Kazik nie umie używać Tor Browser

Mam nadzieję że nie będzie pracował w Ministerium Informatyzacji

a teraz postulat:
chciałbym dostać moderatora w tym
http://themodders.org/index.php?/topic/8984-gothic-2-returningrebalance-auto-pl-done/http://themodders.org/index.php?/topic/8984-gothic-2-returningrebalance-auto-pl-done/
temacie, gdyż żaden moderator nie chce go ogarnąć (nie dziwię się) a ja jestem autorem tego tematu i projektu na podstawie którego powstał temat.
Nie potrzebuję praw moderatora w pozostałych tematach tego samego podforum. Mogę obiecać że nie będę kasował konstruktywnej krytyki, ani istotnie wartościowych postów. Ktoś jednak musi uprzątnąć część tego śmiecia co zajmuje 10% tematu jak nie więcej. Chciałbym usunąć mylące informacje poza moimi postami w temacie, a także ślady typowo trollowatych zachowań (jak na przykład pytanie się o coś co przed chwilą było wyjaśnione i cytowanie błędnych podpowiedzi technicznych bez sprawdzenia).
Wiem że nie dam rady ogarnąć całego tematu ale dajcie mi szansę chociaż sprzątnąć pierwsze i ostatnie strony. Poświęcam się więc to doceńcie

- nie żeby wychwalać swą martyrologię, ale po prostu chcę aby wyżej wymieniony temat był bardziej użyteczny, jako że odnosi się do największego mojego obecnego projektu. (mówię "mojego" jako lider grupy DreamVader, co nie oznacza że nie doceniam pracy tych wszystkich ludzi którzy łącznie wielokrotnie więcej wnieśli w obecny projekt).
Spróbowałem dzisiaj posprzątać bajzel w otwierającym poście ale odniosłem wrażenie że to nie wystarczy. Mam nadzieję że leciwe (ale ważne że wciąż działające) PHP-BB taką akcję wogóle umożliwia.
Drugi Postulat: czy moglibyście udostępnic tworzenie podforów w tajnych forach ich moderatorom/szefom? Aktualnie połączyłem kilka starych tematów i nazwałem temat archiwum, ale to nie wygląda wiele porządniej. Nawet nam przydałyby się podfora by jakoś to ogarnąć (i nie mówię tylko o podforum archiwum), a co dopiero większym grupom moderskim posiadającym setki tematów na tajnym. Jeśli taka możliwość jednak już istnieje to prosiłbym o zamieszczenie instrukcji jak to zrobić w widocznym miejscu.