O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 29.01.2008 roku
Wyświetleń 897272
Odpowiedzi 2604
inż. Avallach Administrator
Memorius
Thoro The Modders
Jaka widać sezon ogórkowy trwa.Hip hopowcy jak widać nie mają pojęcia że mój awatar pochodzi z okładki heavy metalowego zespołu ANGEL DUST z płyty Of Human Bondage mam od od zawsze i przedstawia Mrocznego Anioła.Żądam jego natychmiastowego przywrócenia.
Sculler
Arszonto
Dobra, mam taki niby mały, ale dość denerwujący bug:Theme - ScalvaniaPrzeglądarka - Opera Bug - Napisy osób które propsowały są w białym kolorze, przez co ich nie widać na również białym tle.
Sawik
Cytat: Sawik w 2014-07-01, 21:11Dobra, mam taki niby mały, ale dość denerwujący bug:Theme - ScalvaniaPrzeglądarka - Opera Bug - Napisy osób które propsowały są w białym kolorze, przez co ich nie widać na również białym tle.Najedź myszką, tło zmieni kolor na niebieski Ja miałem tak samo i na Chrome i na Operze.
Tomek
Memorius obraża moje uczucia religijne, to jest niezgodne z prawem.
Leinnan Administrator
kaczka RaveN Studio
Ku Klux Klan (KKK) – organizacja rasistowska, utworzona w miejscowości Pulaski w Stanach Zjednoczonych, częściowo zakonspirowana, walcząca o utrzymanie supremacji białych w USA i dążąca do ograniczenia praw innych grup rasowych i etnicznych, głównie Afroamerykanów, oraz Żydów, jak i katolików jako grupy wyznaniowej (mimo iż jego członkowie uważali KKK za stowarzyszenie chrześcijańskie), zorganizowana na wzór tajnego stowarzyszenia.
Splash Moderator
Poczytałem twoje posty wyrywkowo z tych wszystkich lat.Okazuje się , że zawsze byłeś jednakowo głupi.
cytat z wikiCytujKu Klux Klan (KKK) – organizacja rasistowska, utworzona w miejscowości Pulaski w Stanach Zjednoczonych, częściowo zakonspirowana, walcząca o utrzymanie supremacji białych w USA i dążąca do ograniczenia praw innych grup rasowych i etnicznych, głównie Afroamerykanów, oraz Żydów, jak i katolików jako grupy wyznaniowej (mimo iż jego członkowie uważali KKK za stowarzyszenie chrześcijańskie), zorganizowana na wzór tajnego stowarzyszenia.
Jestem katolikiem i skąd mam wiedzieć, że skoro ma taki avatar to nie ma takich upodobań/zadań co ci z KKK? Czuję się zagrożony. Usunięcie jego avataru trochę mnie uspokoi.
Tituf
Art. 196. Obraza uczuć religijnychKto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.