Postulaty 1790162 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1790162

Odpowiedzi 5186

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie można zrobić takiej publicznej listy kto komu, kiedy i za co dał propsa? Na innych forach coś takiego funkcjonuje...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#1123 2010-12-18, 11:13(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 11:21)
Mam tam konto, ale:
We're sorry, but you cannot download files from our Download Manager. If you are seeing this message, it is because you do not hold an active IPB license.
Poszukałem też sam, ale albo do innych wersji forum, albo tylko dla posiadaczy wykupionej licencji, albo plik wyczerpał ilość ściągnięć dla darmowych użytkowników...
(szukałem po ipb 3 Reputation mod)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
przy okazji postuluje o zwiększenie liczby propsów do 5 tak by post stał się "popularny".

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam, niedawno ktoś chciał, żeby zmniejszyć z 5 do 3.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a skutki są tego takie, że byle gówno jest gloryfikowane do rangi "popularne". limit powinien być taki, aby przynajmniej pod tym względem w tym całym systemie nagradzać najbardziej wartościowe treści tj. tutoriale i publikacje ściśle związane z tematyką forum.
sam system powinien być również wyłączony w tajnych działach.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#1127 2010-12-26, 22:34(Ostatnia zmiana: 2010-12-26, 22:38)
Niestety nie da się wyłączyć w poszczególnych działach (zaraz się upewnię). Limit na razie może zwiększę do 4, jak dalej będzie za dużo to urośnie wyżej.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oczywiście, że to za dużo. Dawno temu zdziwiłem się kto podjął taką decyzję. Limitem powinno być minimum 5 propsów, a nawet więcej.

luszczak

luszczak

Użytkownicy
posty122
Propsy9
  • Użytkownicy
Znalazłem parę tematów w Tutorialach do Gothica, które bardziej pasują do problematyki.

http://themodders.org/index.php?/topic/11402-g2mdk-blad/

http://themodders.org/index.php?/topic/11782-resetowanie-swiata/

No i ten topic:

http://themodders.org/index.php?/topic/7985-jak-utworzyc-zupelnie-nowy-swiat-do-gothica-ii/

Drugą sprawą jest usunięcie mnie z grupy SoulFire do grona zwykłych użytkowników.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Cytat: Avallach link=topic=47.msg125981#msg125981#msg125981#msg125981 date=1293399271
Niestety nie da się wyłączyć w poszczególnych działach (zaraz się upewnię). Limit na razie może zwiększę do 4, jak dalej będzie za dużo to urośnie wyżej.
Mnie zastanawia jedno: skoro naliczanie postów da się wyłączyć, to czemu nie można wyłączyć naliczania propsów w tajnych działach? Nie wiem dokładnie, jak to jest zrobione, ale na logikę rzecz biorąc tak być powinno.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
a po co? już się nikt nie ściga o propsy :D

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Są to zupełnie niezależne mechanizmy, zresztą szukałem już odpowiedniej funkcji. Nie ma na 100%
Wątpię też żeby było takie rozszerzenie, bo to już prawie jak wymaganie zasadności dawania propsów (?!?).

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Ikony na dole byłyby fajne gdyby nie jeden szkopuł - skąd teraz mam wiedzieć czy przybyła nowa zawartość? Przydałyby się jakieś złote ramki czy coś informujące o tym.

I jak zwykle, po raz nasty, załączam też prośbę o uruchomienie naliczania odwiedzin w temacie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Podbijam  naliczanie

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#1136 2010-12-27, 20:00(Ostatnia zmiana: 2010-12-27, 20:03)
Napisz jak taką opcję wprowadzić to ją dodam. Normalnie takiej opcji nie ma, trzeba by dopisać nową funkcję w php do kodu szablonu (albo znajdź chociaż szablon gdzie to jest).
Co do rozróżnienia ikonek oczywiście będzie to dodane (przy braku nowych postów będą poszarzałe i zbladłe).

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
A tej z poprzedniego forum nie da się jakoś przenieść?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Cytat: KolegaZWojska link=topic=47.msg126171#msg126171#msg126171#msg126171 date=1293476041
I jak zwykle, po raz nasty, załączam też prośbę o uruchomienie naliczania odwiedzin w temacie.
Zmień sobie skórkę forum na Orb (import).

0 użytkowników
Do góry