Dialogi się nie pokazują (g2) 2761 5

O temacie

Autor Georges

Zaczęty 23.09.2013 roku

Wyświetleń 2761

Odpowiedzi 5

Georges

Georges

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
W modzie nie widać dialogów, po prostu są opcje dialogowe ale nie ma napisów tzn. tych dymków na górze. Naprawianie skryptów nie pomaga wszelkimi sposobami spacer plus usuwanie ou, csl, gothic. dat itp, redefixem też się nie pokazują. Słyszałem że pomaga na to emptymod ale mirrory wszystkie padły a autor tematu też tego nie ma. Więc pomoże ktoś a może ktoś ma może ten emptymod to proszę o reupload

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jakoś tam to się z tym robiło żeby nie trzeba było robić paczki , lecz na przykład ja robię paczkę. No to robisz postać do niej dialogi , wrzucasz do odpowiednich folderów po czym reparsujesz skrypty ( w spacku np) i po zreparsowaniu prawidlowym w spacerze jak masz to okienko "ou-oufit" to daj update i w między czasie usuń dwa pliki: Ou.bin i Ou.csl z folderu Cutscene. Jak się to  updatnie to kliknij save i zrób paczkę  z modem.

Georges

Georges

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
Wiem o tym i pisałem że to zrobiłem na górze. A przecież nie będę robił paczki z modem po zmienieniu 1 linijki dialogu... Wszystkie sposoby zawiodły dialogi się nie pokazują nadal
Z Gothic I nie było takich problemów tylko w 2

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
http://themodders.org/index.php?topic=19605.msg1078375#msg1078375

następnym razem użyj opcji szukaj, bo za bezmyślne dublowanie tematów będe warnował

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Może masz w opcjach wyłączone pokazywanie się dialogów? Jak nie, to Wowoz dał link :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry