Postulaty 1786091 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1786091

Odpowiedzi 5186

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
moderator na themodders, modduje gothica = koniec swiata

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Edkasumo

A wiec po co on tu jest? Co on takiego robi poza usuwaniem niewygodnych sobie tematow, postow (oraz w tym komentarzy na profilu), poprawianiem bledow (gówno poprawia, a do tego sam tworzy nowe) i szpanowaniem jaki to on teraz jest tu wazny?
?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#2102 2013-01-19, 13:21(Ostatnia zmiana: 2013-01-19, 13:31)
Pytajcie Adanosa, on koniecznie chciał wtedy nowego moderatora, moje stanowisko było takie jak teraz ;p
(...)Z drugiej strony, przecież pomimo że VEQ nie moderował, spokojnie dawaliśmy sobie przez te miesiące radę. Czy branie kogoś nowego na pewno pomoże, zamiast zaszkodzić? W praktyce moderujemy ja, Adanos, Buła, Aztek, Meatrikz i (chyba) Dark. To nie taka mała grupa.
Wysunąłem jego kandydaturę jako jedną z kilku, ostatecznie on był pierwszą osobą która wyraziła chęć zajęcia tego stanowiska. Nie twierdzę że moderuje źle (chociaż, trzeba szczerze przyznać, zdarzało mu się to, zwłaszcza pamiętne są jego akcje poprawiania poprawnie napisanych wyrazów na niepoprawne :D ), tylko że po prostu spokojnie dawalibyśmy sobie radę nawet gdyby tego nie robił. Podobnie z Darkiem, chociaż tutaj sytuacja jest nieco inna, rozumiem że ma stanowisko podobnie jak Kazzmir miał przez jakiś czas swoje - HONOROWO, mimo braku specjalnej aktywności.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Av, nie chce mi się juz szukać wiadomości, ale wydawało mi się, ze ja też byłem kiedyś chętny na stanowisko moda. Ale nie jestem pewniej. Tak w ramach sprostowania.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#2104 2013-01-19, 15:33(Ostatnia zmiana: 2013-01-19, 15:33)
Wtedy akurat kiedy się ciebie zapytałem odpisałeś że nie chcesz, po fakcie bodajże stwierdziłeś że to nie było na serio, też nie chce mi się już szukać. W każdym razie tak jak pisałem, uważam że dalibyśmy sobie radę nawet gdyby było nas o dwóch mniej, na pewno nie potrzeba więcej.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ja uważam, że brakuje prawdziwego moderatora. W każdym temacie roi się od spamu. Niestety, najczęściej to osoby "zasiedziałe", a nawet z administracji (sic!) dają zły przykład innym spamując gdzie popadnie. Przykładów nie trzeba szukać, patrz ten temat i temat o odbanowaniu Alexika.

Będę musiał się tym zająć wkrótce zająć.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Postulaty
#2106 2013-01-19, 17:44(Ostatnia zmiana: 2013-01-19, 17:49)
Spam w temacie o banie dla Alexika był od początku nieunikniony. Lepiej było go tolerować niż usuwać ryzykując jeszcze sprawienie wrażenia że panuje jakaś "cenzura". Z drugiej strony uważam też że niczemu i nikomu nie przeszkadzał - właściwie w dużej części był to nie tyle spam co po prostu offtop, dla którego nie było sensu wydzielać osobnych tematów.

Nigdy nie byłem zwolennikiem intensywnej moderacji. Uważam że administracja powinna ingerować tylko tam gdzie jest to niezbędne do utrzymania konstruktywnego kierunku dyskusji.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Postuluję o ukrycie treści pierwszego posta w przeglądzie tematów danego usera. Bardzo niewygodne. User napisze jakiś długi temat i w przeglądzie jego ostatnich postów jeden tworzy więcej niż norlmalnie strona przeglądu użytkownika. Przykład- iKoks i jego poradniki

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Jak już to zmniejszenie pokazywanej części wiadomości do x znaków, inaczej bez sensu

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Postuluję o odebranie ZigHor wszystkich praw raven studio oraz zamknięcia przed nim bram naszego działu tajnego. Nie sprawdził się :ok:

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie, czy mogę zmienić mój nick, a właściwie jedną literkę w nicku na nazwę "Smolo"? Jeśli tak to postuluję o zmianę...

Elo

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Czasy mojej fascynacji goticzkiem się skończyły, więc też bym postulował o zmianę nicku na
Ali G, o ile można?? ;p

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Jak ponad dwa lata wytrzymałem z Beliarr to tym bardziej z Ali G, poza tym tego nicku używam w większości stron gdzie się loguje.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Mogę liczyć na zmianę nicku na Każda Niewypoziomowana Pięciolinia?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Proszę usunąć tego pana http://themodders.org/index.php?/user/7746-tomek/
i dać mi nick Tomek