poobrażamy to z chęcią zostanę ;)

Kazz wyzysk cię przyłapał! Jednak jesteś hipokrytą... A ja tak dałem się nabrać... Zawiodłem się na tobie Sebastian... :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry