Postulaty 1803068 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1803068

Odpowiedzi 5186

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Mysle, ze mozna to nazwac buntem plebsu :lol2:

po co zaraz nazywać Żelazko plebsem... to że ma taki a nie inny awatar o niczym jeszcze nie świadczy

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Mysle, ze mozna to nazwac buntem plebsu :lol2:

po co zaraz nazywać Żelazko plebsem... to że ma taki a nie inny awatar o niczym jeszcze nie świadczy

:facepalm:

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie martw się Żelazko , jak tak nie myślę.
Ale sam widzisz jakich masz fałszywych kolegów.
Pisz sobie dalej w offtopach stawiając emoty, mnie to nie wcale nie przeszkadza.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Dział Dziejów Khorinis zostanie bo jakkolwiek nie byłyby dalekie od premiery, są jednak jednym z modów najbogatszych w dużą ilość wysokiej jakości materiałów. Powiedziałbym że to co wstawiali wcześniej dało duży kredyt zaufania na którym jadą teraz. Poza tym, jest zapotrzebowanie na informacje o tej modyfikacji, nawet jeśli możemy zaoferować jedynie stare. Usunięcie tego subforum nic by nie pomogło, a na pewno zaszkodziłoby bardziej niż sytuacja odwrotna - dodawanie jawnego działu grupie która nie pokazała niczego robiącego szczególne wrażenie i nikt się nią nie interesuje.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Odpowiedź na pytanie kiedy wyjdzie modyfikacja jak najbardziej słuszna. Osobiście jak tłumaczyliśmy returna (fakt długo, a powód kto powinen znać, ten pewnie wie) to albo kasowałem, albo poprostu mocno jechałem na pytania o premierę spolszczenia. Komentarz słuszny, bo ta osoba nie wie co to znaczy, zrobić coś za darmo, pracując przy tym samym projekcie. Return mnie np. wyczerpał, to nie znaczy, że już nie chcę pomagać np. przy moderaowaniu subforum, czy ogólnie przy polonizacjach, poprostu nie chcę widzieć skryptów Returna więcej, czy tekstów z niego w edytorze tekstowym. CHWAŁA IM za to, że projektu nie porzucili. Fakt Faktem powinni coś ujawnić. Jeżeli to nie przeszkadza im mogę choćby sam udostępnić parę screenów których tutaj nikt nie widział, a są na forum i nie są starsze niż 2013 (m. in. projekt klasztoru magów wody na Vaduz). Osobiście uważam, że ukrycie jest słuszne jeżeli nikt nic nie umieści, ale oskarżanie, że soulfire olewa moda, czy coś jest bezpodstawne, a pytania dane w odpowiedzi bodajże Kane/Splasha czy kogoś kogo nie pamiętam teraz nicku jest słuszne. Ktoś dawał również sobie przypomniałem rodzaj zabeczpień dla testerów, aby bety nie wypuścili czasem na jaw. Pytając jako tysięczna osoba o premiere, oraz nie znając tych uczuć pytanie po prostu jest niesmaczne. a teraz ci odpowiem dlaczego
- Modowanie, to nie niewolnictwo, a coś co ma nie tylko ludziom, ale głównie MODUJĄCEMU dostarczyć satysfakcji, a przy takim projekcie doceńmy, że ktoś w ogóle chce pracować
- Modowanie takie jest, a jeżeli ty nie masz jakiś podobnych pytanie bezsensowne.
- Tu można mieć wątpliwości, ale w przypadku takich przesuwanie dat przy takich projektach jest normalne. PRemiere przyszpieszy na pewno podział na dwie części, z czego druga ma zawierać pierwszą (dla tych co posiadali pierwszą zostanie zrobiony konwenter saveów)
- produkcja takiego projetku trochę wymaga wyrzeczeń
- za modyfikowanie nie masz nic poza satysfakcją, a pozostaje nauka, aby mieć potem pieniądze jakieś na życie, albo sama praca poprostu
- nie muszę tłumaczyć
- To samo
- Tutaj chodzi o samowystarczalność
- Omówiłem to już "za modyfikowanie(...)"
- pytanie oczywiste
- Omówiłem to przed tą "wymienianką" jeszcze

