Muślę że bana nie dostanę za nazywanie kogoś mądrym, chyba że kilka hejtów ale one mnaie nie ruszają, a jeśli byś przebolał pierwszą serię naruto, i obejrzał shippuden tak z 20 odcinków to byś się tak wciągnął że zamiast robic coś pożytecznego to oglądałbyś naruto, hmm ja w sumie nie oglądałem pierwszej serii gdy zacząłem przygodę za naruto to dopiero od shippuden Sawiku
= |
Obejrzałem całe naruto i shippuden (270) przestałem około pół roku temu, może nawet rok, z mangą jestem na bieżąco, ale to tylko dlatego że nie lubię porzucać serii i jedna z postaci mnie interesuje.
Więc... coś jeszcze chcesz dodać?
byś się tak wciągnął że zamiast robic coś pożytecznego to oglądałbyś naruto
Nigdy, ale to nigdy, nie przełożyłem mangi czy anime nad obowiązki, pracę czy szkołę, zdarzyło mi się zarwać parę nocek, albo z bólem kłaść spać o czwartej nad ranem bo o szóstej trzeba było wstać i iść na robotę, ale nigdy nie zawaliłem żadnej rzeczy ze względu na anime, a ci którzy tak robią powinni udać się do specjalisty.
Teraz odbiję piłeczkę do ciebie, obejrzyj Death Note, Mirai Nikki, czy nawet Code Geass, chciałbym byś wtedy przyszedł i powiedział to samo.