Postulaty 1810192 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1810192

Odpowiedzi 5186

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Postuluję o nie edytowanie postów użytkowników, zwłaszcza, jeśli edycja nie dotyczy tematu, jak tu http://themodders.org/index.php?s=&sho...ost&p=98140 . w takiej sytuacji należy wysłać przywatną wiadomość.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
PS.nie narzekać.były przypadki że ktoś kilka razy dziennie zmieniał nick

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Piszę tutaj bo się prywatnie doprosić nie mogę.

Proszę o utworzenie tajnego dział BrokenStar wraz z grupą na primary dla userów :
Mafcio
fifka
MixX
Major_Zyla
Gamer
Magu
Nordmar
RafalBudzis

Subfora : Kompromis,Czas Pogrady

Modertorzy Tajnego i Subfor : fifka,Mafcio,Major_Zyla

Screeny : http://www.sendspace.com/file/lm456f

(jak co złego to na tych dwóch : http://themodders.org/index.php?showuser=9960 , http://themodders.org/index.php?showuser=9322 ja tutaj tylko załatwiam polecenia bo mam jako jedyny z teamu tutaj dostęp)

Na razie zrobię sam tajny, bez grupy.
Jak coś się podszkolicie to pomyślimy dalej. Na razie słabo.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Postulaty
#883 2010-06-08, 21:21(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 18:01)
Team jest dużo większy.Tylko że połowa z nich nie mówi jai tutaj ma nicki.

a i jest drobna zmiana zamiast BrokenStar to Nameless BrokenStar team.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Postulaty
#884 2010-06-12, 20:33(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 14:31)
Postuluje o nadanie moderatora mi (nick : fifka. ID : 9658) we wszystkich subfrach tajnego działu Nameless Brokenstar Team a także o utworzenie tam subforum Czas Pogardy

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

FraseR
  • Gość
Proszę o grupę i o dział dla użytkownika Garanil.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O ile mi wiadomo, a wiadomo mi, zmieniałeś już nick ostatnio.

FraseR
  • Gość
O ile mi wiadomo, a wiadomo mi, zmieniałeś już nick ostatnio.

Jeżeli to do mnie, to chodzi mi o przydzielenie grupy i działu użytkownikowi Garanil.

FraseR
  • Gość
Co z moim postulatem?

Post #885

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
:D
Więcej nie czytam postulatów na kacu.
Już dostał dział.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Postulaty
#890 2010-06-19, 19:19(Ostatnia zmiana: 2010-06-23, 17:34)
Proszę o nadanie mi grupy Immortals na Primary a takżę o nadanie dostępu do tajnego Nameless BrokenStar Team dla userów : goran, michalsz.

EDIT: dostanę wkońcu tego moda w Subforach w Tajnym Nameless BrokenStar Team

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Działdla kontaktów z mediami już nie istnieje, czy tylko ja nie mam tam dostępu? Bo przybywam z misją, a tu dupa.

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie istnieje z powodu początkowego bicia piany a z żadnym zainteresowaniem w efekcie. Jeśli masz sprawę to kieruj się do bezpośrednich osób a jeśli to coś ogólnego, jakiś pomysł to zawsze możesz go poruszyć publicznie bądź w tym dziale.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
A więc sprawa rysuje się tak: Insimilion (kojarzy ktoś?) to portal z 90 tysiącami unikatowych użytkowników miesięcznie. Obecnie przechodzi on swoistą modernizację, w wyniku której powstał pomysł zainteresowania się tym, co robią fani poszczególnych tytułów na płaszczyźnie modderskiej. Nie jest żadną tajemnicą, że themodders jest liczącym się graczem w polskim internecie, jeśli chodzi o modding. Dlatego jeśli poszczególne grupy, bądź forum jako całość, miały by jakiekolwiek propozycję co do współpracy, to chętnie wysłucham każdego. Oczywiście nasza ewentualna współpraca nie będzie wyglądać tak, że wy napiszecie tekst, a my łaskawie go od was odbierzemy, by - jak nam się zachce - opublikować go na Insimilionie. To my jesteśmy od tego, by wasz produkt przedstawić szerszej publiczności. Oczywiście, jeśli będziecie posiadali jakieś materiały promocyjne (graficzne/tekstowe/filmy), czy istotne informacje dotyczące projektu, to chętnie zamieścimy je w takiej formie, jak nam prześlecie.
Insimilion

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Postulaty
#895 2010-06-22, 22:24(Ostatnia zmiana: 2010-06-22, 22:24)
Tu nie chce mówić za nikogo, ale życie pokazuje że takie sprawy najlepiej dogadywać osobiście, poza tym nie jesteśmy komuną i każdy powinien dbać o siebie. W imieniu The Modders już dziś mogę powiedzieć, że bylibyśmy zainteresowani. Jako forum też pewnie da się coś ugrać, ale jako forum, nośnik a nie przedstawiciel bandy gamoniów, którym się nie chce i nie potrafią współpracować. Tu priorytetem jest raczej w końcu stworzenie nowej odsłony forum, bo teraz raczej nie ma o czym rozmawiać.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
Jako forum też pewnie da się coś ugrać, ale jako forum, nośnik a nie przedstawiciel bandy gamoniów, którym się nie chce i nie potrafią współpracować. Tu priorytetem jest raczej w końcu stworzenie nowej odsłony forum, bo teraz raczej nie ma o czym rozmawiać.
Masz na myśli bliską współpracę pomiędzy naszymi portalami? Cóż, ja nie widzę żadnych przeciwwskazań. Możemy współpracować na różnych płaszczyznach. Od wymiany bannerów zaczynając, na "ekskluziwach" kończąc. Zależy nam na tym, by szersze grono graczy dowiedziało się, czym są modyfikacje. Chcemy ich tym zainteresować.
Zaś co do współpracy z grupą TheModders, to jak najbardziej jestem za. Ostatnimi czasy fani Gothica u nas trochę ucichli, więc przyda im się coś trochę informacji o interesujących projektach. Pamiętajcie jednak, że mody to nie tylko Gothic. Wiem, że kiedyś pracowano tutaj nad modami do Witchera i STALKERA. Jeśli projekty nie upadły, to nimi również chętnie się zajmiemy.

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
na "ekskluziwach"

to jest tylko forum. jeśli chcesz mieć coś specjalnego to gadaj bezpośrednio z ludźmi. w przypadku tM można się istotnie pokusić o wymianę jakichś bannerów, być może serie felietonów o moddingu dla waszego portalu, jakiś wywiad z ludźmi z forum aby przybliżyć oficjalną idee tM, zagadanienie moddingu i podobne.

Wiem, że kiedyś pracowano tutaj nad modami do Witchera

rozmiawiaj z darkiem

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Proszę o nadanie mi grupy Immortals na Primary a takżę o nadanie dostępu do tajnego Nameless BrokenStar Team dla userów : goran, michalsz.

EDIT: dostanę wkońcu tego moda w Subforach w Tajnym Nameless BrokenStar Team

Może ktoś wykonać ten postulat ?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
KolegaZWojska prosi o taki piękny obrazeczek grupowy pod avatarkiem
http://i272.photobucket.com/albums/jj181/z...imationLogo.gif

Osobiście postuluję o dostęp dla niego do wspólnego tajnego.

0 użytkowników
Do góry