Może ktoś się zgadzać, lub nie, ale uważam, że dział można ukryć, ale hate na forum (post avallacha uważam za normalną krytyke, ale matekcap już hate ewidentnie bezpowodu) i odpowiedzi na nim jest na niskim poziomie. W sumie i tak decyzja do Administracji należy

W moim komentarzu chciałem przekazać to, że dział SF powinien zostać ukryty z powodu braku materiałów. Popierałem to dodatkowo takimi argumentami jak:
- niespełnione obietnice SF
- brak nawet na forum SF normalnych materiałów
- odpowiedź na pytanie: "kiedy premiera?"

Zgadzasz się z tym, by ukryć dział, ale tych dodatkowych argumentów nie uznajesz i skupiłeś się głównie na nich w swojej wypowiedzi.

Zarzucasz mi, że krytykuję bezpodstawnie team Solufire- Powód jest jak najbardziej, zero materiałów i ZA TO właśnie ich krytykuję ( nie myl tego z niedocenianiem prac nad modyfikacją  :facepalm:). Te jednorazowe screeny ( nie najwyższych lotów) nie można uznać za materiały.  :lol2:

"słuszny komentarz" do "kiedy wyjdzie mod"- też nie lubię pytań tego typu, ale w tej sytuacji było ono dobrym pytaniem. Popatrz na to z innej strony - minęły już 4 miesiące po rzekomej premierze, a żadnych wzmianek. Nawet pisemnych o postępach. Ludzie się martwią, że prace stoją lub zostały zatrzymane i zadają pytanie ( to normalne, co w tym dziwnego, ?  :lol2:). Dodatkowo obiecana galeria zdj w grudniu nadal się nie pojawiła.

. Pytając jako tysięczna osoba o premiere, oraz nie znając tych uczuć pytanie po prostu jest niesmaczne

Przed chwilą sprawdziłem temat z pytaniami na temat SF. W tym roku tylko 1 osoba o to zapytała, w grudniu nikt o to nie pytał a dalej już mi się sprawdzać nie chciało  :lol:

(post avallacha uważam za normalną krytyke, ale matekcap już hate ewidentnie bezpowodu)

Jeszcze raz nawiążę do tego cytatu. Od kiedy krytyka teamu za brak nowych  materiałów przez dłuższy czas zwie się "hate ewidentnie bezpowodu" ?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Postulaty
#2565 2014-03-05, 19:11(Ostatnia zmiana: 2014-09-28, 14:31)
xxx

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
No tego po prostu nie idzie wytrzymać, uczepili się SoulFire jak lep psiego ogona. Zamiast wpierniczać się do cudzych spraw zróbcie coś swojego. Ludzie się natworzyli, co ja gadam ciągle tworzą. A tu się znajduje taki jeden z ekipą (w sumie 3 osoby, którzy go ciągle propsują) i chce niszczyć lub ukrywać działy. Co wam to przeszkadza? Nie podoba się to nie wchodźcie. Zresztą w DK jest zaangażowanych tyle osób, że nie macie najmniejszych szans.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Memorius, co ci tak zaszkodzili xD?

