a jak się wypowiesz na temat budownictwa w grze pt. "fable" ewentualnie sławnego domku w Sopocie ?
Mi sie całość bardzo podoba, jako odbiorcy któr nie zna edytorów tekstów 3D. Twoja opinia raczej na pewno jest taka, ponieważ znasz takie edytorki i nie szanujesz wyników pracy na nich , ponieważ wychodzisz z założenia, że efekt pracy nie jest z "manuala" i że człowiek się nad tym nie namęczył. Znam to zboczenie... to tak jak ze mną, gdzie zobacze defaultowe florale z Fotosklepu, zaraz kąciki ust mi drgają
Ale ilu jest takich odbiorców ?
Mi się bardzo podoba. nabradziej na plus wychodzi klimat, który jest w tej animacji konsekwentnie od początku do końca
Nawet żeby to robił w paintcie piksel po pikselu pobijając jednocześnie rekord świata, to i tak powiem że to jest beznadziejne.
Napis jest po prostu słaby i nie ważne w jakim programie go wyprodukowano.
Szczerze mówiąc to wolę już napis białą czcionką na czarnym tle, fajnie ustawiony, z dobrym fontem, niż coś co na siłę miało być widowiskowe, ale nie wyszło niestety.
Poza tym, od kiedy przy stwierdzeniu że napis mi się nie podoba trzeba podawać argumenty. Po prostu mi się nie podoba, jest słaby i tyle. Psuje efekt, bo woda jest zrobiona całkiem fajnie.
bo kojarzy mi się z wybraniem czcionki, napisaniem paru literek, dodaniem wypukłości i cienia, a efekt jest jak dla mnie gorszy niż czysta czcionka.
O to to to. Dobrze ujete.
Żeby zrobić w miarę fajny napis nie trzeba wcale super umiejętności w dziale grafiki 2D.
Na dafont.com masz tysiące czcionek, wystarczy wybrać jakąś ładną, dobrze ja ustawić i ew. pobawić się jakimiś tutkami do gimpa/photoshopa, których jest bardzo dużo, dobrze wytłumaczone i w dodatku po polsku.
Żadna filozofia.