Nowy build będzie napewno w nast. tygodniu.
Nie będzie takiego dodatku do G2.
Moją intencją jest najlepszy patch do G1 w ogóle (może to zajmie lata, ale jest sporo do zrobienia i daje mi fun).
Dodałem i poprawiłem szantazystę i jego wspólnika niedaleko NO.
Dzisiaj poprawiłem dialog Lestera o zawalonej kopalni (tu więcje nie da się nic zrobić sensowenwego, ale napewno jest dużo bardziej klimatycznie)
Poprawiłem takze uciekających bandytów w kolejnych rozdziałach (to zalezy od naszego poziomu, ale wyjątek będą stanowić bandyci Quentina).
func void Info_Lester_DIEGOMILTEN_Info()
{
AI_Output(hero,self,"Info_SFB_1_DieLage_15_00"); //Jak się masz?
//AI_Output(hero,self,"Info_Gorn_DIEGOMILTEN_15_01"); //Spotkałem Diego i Miltena przed Starym Obozem!
AI_Output(self,hero,"SVM_5_FriendlyGreetings");//Witaj przyjacielu!
AI_Output(self,hero,"PC_Psionic_FOLLOWME_Info_05_01"); //Hej, co tu robisz?
AI_Output(hero,self,"Info_Saturas_COLLAPSE_15_01"); //Stara Kopalnia została zalana przez podziemną rzekę!
AI_Output(self,hero,"SVM_5_LookAway");//Ja NIC nie widziałem! Nawet nie wiem, co się stało!
//AI_Output(self,hero,"DIA_Fingers_BecomeShadow_05_01"); //I co z tego?//
AI_Output(hero,self,"Info_Xardas_KDW_15_01"); //Wszyscy Magowie Ognia zginęli!
AI_Output(hero,self,"Info_Xardas_KDW_15_02"); //Gomez kazał ich zamordować.
AI_Output(self,hero,"SVM_5_Help");//Cholera!
//AI_Output(self,hero,"SVM_5_GetThingsRight"); //Nie łatwo będzie to teraz odkręcić!//
AI_Output(self,hero,"SVM_5_ShitWhatAMonster"); //To jak dla mnie trochę za dużo!
AI_Output(hero,self,"Info_Gorn_DIEGOMILTEN_15_01"); //Spotkałem Diego i Miltena przed Starym Obozem!
AI_Output(hero,self,"Info_lester_DIEGOMILTEN_15_01"); //Chce się z tobą spotkać, tam gdzie zawsze.
AI_Output(self,hero,"SVM_5_YeahWellDone"); //Najwyższy czas!
AI_Output(other,self,"Info_Gorn_RUINWALLWHAT_15_01"); //I co teraz?
AI_Output(self,hero,"Info_lester_DIEGOMILTEN_05_02"); //Zostanę tutaj, żeby przejrzeć stare księgi.
AI_Output(hero,self,"KDW_600_Saturas_OATH_Info_15_06"); //Eee... Nie rozumiem...
AI_Output(self,hero,"PC_Psionic_TIP_Info_05_02"); //Mistrz Y'Berion zwykł mawiać: Uczeń próbuje przesuwać przedmioty rękami i nogami. Mistrz porusza je siłą swego ducha.
AI_Output(hero,self,"Info_Grd_6_DasLager_WasIstAerger_15_04"); //Dobrze, dobrze. Zrozumiałem aluzję.
AI_Output(self,hero,"DIA_Fingers_Lehrer_Pickpocket2_05_03"); //Uważaj na siebie.
AI_Output(hero,self,"Info_FreemineOrc_EXIT_15_03"); //Dziękuję. Muszę już ruszać w dalszą drogę.
AI_Output(self,hero,"Info_Lester_EXIT_05_02"); //Niech Śniący ma cię w swojej opiece!
[\code]