Odpowiedź na pytanie kiedy wyjdzie modyfikacja jak najbardziej słuszna. Osobiście jak tłumaczyliśmy returna (fakt długo, a powód kto powinen znać, ten pewnie wie) to albo kasowałem, albo poprostu mocno jechałem na pytania o premierę spolszczenia. Komentarz słuszny, bo ta osoba nie wie co to znaczy, zrobić coś za darmo, pracując przy tym samym projekcie. Return mnie np. wyczerpał, to nie znaczy, że już nie chcę pomagać np. przy moderaowaniu subforum, czy ogólnie przy polonizacjach, poprostu nie chcę widzieć skryptów Returna więcej, czy tekstów z niego w edytorze tekstowym. CHWAŁA IM za to, że projektu nie porzucili. Fakt Faktem powinni coś ujawnić. Jeżeli to nie przeszkadza im mogę choćby sam udostępnić parę screenów których tutaj nikt nie widział, a są na forum i nie są starsze niż 2013 (m. in. projekt klasztoru magów wody na Vaduz). Osobiście uważam, że ukrycie jest słuszne jeżeli nikt nic nie umieści, ale oskarżanie, że soulfire olewa moda, czy coś jest bezpodstawne, a pytania dane w odpowiedzi bodajże Kane/Splasha czy kogoś kogo nie pamiętam teraz nicku jest słuszne. Ktoś dawał również sobie przypomniałem rodzaj zabeczpień dla testerów, aby bety nie wypuścili czasem na jaw. Pytając jako tysięczna osoba o premiere, oraz nie znając tych uczuć pytanie po prostu jest niesmaczne. a teraz ci odpowiem dlaczego
- Modowanie, to nie niewolnictwo, a coś co ma nie tylko ludziom, ale głównie MODUJĄCEMU dostarczyć satysfakcji, a przy takim projekcie doceńmy, że ktoś w ogóle chce pracować
- Modowanie takie jest, a jeżeli ty nie masz jakiś podobnych pytanie bezsensowne.
- Tu można mieć wątpliwości, ale w przypadku takich przesuwanie dat przy takich projektach jest normalne. PRemiere przyszpieszy na pewno podział na dwie części, z czego druga ma zawierać pierwszą (dla tych co posiadali pierwszą zostanie zrobiony konwenter saveów)
- produkcja takiego projetku trochę wymaga wyrzeczeń
- za modyfikowanie nie masz nic poza satysfakcją, a pozostaje nauka, aby mieć potem pieniądze jakieś na życie, albo sama praca poprostu
- nie muszę tłumaczyć
- To samo
- Tutaj chodzi o samowystarczalność
- Omówiłem to już "za modyfikowanie(...)"
- pytanie oczywiste
- Omówiłem to przed tą "wymienianką" jeszcze
Może ktoś się zgadzać, lub nie, ale uważam, że dział można ukryć, ale hate na forum (post avallacha uważam za normalną krytyke, ale matekcap już hate ewidentnie bezpowodu) i odpowiedzi na nim jest na niskim poziomie. W sumie i tak decyzja do Administracji należy