obce cywilizacje w galaktyce drogi mlecznej 169301 516

O temacie

Autor Kazzmir

Zaczęty 22.10.2015 roku

Wyświetleń 169301

Odpowiedzi 516

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Masz mnie za worka który ledwo co ukończył zawodówkę? Ja też skończyłem maturę, czasem twoje ego i uważanie się za pępek świata, mnie rozwala

Kurwa, choćbym skończył tylko podstawówke to moja wiedza i intelekt >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>gówno>>>>>>>>>>Twoja wiedza i intelekt, więc ciao xDDDD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
No tak, normalna dyskusja wbija dwóch panów i schodzimy na poziom hejtowanja sie wzajemnego...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
@Kuba sory, ale jak sam zauważyłeś (kurwa, musiałeś bo przecież odpisałeś mi na ten post) zacząłem normalnie, nawet podałem przykłady, wyraziłem opinie. I to w stosunku do Ciebie, a przecież za sobą nie przepadamy.

Wszedł mac dun i co? I widzisz xD

No uznajmy, że wyjątkowo masz racje XD

Ale serio, spróbujmy (Mac Dun) gadać normalnie i ograniczyć wzajemne skakanie sobie do gardeł bo to już jest przede wszystkim męczące. Zostawmy ti na Elex i Fallouta.
Gdyby zbanować worka, kazza i inne gwiazdeczki to może może by coś z tego było. ;)

Ale oni po prostu robią to specjalnie, bo są na poziomie wieśniactwa polaczka którego trzeba obrażać, bo np hejtowałem ich lofcianą grę kiedyś ;)

Boże, Ty na serio zamieniłeś się z amebą na mózgi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota

Ale serio, spróbujmy (Mac Dun) gadać normalnie i ograniczyć wzajemne skakanie sobie do gardeł bo to już jest przede wszystkim męczące. Zostawmy ti na Elex i Fallouta.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Gdyby zbanować worka, kazza i inne gwiazdeczki to może może by coś z tego było. ;)

Ale oni po prostu robią to specjalnie, bo są na poziomie wieśniactwa polaczka którego trzeba obrażać, bo np hejtowałem ich lofcianą grę kiedyś :lol:

@ DOWN  Call of Themodders:Infinity War   :trollface:  :lol:

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Poważnie rozważam kolejną edycje The Modders War najlepiej tym razem "Infintiy War"...ostatnio efektem byłbl ban więc :D

Gdzieś mam kto dostałby go teraz, po czyjeś banicji zawszw jest chwila spokoju.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Ale oni po prostu robią to specjalnie, bo są na poziomie wieśniactwa polaczka którego trzeba obrażać, bo np hejtowałem ich lofcianą grę kiedyś :lol:

@ DOWN  Call of Themodders:Infinity War   :trollface:  :lol:

Bez "kazza" to by nie istniało TM, także pomyśl kto teraz prezentuje poziom wieśniactwa :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Ja myślałem, że mac dun ma 13 lat xD

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
jeżeli ban dla mnie sprawi że przestaniesz pierdolić to zgadzam się. @inż. Avallach możesz mnie zbanować

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wystarczyłoby gdybyś podszedł do moich wypowiedzi z dystansem i bardziej luźno, nie szukał jednej złej literki aby się przypierdzielić i krytykować każdą moją wypowiedź negatywnie, i oceniać nie formę (nie jesteśmy na lekcji języka polskiego) a treść posta który chciałem przekazać TYLKO TYLE CZY TO TAKIE TRUDNE? Proponuje sobie przeczytac twoje posty którymi atakowałeś mnie w tym temacie niedawno :ok: 

Już nie wspominając że zacząłeś się do mnie przypierdzielać gdy zacząłem bronić mojej religii. Kończę, bo nie mam zamiaru tego ciągnąć

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Wystarczyłoby gdybyś podszedł do moich wypowiedzi z dystansem i bardziej luźno, nie szukał jednej złej literki aby się przypierdzielić i krytykować każdą moją wypowiedź negatywnie, i oceniać nie formę (nie jesteśmy na lekcji języka polskiego) a treść posta który chciałem przekazać TYLKO TYLE CZY TO TAKIE TRUDNE?

