O temacie
Autor Psimek sprzedaje
Zaczęty 8.01.2020 roku
Wyświetleń 17726
Odpowiedzi 21
Psimek sprzedaje
Fabio The Modders
inż. Avallach Administrator
Warto dodać, że są kradzione. Nie kupujcie.
Cytat: Fabio w 2020-01-09, 19:31Warto dodać, że są kradzione. Nie kupujcie.To bardzo poważne oskarżenie, możesz podać jakieś dowody?Książkę bardzo polecam. Mam kopię (oryginalna nie kradziona ) i jest to co innego niż było wydane w Polsce, jest kilka concept artów nigdy nie publikowanych w internecie.
Wowoz
Splash Moderator
Simon Said Moderator
Squerol
polecam tego Allegrowicza.
pawbuj
Cytat: Simen w 2020-01-16, 20:08polecam tego Allegrowicza.Ja również. Towar zgodny z ogłoszeniem + szybka przesyłka (książka dotarła w 3 dni).Spoiler
cena za tą książkę 200 zł plus wysyłka. czy to aby nie przesada?
Gizbor17
Jeśli masz na myśli to co było z polską wersją Gothic 3, to jest to coś innego. Książka The Art of Gothic
Książka The Art of Gothic zawiera artworki nie tylko z Gothic 3, ale też Gothic I, II i z Sequela.
Tego w wersji PDF nie mogłem znaleźć, a szukałem długo. Jak masz to podeślij Mam oryginał książki, ale brakuje mi motywacji na zrobienie porządnych skanów.
jeśli chodzi o uproszczony artbook to jest na chomikuj w pdf, swoją drogą kiedyś założyłem temat na themodders z linkiem do artbooka w pdf, ale ktoś usunął temat
Cytat: Zegiz w 2020-02-05, 17:37jeśli chodzi o uproszczony artbook to jest na chomikuj w pdf, swoją drogą kiedyś założyłem temat na themodders z linkiem do artbooka w pdf, ale ktoś usunął tematZ Chomikuj najwyraźniej też ktoś usunął, a przynajmniej nie ma w wynikach wyszukiwania "art of gothic". Nie wygląda mi na to żeby była obecnie inna opcja dokładnego obejrzenia go jak kupienie.
słabo szukasz https://chomikuj.pl/beziman/*e2*96*baDodatki/*e2*80*a2Gothic+3+Artbook+PL/Gothic+3+Artbook+PL,5723955639.pdfdobrze się składa bo mam ten artbook na dropboxie więc możesz sobie podejrzeć bez pobierania https://www.dropbox.com/s/godquvfj2z9epv6/Gothic%203%20Artbook%20PL.pdf?dl=0
Jeśli masz na myśli to co było z polską wersją Gothic 3, to jest to coś innego. Książka The Art of Gothic zawiera artworki nie tylko z Gothic 3, ale też Gothic I, II i z Sequela.
Nie ma tych z Gothic I, Gothic II i Sequela które są ekskluzywne dla The Art of Gothic.
Wszystkie artworki z niego są dawno w internecie.
@pawbuj polecam Ci zaznajomić się z ofertami internetowymi gównoartbooków do G3, których ceny sięgają kilkuset złotych, a tutaj Art of Gothic 3 z większą ilością kontentu, Psimek sprzedaje Ci za o wiele mniej. Mniej januszowania, więcej myślenia.