Wasze początki... 44998 155

O temacie

Autor V3Q

Zaczęty 3.11.2008 roku

Wyświetleń 44998

Odpowiedzi 155

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
To, czy będzie lepsze, się jeszcze zobaczy. Zawsze może coś pójść nie tak... Ale lepiej zostawić takie gdybanie, bo do niczego nie prowadzi.

A te porównania do Tibii to przenośnia.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Hah xD
Moich początków nigdy nie zapomne xD
Byłem noobkiem, ale wiedziałem że jak czegoś sam nie zrobie, to nikt za mnie tego nie zrobi.
Dlatego zabrałem się odrazu za moda, a nie szukałem najpierw teamu, samemu nic nie umiąc xD Jak to wielu nowych teraz robi :P
A problemów ile mialem xD
Jakby nie kilka osób z tM, które życzliwie podeszły do takiego noobka jak ja, to nie wiem czy projekt GB istniał by dzisiaj xD
Pozdro dla Wietrzyka, który wprowadził mnie w obsługę programu Spacer, dla Dekstera, dzięki któremu wstawiłem pierwszego NPC (XD) i Xardasa który również wiele mi pomógł na początku, oraz dla wszystkich userów tM, szczególnie dla tych którzy napisali te wszystkie tutki z podstawami :P

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No, pamiętam te pierwsze screeny z gniewu beliara z kolorowanko-sklejkami :P .

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Hmmm - mój początek? Dostałem gothica dwójkę, potem załatwiłem sobie jedynkę. Poczułem niedosyt i przeszedłem wszystkie mody na które mi pozwalał mój stan angielskiego. Aż w końcu doszedłem do TM jako scenarzysta i jakoś to się potoczyło - z dwa razy odchodziłem aż za trzecim razem faktycznie odszedłem. A teraz się coś szykuje że znowu wrócę ale w innej formie :P

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: Lavius link=topic=4269.msg36890#msg36890 date=Nov 9 2008, 23:10\'
faktycznie odszedłem
Nawet Wierzeń nie zrobiłeś :P  Serio planujesz powrót? :P

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oh, początki, mógłbym o tym książkę napisać...
Zacząłem jak prawie każdy, od robienia w paincie sklejek i kolorowanej do Jedi Ouctast oraz Gothica (kurde, sam już nie pamiętam co było pierwsze.)
Później, dzięki pomocy świetnego polskiego forum, zająłem się mappingiem do Jedi Academy. Byłem w tym nawet nie najgorszy, a Radaint dawał spore pole do popisu. Następnie kolejne zlamienie, czyli remodelowanie istniejących modelów postaci w tej samej grze. Bez permisjii itp, i nawet do gry wsadzić tego nie umiałem. Jednak od tego zaczęło się interesowanie modelingiem, a następnie pierwsze modele oraz remodele broni. Dalej modelowanie postaci, i w końcu weighting. Hah, w wieku 13 lat wymodelowałem i wsadziłem do gry swój pierwszy model postaci, byłem wtedy niezmiernie dumny  :P  . Od tej pory cała reszta to stare śmiecie i powtarzanie utartych schematów, szczególnie w sferze 2D. A że nie jestem w tym najlepszy, a modelowanie mnie nudzi, to siedzę teraz jak kołek, nie robiąc nic twórczego. Za co mnóstwo osób mnie ochrzania.
I chyba mają rację.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Zawsze może coś pójść nie tak...

Nie przesadzajmy, to nie Czarnobyl. Wiele prac za nami i jak na razie wszystko idzie bardzo dobrze albo conajmniej dobrze. Ja również nie widzę powodów do gdybania, orc nadal robi swoje i nie widzę powodu dla którego coś miało by pójść nie tak. Na katastrofalne pomyłki jest już raczej za późno.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Cytat: Xardas17 link=topic=4269.msg36851#msg36851 date=Nov 9 2008, 19:42\'
nie sądze by o CZ  ktoś za  6 miechów wspominał jak szybko MT ucichlo

Nie chcę być wredny, czy obwieszczać siebie obrońcą CZ, ale twoja gadka sprowadza się tylko do jednego \" do \" pieprzenia \".

Mógłbym to samo powiedzieć o TDM, bo kto będzie wspominał o błędach, które co jak co, ale w demie ich masa, koniu-parówce vel ironiczny fotomontaż, czy o jakiś wielkich kuszach, które nawet nie wyglądają na balisty.

Tak jak mEa tu gdyba, że CZ może w tej/ późniejszej/ kiedyś tam chwili się \" zawalić \".  Przy takim postępie prac, to nie powinno się stać.

To by było na tyle, życze powodzenia innym grupom modderskim.

