Postulaty 1810259 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1810259

Odpowiedzi 5186

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Postulaty
#1900 2012-07-08, 17:15(Ostatnia zmiana: 2012-07-08, 17:16)
Ten temat mi o czymś przypomniał... Małgorzato gdzie są twe posty? XD

@Edit: OK XD, w bagienku były XD

Drock

Drock

Użytkownicy
posty357
Propsy75
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Prosze o dostęp do działu Amatorski projekt RPG dla dracon1990

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy

Zębacz

Postulaty
#1903 2012-07-12, 02:05(Ostatnia zmiana: 2012-07-12, 02:09)
Tak czy tak mi to nie działało, wydałem 10 propsów przez dzien, potem polnoc i nastepne 10 wyrzuciłem wam(zabilibyscie za nie :D ), na następny dzień też wydałem te 10, ale możliwe że było to już po "powrocie" do limitu 10-nie wiem, 30 propsów nie miałem ani chwilę :3.

Cieszcie się, że jedna osoba nie może dawać kilka propsów w jednym poście. Zębacz po 30 sekundach miałby przekroczony limit.                                          
Nope, nawet bym nie dał.

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
Załatwione, limit zwiększony trzykrotnie (na razie trochę w ramach  testu, bo zaraz ktoś może się sprzeciwić). Jakiś jednak pozostać musi,  żeby nie nastąpiła całkowita "inflacja" :D

@sawik: ja przeczytałem i niestety zignorowałem. Za dużo grzebania w  stosunku do zysków, wolę spełnianie postulatów proste i efektowne xD                                      

Limit zwiększony trzykrotnie czyli 30, a skoro napisałeś że załatwione to rozumiem że było to 30.

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Poprzedni limit to 5.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może jakiś admin mnie przelogować żebym nie był już zalogowany jako anonimowy ?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Powinno już być ok.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Nie wiem, czy o to postulować może tylko głowa teamu, ale mam prośbę. Czy w dziale Returning w Ukończone Modyfikacje można dać jeszcze jednego moderatora, który chociaż by przenosił posty do odpowiednich tematów? Na serio. Po co jest dział jeżeli prawie wszyscy(są czasami wyjątki) piszą w temacie ogólnym, który teraz powinien raczej służyć do dyskusji, a nie pytań i problemów.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nie wydaje mi się żeby tu komuś by się chciał to robić... Zaczną zganiać na was wine, bo najprościej zgonić coś na kogś. Większość zareaguje tak:

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Mogę nawet ja. Często tam zaglądam. Pomagam w miare możliwości.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Luk, twój postulat, moderator działu Returning, został spełniony.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Postulaty
#1914 2012-07-27, 18:40(Ostatnia zmiana: 2012-07-27, 18:41)
Postuluję o zniesienie bądź zmianę limitu znaków w tytule użytkownika. Nie mieści mi się tytuł a wcale nie jest długi.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Podaj tytuł jaki życzysz sobie mieć, żebyśmy mogli to ocenić. Przede wszystkim chodzi o to, żeby nic nie rozsuwało szablonu. Z drugiej strony, nie jestem nawet pewien czy takie ustawienie jest w acp.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pippilotta Delicatessa Windowshade Mackrelmint Ephraim's Daughter Longstocking

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Postulaty
#1918 2012-07-30, 17:03(Ostatnia zmiana: 2012-07-30, 17:03)
Mógłbym postulować o moderatora w swoim dziale, żeby nie truć dupy Avallahowi albo innemu adminowi  o  przyszłe edytowanie działu ?

0 użytkowników
Do góry