@Werewolf Avallach i tak dostał powiadomienie, nie widzę sensu crosspostowania tego tutaj.
Sens był bo o powiadomienie nie dałem jebania (czytaj: nie miałem czasu), a tu zajrzałem. A Gother faktycznie mógł skasować posta.
postuluję o jasne wyjaśnienie czemu Dzieje Khorinis są faworyzowane.
To dość oczywiste biorąc pod uwagę że połowa aktywnej administracji (czytaj: ja) formalnie należy do tego teamu: po znajomości

@Avallach postuluję o skasowanie (nie przeniesienie - skasowanie) tego działu
Nie ma szans - kasujemy tylko absolutny spam. To spam na pewno nie jest. Za przeniesieniem jestem, nawet sam go przeniosłem. Ale Gother napisał że prace trwają i będą nowe materiały, a że mu ufam to jest to wystarczający powód żeby dział był gdzie jest.
Próbowałem tłumaczyć temu osobnikowi, że wstawianie zdjęć z niektórych specjalnych działów jest problematyczne (w tym wypadku chodzi o uhonorowanie wąskiej grupy fanów moda), ale on trwał w postawie, że w każdy materiał powinien być publiczny bez ograniczeń, ewentualnie dalej zarzucał nam złą wolę tj. że nic nie chcemy pokazać.
Gother, no bądź poważny i wrzuć z przyzwoitości cokolwiek. Bo na theModders, które ma znacznie więcej odwiedzin niż nasze forum teamowe, nawet jeśli dział nie jest w projektach zawieszonych to wystarczy do niego zajrzeć żeby uznać że porzucono prace. A to dlatego, że od dawna nie pojawia się tam nic rozsądnie nowego

Osobiście uważam że ograniczanie materiałów do wąskiej grupy fanów jest w tej sytuacji zwyczajnie nierozsądne. Bo pozostali fani, którzy są zainteresowani modem, ale nie czują potrzeby rejestrować się na jakimś niszowym forum, nie dostają w tej sytuacji nic albo prawie nic. Ale to już twoja i Darka decyzja.
Swoją drogą, wydaje mi się że byłoby całkowicie legalne gdyby ktoś kopiował screeny z forum SoulFire i bez waszej zgody wrzucał je na theModders - przynajmniej dopóki dotyczyły by one modyfikacji do Gothica (licencja GMDK).
Ogólnie ludzie mają rację pod tym względem, że jeśli nie chcesz tutaj wrzucać NIC, to dział jest zwyczajnie niepotrzebny i nie powinno go być.