Комиссар RBT

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

Wasze początki...
#68 2008-11-10, 18:45(Ostatnia zmiana: 2008-11-10, 18:45)
Ja?
Poczytałem o Diccuricu, zagrałem.
Doczytałem o MT, zagrałem.
Kwiecień 2006 - wlazłem na themodders, zacząłem się bawić w grafika, a nawet skryptera czy Spacermistrza (co wychodziło jeszcze gorzej niż zabawa w grafika)
Pamiętam jak byłem dumny z pierwszej kolorowanki, którą w grze zobaczyłem  :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
nie sądze by o CZ ktoś za 6 miechów wspominał jak szybko MT ucichlo

Popieram Keretha, pierdolisz :D  Nikt nie będzie wspominał tu już o krwiożerczych krzewach czy parówkowatym koniu.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Co wy macie do raniących malinowych krzaczków ?  :D

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Damian, Ty to mówisz : O?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie sądze by o CZ ktoś za 6 miechów wspominał jak szybko MT ucichlo

Cytat: Thoro link=topic=4269.msg36875#msg36875 date=Nov 9 2008, 21:01\'
Za to raniące krzaki, namioty z szat magów ognia i 3 metrowe miecze-duale zapadną na długo w pamięć wszystkich graczy  :D  .

Paladyna ujeżdżającego śniącego od tyłu też :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Wasze początki...
#73 2008-11-10, 19:51(Ostatnia zmiana: 2008-11-10, 19:51)
W ogóle, nie wiem po co w taki sposób wykłócać się z osobą ,która nie wie nawet co to kropka czy przecinek :D

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica

Gother

Wasze początki...
#74 2008-11-10, 19:51(Ostatnia zmiana: 2008-11-10, 19:53)
To nie paladyn, a wielki mag w zbroi paladyna, z innego wymiaru co zniszczy świat.

Ejże miało być o naszych początkach przecież.
Ktoś ma jeszcze zdjęcia sławetnego golema z rudy?  :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Trzymajcie się tematu chłopcy, ponieważ w moim obowiązku leży usuwanie takich postów, a w moim lenistwie nieusuwanie ich :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Wasze początki...
#76 2008-11-10, 20:21(Ostatnia zmiana: 2008-11-10, 20:21)
Cytat: Gother link=topic=4269.msg36965#msg36965 date=Nov 10 2008, 20:51\'
To nie paladyn, a wielki mag w zbroi paladyna, z innego wymiaru co zniszczy świat.

Ejże miało być o naszych początkach przecież.
Ktoś ma jeszcze zdjęcia sławetnego golema z rudy?  :P

Ja wzorowy członek partii soulfire mam go cały czas na HDD :D  budził podziw w 2004r, a tłumy wiwatowały, nie gother ? :P  

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ohohoho :D
Moje początki były dość "kolorowe". Zarejestrowałem się bodajże w październiku 2006r (mogę się mylić, w każdym razie było to chwile przed wtargnięciem na forum Dzikego) pod nickiem... ocenzuruję, bo jak ktoś dorwie w łapy starą kopię tM to mnie wybrechta :P . Pisałem na forum n00bowskie tematy z ortografią nie ustępującą kilkulatkowi. Dosyć szybko wpadłem sterroryzować TDM, gdzie zostałem zastępcą (sam nie wiem jak). No i tak siedziałem n00biłem na forum aż w końcu zapadłem się pod ziemie na rok.
Żeby nie było że się leniłem z piwem w ręku u koleżanek, to siedziałem nad maxem.

Powróciłem w kwietniu, tego roku, pod nickiem Aztek (wydaje mi się że jest lepszy niż starszy, chociaż inni mówią inaczej). O dziwo ktoś mnie jeszcze pamiętał (A Dark miał moje gg jeszcze :P ) Musiałem nadrobić zaległości siedząc non-stop na SB. Tam bliżej poznałem kilka osób, w tym fenixa (i tu uwaga, jego nick nie wziął się od marudnego ptaszyska, tylko postaci znanej w starcrafta, udało mu się to udowodnić pisząc "phoneix", od taka ciekawostka. Zglebił tym wszystkich obecnych wtedy na SB), zyska (mistrz wesnoth) i kazzmira. Co do ostatniego dopowiem że otrzymałem od niego kilka nicków (krótki spis: A fe! Stek!; Quetzalcoatl; ziom.syrenka; Trabant z Nazca; spychacz z ekwadoru; motorowka z chin; polska mysl technologiczna; walec drogowy; google.com (a to akurat od Darka, na moje życzenie :D ); Arab; Ziom126p; prawie jak melkor; prawie jak kefir; ma; maślana; Obersturmführer Melkor; Ban na zmienianie nicku!; Melkor). Pominę już te wszystkie bany na SB, mające na celu poprawienie mu humoru ;] , no ok, raz zasłużyłem). Potem odejście z TDM, dosyć klasyczne. Załapałem się na ciepłą posadkę BIT, gdzie tylko sher może mnie wybudzić z drzemki :o . Resztę już chyba znacie.

Post ma na celu odświeżenie tematu, oraz wynika z chamskości Dzikiego, który usunął swego posta z moją wypowiedzią ;]

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Post ma na celu odświeżenie tematu, oraz wynika z chamskości Dzikiego, który usunął swego posta z moją wypowiedzią 10.gif

0 złośliwości. Chciałem odświeżyć topic :D .

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Nie martw się Aztek :D , nikomu nie powiem że twój stary nick to ziom126 :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry