O temacie
Autor VanMulller
Zaczęty 4.06.2016 roku
Wyświetleń 63785
Odpowiedzi 157
Maciej
Cytat: Mac Dun w 2016-06-06, 18:49bo markę gothic ma całe studio PB a nie kilka osób.sprzątaczki też?
bo markę gothic ma całe studio PB a nie kilka osób.
FOgidel
Cedric
Cytat: Kazzmir w 2016-06-06, 20:00Cytat: Mac Dun w 2016-06-06, 18:49bo markę gothic ma całe studio PB a nie kilka osób.sprzątaczki też?Przeciez wiadomo ze chodzilo mi o początkujący sklad pb gdy tworzyli gothica1, bo jedna osoba to nie byla. No co ty kazz
CzlowiekGejzer
Werewolf
To z goblinami jest chyba prawda bo nawet byla animacja w plikach gry z tego co kojarze
Mark56 Moderator
Dark
Leoxiq1993
Kazzmir O.D.A.L.
...ale nie mowie ze to fejk...
Siemekk Złote Wrota
A co do usuniętych czarów to używając kodów można "stworzyć" czar spuchnięcie Mam na myśli G2
Spell=74;//SpuchnięcieSpell=76;//Wodna różdżkaSpell=83;//Trzęsienie ziemiSpell=89;//Przywołanie błotniaka
Cytat: CzlowiekGejzer w 2016-06-18, 19:26A co do usuniętych czarów to używając kodów można "stworzyć" czar spuchnięcie Mam na myśli G2W samym g2 jest kilka niewykorzystanych czarów. Jedynie spuchnięcie jest w miarę ogarnięte.Kod: [Zaznacz]Spell=74;//SpuchnięcieSpell=76;//Wodna różdżkaSpell=83;//Trzęsienie ziemiSpell=89;//Przywołanie błotniaka89 najlepszy Mnie ciekawią rzeczy które mogły być w gothic'u ale twórcy tego nie dodali np. CinemaScope czy bardziej losowy deszcz. Może kiedyś się dowiem.
inż. Avallach Administrator
Potwierdzono w końcu autentyczność informacji?@inż.Avallach
- z gry usunięto mnóstwo zadań z których większość miała zostać dodana w dodatku
Żelazko
Czyli równie dobrze część informacji to może być fake, np to.Cytuj- z gry usunięto mnóstwo zadań z których większość miała zostać dodana w dodatku
Nawet jesli Hoge mial w planach dodatek to pewnie to byla forma luznej koncepcji i zadnej roboty na nia nie odwalono. Autor tematu nie wyglada na propsowa dziwke wiec mu wierze.
Mi sie poprostu wydaje dziwne to, ze jezeli to fejk to po co tyle zachodu?