W pełni rozumiem Avallach twoje sugestie... I zgadzam się z tobą, mi też to się nie widziało - tworzyć coś, co w sumie już jest i to na temat, który wszystkim jest obeznany. Nie można tutaj zaprzeczyć, bo idiotami nie jesteśmy. Jednak tym nadrzędnym celem jest po prostu zachęcenie nowych do Gothica/GMP/GO. Jestem z tych fanatyków, którzy po prostu uwielbiają tę grę pod każdym możliwym względem. Wiem co nie co o moddingu (niektórzy nawet uważają, że bardzo dużo). Należę do teamów modderskich, więc tak czy siak ludzie się pytają o pomoc, co i jak zrobić. Nie rozumiem ich do końca, bo przecież tutaj mogą znaleźć wiele odpowiedzi, no może nie do samego tworzenia serwerów, ale jednak tutaj wszystko jest. Pod żadnym względem nie traktuję was jako konkurencję, bądź przeciwników - przecież to głupie, bo działamy po tej samej stronie. No mógłbym mieć wiele sugestii co do tego forum, ale jest dobre. Tutaj nie chodzi o jakieś pieniądze, bo sam bogaty nie jestem

Aktualnie mam sporo pracy. Nie rozumiem dlaczego społeczność tego GMP/GO nie jest obeznana z waszym forum... No dla mnie to niepojęte jak można się o coś pytać, jak wszystko podane w Google. W każdym razie stworzyłem to bardziej do reklamy GO/GMP, no i pomocy tym nowym, bo jakoś tutaj nie mogą znaleźć tego czego szukają... No dla mnie to też szok ;) Poza tym mógłbym skupić się na Neverwinter, gdyż tam to dopiero zabawy jest

Ale jednak Gothic ma to coś, co trzyma. Jeśli to jakiś problem, ta reklama, to można usunąć wątek. Jednak myślę, że wspólnie jesteśmy po tej samej stronie, a nie przeciwnej