Już nie wspominając że zacząłeś się do mnie przypierdzielać gdy zacząłem bronić mojej religii.
nie kurwa mać dup

to są twoje wypowiedzi:

Pozostają ulepszenia ciała ludzkiego, nanoulepszenia, mikroczipy, metalowe części ciała, czy nawet skrajne zrobienie aby nasza świadomość była w robocie mega wytrzymałym, niezłe gówno
nie odezwałem się ani słowem na te fantazje...

ale na to nie mogłem się nie odezwać
Przez 2 tysiace lat wynalezlismy  tylko samolot przekraczajacy predkosc dzwieku, slabo to widze :F
naprawdę tak mało? dodam że postęp technologiczny byłby znacznie wyższy gdyby nie religie, na szczęście nie tylko twoja ulubiona, ale w szczególności islam który dostał cios prosto w jaja w 11 wieku po 300 latach rozkwitu w szczególności matematyki. gdyby nie to, być może dzisiaj to oni rządziliby światem.

nowych surowców

paliwo które sie konczy

Osobiscie dla mnie podrozowanie z bardzo duza predkoscia nie jest mozliwe, wedlug mnie.

samolot zblizyl sie do predkosci swiatla

Musialby miec bardzo mocne silniki

wytrzymaly kadlub ktory wytrzymalby

jakies paliwo ktore bedzie duzo bardziej efektowne.

Dlatego ludzkosc powinna skupic sie na hibernacji
jakie paliwo, jakie nowe surowce? ludzkość jest skazana na ziemię bo nie mamy jakiś surowców i paliwa xD
z jaką maksymalną prędkością może człowiek podróżować? kiedyś to było 35km/h, na orbicie to kilkadziesiąt tysięcy km/h, ta granica jest wciąż przesuwana i nic nie stoi na przeszkodzie żeby nie utrzymywać tego trendu.

mocne silniki i kadłub xD piasek przy dużej prędkości w kosmosie jest zabójczy, jak wytrzymały ma być ten kadłub? 300 metrów grubości styknie?

samolot? używaj adekwatnego słownictwa, pojazd, statek ale nie samolot.

efektowne paliwo, litości.

czemu łączysz hibernacje z chciwymi żydowskimi firmami farmaceutycznymi które sprzedają lek na ból głowy?

i tak dalej, chociaż nie kojarzę kiedy religię broniłeś.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
nie odezwałem się ani słowem na te fantazje...
No bo cały temat nie na tym polega?  :lol2:  Inni pisza sobie o podrozowaniu w kosmosie a ja nie moge wspomniec o tym? Litości kazz  :lol2:

Dzień bez wspomnienia o religii, dzień stracony XD

efektowne paliwo, litości.
Tzn, dużo efektywniejsze od naszego dzisiejszego paliwa, naprawdę tak ciężko się domyślić?  :facepalm:

@down   Ale mnie gówno obchodzą jakieś walki religijne. Było, to było na chuj drążysz temat. Nie cofniesz wydarzeń, więc takie gdybanie sobie daruj co by było, gdyby tego nie było ... -.-

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
tego pewnie też nie wiesz co się stało w 11 wieku na bliskim wschodzie?

walki były? głupi

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
tego pewnie też nie wiesz co się stało w 11 wieku na bliskim wschodzie?
Nie, nie wiem, i mnie to szczerze dużo nie obchodzi. Skończ swoją durną krucjatę jakie to religie są złe, bo świata nie zmienisz, ludzie dalej będą wierzyć i księża pedofilie którzy mają tyle wspólnego z Bogiem co ja z kosmitami będą wykorzystywać swoje stanowiska do czynienia zła

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
jeżeli uważasz że w ciągu 2000 lat osiągnęliśmy tylko samolot to przestawiam tezę kto jest temu winien.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
jeżeli uważasz że w ciągu 2000 lat osiągnęliśmy tylko samolot to przestawiam tezę kto jest temu winien.
Chodziło mi że jesli w 2000 lat osiągneliśmy taką szybkość podrożowania, to podrozowanie z szybkością prawie swiatla jeszcze poczekamy. Echhhhhhhhhhh -_-   Oczywiscie tak z dupy sobie napisalem szybkosc swiatla i dzwieku :F  Zapytac tak trudno co

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Chodziło mi że jesli w 2000 lat osiągneliśmy taką szybkość podrożowania, to podrozowanie z szybkością prawie swiatla jeszcze poczekamy. Echhhhhhhhhhh -_-
rozumiem, ale to nie wina naukowców xD

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Chodziło mi że jesli w 2000 lat osiągneliśmy taką szybkość podrożowania, to podrozowanie z szybkością prawie swiatla jeszcze poczekamy. Echhhhhhhhhhh -_-
rozumiem, ale to nie wina naukowców xD
A niby czego? Religi? Zresztą porownaj sobie szybkosc swiatla i dzwieku, roznica wynosi 10 000. Naprawde nie ma opcji zeby tak bardzo nasza cywylizacja posunela sie do przodu, ja sobie tego nie wyobrazam

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Czy istnieją obce cywilizacje we wszechświecie? Z obecną wiedzą na temat wszystkich dziedzin nauk i filozofii nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na te pytanie. Nikt nie wie. Reszta to spekulacja.

0 użytkowników
Do góry