Sprawy związane z Forum 894470 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 894470

Odpowiedzi 2604

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Dalej nie odpowiedziałeś na pierwsze z zacytowanych przez ciebie pytań.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tak, o dziwo na starym firefoxie wszystko działa  :hmmm:

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Tak, o dziwo na starym firefoxie wszystko działa  :hmmm:

To używaj Firefoxa i po problemie.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Postuluje o zaprzestanie kasowania postów tylko dlatego że nie mogą pasować do wątku.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Pisz w odpowiednim temacie, to nie będą kasowane. Naprawdę potem ułatwia to życie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Pisz w odpowiednim temacie, to nie będą kasowane. Naprawdę potem ułatwia to życie.
Pisałem w temacie szachowy kiedy bym zagrał z Nakarem i Sawikiem a wyście usunęli ten post bystre mody.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Bo ten temat dotyczy pewnie tylko wyników poszczególnych rozgrywek. Dlaczego nie napiszesz na PW?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Bo ten temat dotyczy pewnie tylko wyników poszczególnych rozgrywek. Dlaczego nie napiszesz na PW?
Do kogo mam napisać PW jeśli nie wiem kto mi skasował posta?

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

Jemu nie usunąłeś? Bo wydaje mi się, że to nie są wyniki.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Jemu nie usunąłeś? Bo wydaje mi się, że to nie są wyniki.

Skasowane, jeszcze jakiś problem? Żelazko nie ja kasowałem.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Właśnie zauważyłem że tM jest niezabezpieczoną stroną. Dałbyś radę coś skombinować @Leinnan w tej sprawie

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
@Zireael To sie nazywa kolesiostwo
Zostawić was dzieci tylko na 5 minut i robicie awanturę. Niektórzy pracują i nie mają czasu na pierdoły, siedząc na forum i odświeżać co 5 s, czy by nie usunąć posta.

Właśnie zauważyłem że tM jest niezabezpieczoną stroną. Dałbyś radę coś skombinować @Leinnan w tej sprawie
Tak, zbierzcie 1000 zł, to wam zabezpieczymy. :D
Spoiler
Pracujemy już nad tym.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Sprawy związane z Forum
#2172 2017-02-14, 18:20(Ostatnia zmiana: 2017-02-14, 19:03)
@inż. Avallach
Odpowiem to co zazwyczaj w takich sytuacjach - nie przejmuj się, to tylko warn.
Warn do warna, a zbierze się ban. A jako że pokazał simen że moderowanie mu nie wychodzi zawsze banując twojego kolegę, to wolałbym mieć jakieś zabezpieczenie od ciebie że nie wylecę z tego forum

@down Napisalbys cos madrego raz na jakis czas

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@inż. Avallach
Odpowiem to co zazwyczaj w takich sytuacjach - nie przejmuj się, to tylko warn.
Warn do warna, a zbierze się ban. A jako że pokazał simen że moderowanie mu nie wychodzi zawsze banując twojego kolegę, to wolałbym mieć jakieś zabezpieczenie od ciebie że nie wylecę z tego forum

Jak dalej będziesz tak pajacował, to dlaczego nie? Nie przesadzaj gościu. Wystarczająco długo robisz z siebie idiotę, skończ albo mierz się z konsekwencjami. I nie odpowiadaj jakimś facepalmem, bo na mnie ani raczej na nikim nie robi to wrażenia. Wszystko w granicy dobrego smaku, a twoje posty śmierdzą gównem.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Sprawy związane z Forum
#2174 2017-02-14, 22:07(Ostatnia zmiana: 2017-02-14, 22:18)
@Mac Dun zapewniam cię że tak jak staję w obronie każdego banowanego co do którego mam chociaż cień nadziei że jednak przynosi forum coś dobrego, tak stanąłbym w twojej. Jestem przeciwny banom w ogóle, chyba że ktoś wyraźnie działa na szkodę społeczności. W twoim przypadku takiego problemu nie ma. Jest za to konflikt z Kazzmirem, ale musisz zrozumieć że to coś poza jurysdykcją administracji.
Kazzmir jest współzałożycielem forum, właścicielem domeny i ogólnie wiele zawdzięczamy mu jako społeczność. To nieuniknione że ma w tej sytuacji silną przewagę i proponowałbym tego konfliktu unikać. Ja osobiście chcę z nim relacji jak najlepszych.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Każda ze stron dysponuje łatwymi w użyciu środkami do wyłączenia go, a żadna nie ma takich żeby samodzielnie je przywrócić bez współpracy drugiej. To jak wojna atomowa
daj mi 5 minut, zmienię dnsy xD

mac dun chyba sądzi że się na niego uwziąłem, gdyby tak było zrobiłbym wszystko co w mojej mocy żeby cię wymazać na dobre z tm, ale tego nie robię.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Za daleko poszedłem w tych rozpiskach, obciąłem już tą część posta. W każdym razie chodziło mi o to żeby unaocznić jeden z oczywistych powodów dlaczego jego liczenie na drastyczne kroki administracji jest w tej sytuacji nierealistyczne.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Yup. Zbanowałem kazzmira raz. RAZ. I obciął mi kieszonkowe na pół roku, nie polecam tego robić.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Za daleko poszedłem w tych rozpiskach, obciąłem już tą część posta. W każdym razie chodziło mi o to żeby unaocznić jeden z oczywistych powodów dlaczego jego liczenie na drastyczne kroki administracji jest w tej sytuacji nierealistyczne.
Ostatnio dość często zbyt dużo piszesz na różne tematy. Więc miej to na uwadze i nie zdradzaj wszystkich naszych tajemnic. ;)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Sprawy zwi
#2179 2017-02-15, 06:12(Ostatnia zmiana: 2017-02-15, 17:33)
Każda ze stron dysponuje łatwymi w użyciu środkami do wyłączenia go, a żadna nie ma takich żeby samodzielnie je przywrócić bez współpracy drugiej. To jak wojna atomowa
daj mi 5 minut, zmienię dnsy xD

mac dun chyba sądzi że się na niego uwziąłem, gdyby tak było zrobiłbym wszystko co w mojej mocy żeby cię wymazać na dobre z tm, ale tego nie robię.
To dziwne bo przez miesiac albo i wczesniej praktycznie wiekszosc moich wypowiedzi od razu atakowales. Wiec chyba jednak cos jest na rzeczy :huh:

A i przypominam o banie dla mnie ktory wyprosiles od adminow ...

Edit: Oho, to juz nawet nie mozna ci przypomniec :facepalm:

0 użytkowników
Do góry