Wystarczyłoby gdybyś podszedł do moich wypowiedzi z dystansem i bardziej luźno, nie szukał jednej złej literki aby się przypierdzielić i krytykować każdą moją wypowiedź negatywnie, i oceniać nie formę (nie jesteśmy na lekcji języka polskiego) a treść posta który chciałem przekazać TYLKO TYLE CZY TO TAKIE TRUDNE?
Już nie wspominając że zacząłeś się do mnie przypierdzielać gdy zacząłem bronić mojej religii.
nie kurwa mać dup
to są twoje wypowiedzi:
Pozostają ulepszenia ciała ludzkiego, nanoulepszenia, mikroczipy, metalowe części ciała, czy nawet skrajne zrobienie aby nasza świadomość była w robocie mega wytrzymałym, niezłe gówno
nie odezwałem się ani słowem na te fantazje...
ale na to nie mogłem się nie odezwać
Przez 2 tysiace lat wynalezlismy tylko samolot przekraczajacy predkosc dzwieku, slabo to widze 
naprawdę tak mało? dodam że postęp technologiczny byłby znacznie wyższy gdyby nie religie, na szczęście nie tylko twoja ulubiona, ale w szczególności islam który dostał cios prosto w jaja w 11 wieku po 300 latach rozkwitu w szczególności matematyki. gdyby nie to, być może dzisiaj to oni rządziliby światem.
nowych surowców
paliwo które sie konczy
Osobiscie dla mnie podrozowanie z bardzo duza predkoscia nie jest mozliwe, wedlug mnie.
samolot zblizyl sie do predkosci swiatla
Musialby miec bardzo mocne silniki
wytrzymaly kadlub ktory wytrzymalby
jakies paliwo ktore bedzie duzo bardziej efektowne.
Dlatego ludzkosc powinna skupic sie na hibernacji
jakie paliwo, jakie nowe surowce? ludzkość jest skazana na ziemię bo nie mamy jakiś surowców i paliwa xD
z jaką maksymalną prędkością może człowiek podróżować? kiedyś to było 35km/h, na orbicie to kilkadziesiąt tysięcy km/h, ta granica jest wciąż przesuwana i nic nie stoi na przeszkodzie żeby nie utrzymywać tego trendu.
mocne silniki i kadłub xD piasek przy dużej prędkości w kosmosie jest zabójczy, jak wytrzymały ma być ten kadłub? 300 metrów grubości styknie?
samolot? używaj adekwatnego słownictwa, pojazd, statek ale nie samolot.
efektowne paliwo, litości.
czemu łączysz hibernacje z chciwymi żydowskimi firmami farmaceutycznymi które sprzedają lek na ból głowy?
i tak dalej, chociaż nie kojarzę kiedy religię broniłeś.