Przeszedłem moda fajnie mi się grało szkoda tylko ,że nie dało się zostać magiem. Jakbym wiedział ,że Deynar skupuje te gadzie skóry uczyłbym się tej umiejętności na początku. Problematyczne było jeszcze to ,że po wyjściu z kopalni miałem tylko 30% w broni jednoręcznej ,ale prawda jest taka że co rozdział było już tylko łatwiej teoretycznie przeciwnicy zmieniali się na silniejszych ,ale ja też dostawałem możliwość rozwoju swojej postaci u nowych nauczycieli ,pod koniec gry miałem 390 siły 100% w broni jednoręcznej i zakończyłem grę wątkiem ,,W obronie przyszłości'' rozmową z azazelem. Jedynym zadaniem którego nie ukończyłem było dziedzictwo po prostu nie wiedziałem o tym podwodnym tunelu dopiero w solucji o nim przeczytałem pewnie wrócę jeszcze do tego moda tylko już na trybie utra gdyż normalna rozgrywka nie stanowiła dla mnie żadnego wyzwania. Z góry dziękuję za stworzenie tak dobrego moda total conversion ,szukałem takiego od dłuższego czasu ,ale nic wartego uwagi nie wychodziło na światło dzienne. Jakbym miał oceniać moda to dałbym takie 8/10 gdyż przemieszczanie się w późniejszej fazie gry z obozu do np: jaskini z goblinami było trochę monotonne teoretycznie dało się nauczyć wyrabiania mikstur szybkości ale to by była strata pkt nauki szkoda że nie było jakiś teleportów nie mówie o całej sieci teleportów tylko pojedynczych i mogłyby one zostać popartę przez jakieś zadanie fabularne skoro kiedyś mieszkała tam jakaś cywilizacja.
Post połączony: 2020-10-16, 14:01
A i jeszcze jedno nikt nie pytał ale napisze rozgrywkę na trybie ultra będę prowadził pod zręczność