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No tego po prostu nie idzie wytrzymać, uczepili się SoulFire jak lep psiego ogona. Zamiast wpierniczać się do cudzych spraw zróbcie coś swojego. Ludzie się natworzyli, co ja gadam ciągle tworzą. A tu się znajduje taki jeden z ekipą (w sumie 3 osoby, którzy go ciągle propsują) i chce niszczyć lub ukrywać działy. Co wam to przeszkadza? Nie podoba się to nie wchodźcie. Zresztą w DK jest zaangażowanych tyle osób, że nie macie najmniejszych szans.
Sram na to czy mam szanse czy nie. Po prostu kiedys tM rzadzilo sie innymi zasadami (jakos 2008-2009?), żeby miec dział trzeba było co jakis czas (nie mowie, ze macie srać screenami) udostepnic cokolwiek z materialu zwiazanego z modyfikacja. Teraz nie ma czegos takiego, dział DK stoi pusty od wielu dni. Nie zalezy mi, szczerze powiedziawszy, zeby cokolwiek zostalo ukryte albo usuniete, chce po prostu zwrocic uwage na ten dzial, zeby cokolwiek udostepnili, jakiekolwiek gowniane zdanie na temat postepow, progresu i prac.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Kilka osób zaproponowało by ukryć dział Soulfire na the modders z powodu braku nowych materiałów, a wy robicie z tego powodu niepotrzebne zamieszanie i sensację. W dodatku już nawet nie ma się o co kłócić, bo Avallach napisał, że tego działu nie ukryje więc wyluzuj  :lol2:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Sram na to czy mam szanse czy nie. Po prostu kiedys tM rzadzilo sie innymi zasadami (jakos 2008-2009?), żeby miec dział trzeba było co jakis czas (nie mowie, ze macie srać screenami) udostepnic cokolwiek z materialu zwiazanego z modyfikacja. Teraz nie ma czegos takiego, dział DK stoi pusty od wielu dni. Nie zalezy mi, szczerze powiedziawszy, zeby cokolwiek zostalo ukryte albo usuniete, chce po prostu zwrocic uwage na ten dzial, zeby cokolwiek udostepnili, jakiekolwiek gowniane zdanie na temat postepow, progresu i prac.
Jak długie były odstępy przy udostępnianiu screenów z Czasu Zapłaty? Dajcie sobie siana, bo pierdolicie o jakiś zasadach z dupy, tak jakby moderzy mieli kurwa pańsczyznę odrabiać.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
dobrze masz rację poprawimy się , obiecujemy

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ile trzeba czekac na przypomnienie haslo az dostane e mail, musze cos sprawdzic :| Wyslalem wczoraj ale jeszcze nie dostalem e maila ;/

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Wydaje mi się że ten system w ogóle nie działa. Serwer na którym obecnie stoi tm nie pozwala na wysyłanie maili, a próby korzystania z kont gmail zakończyły się fiaskiem. Potem mogę spróbować ustawić żeby maile były pośredniczone przez mój prywatny serwer.

Darkmodders

Darkmodders

DarkModders Team
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • DarkModders Team
  • Mistrz mrocznych sztuk
Chciałbym prosić o reupload tego świata http://themodders.org/index.php?topic=11869.msg1125841#lastPost jeśli to możliwe

Blog grupy DarkModders Team.

http://darkmodders.pl/

Discord: darkmodders

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Proszę Pana a Venture kasuje posty będące riposta na jego zaczepki.
To nieładnie.

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Zamiast bezmyślnie konfidencić pomyślałbyś chwilę, a wtedy może zorientowałbyś się, że spam należy kasować. Zamiast ładować postami,  które zapewne później by się nie możliwie namnożyły możesz edytować stare.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
tak ale pozostawił swoją zaczepkę w istniejącym nadal poście -tak się nie robi -nie pozostawiając mozliwości odpowiedzi a raczej ją usuwając
poczyna sobie śmiało ten nasz młody Ventrue i jest bezkarny w tym co robi

a co do Kosza.... było tam więcej interesujących informacji niż sensownych postów które on sam napisał
tak
a nawet tak , tak

Tak przy okazji to temat Returning 2 powinien być w dziale Zapowiedzi modyfikacji. Ventrue nie powinien mieć go pod kontrolą . To nowa gra , której jeszcze nie ma i będzie czymś zupełnie nowym w stosunku do gry Returning czy Returning/Rebalance.
Postuluję przeniesienie tego tematu do działu Zapowiedzi.

Post połączony: 2014-03-07, 22:24
Zamiast bezmyślnie konfidencić pomyślałbyś chwilę, a wtedy może zorientowałbyś się, że spam należy kasować. Zamiast ładować postami,  które zapewne później by się nie możliwie namnożyły możesz edytować stare.
skasuj najpierw swój spam i zedytuj swoje chamstwo w postach

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Jako założyciel tematu popieram, zwłaszcza że DreamVader nie ma zamiaru tego spolszczyć.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

0 użytkowników
Do góry