Dzień Bydlaka 2013 12587 48

O temacie

Autor wr0d

Zaczęty 9.05.2013 roku

Wyświetleń 12587

Odpowiedzi 48

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Dzień Bydlaka 2013
#20 2013-05-10, 19:21(Ostatnia zmiana: 2013-05-10, 19:43)
No, mam wymówkę taką że dopóki pajacuje w offtopicu, na dodatek w swoim temacie, to jest to nieszkodliwe. Gdyby pajacował w ważniejszych tematach, psując dyskusję, oczywiście posypałyby się za to warny.

//edit: aaa, CIEBIE. Lol. Nie kojarzę żebyś spamił w jakichś ważniejszych tematach. Nawet jak już, to takie posty raczej się usuwa, to chyba jasne że osoby z długim stażem są na tym forum prawie nietykalne.

//edit2 @down: strzelę orta raz na 5k postów i od razu ktoś zauważa :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
stażem. gdyby chodziło o zwykłego orta, to bym się nie czepiał, bo na chuj, ale tu chodzi o nietykalność mojego stażu.

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy

wr0d

Dzień Bydlaka 2013
#22 2013-05-10, 21:09(Ostatnia zmiana: 2013-05-10, 21:20)
Rozbraja mnie po prostu jak niektórzy ludzie nie potrafią zrozumieć zwykłego dowcipu. Pomijam w ogóle, że słowo trolluje w ogóle jest mi obce (trolla ja pamiętałem jako kogoś kto pisze temat w stylu "CH* W D* ADMINOM!!" a karmienie trolla to było reagowanie na obraźliwy post. Widzę, że sporo sie zmieniło.) a chodzi o zwykłą chęć zainstnienia przez niektórych po prostu dla samej satysfakcji nazwania kogoś debilem czy kimkolwiek innym.
Daleko zajdziecie w życiu z taką szaloną inteligencją :D .
PS: Avallach- jeżeli chcesz nadal uważać, że jestem debilem to droga wolna, twoje zdanie jest dla mnie tyle warte co tegoroczny śnieg  :lol2:

A to mnie kompletnie rozbroiło:
Szczerze mówiąc, nie przeczytałem nawet ani kawałka tego co tam powypisywał :D

Nie przeczytałeś, ale się wypowiadasz. Ty jesteś idiotą z mojego punktu widzenia.

I w ogóle zawsze mnie dziwi jak niektórzy myślą, że ich zdanie na czyjś temat kogoś uderzy. Ludzie- to internet, miejsce gdzie można udawać kobietę będąc facetem i odwrotnie, można tu wyzywać i poniżać ludzi w najbardziej podły sposób praktycznie bezkarnie a wy traktujecie to miejsce tak poważnie? Oh my god..

Artem

Artem

Użytkownicy
posty16
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz tylko upewniłeś mnie w przekonaniu, że jesteś kolejnym idiotą który myśli, że publicznie się pogrążając zabłyśnie i zdobędzie sławę. Swoją drogą nie wiem co takimi jak ty kieruje. Potrzeba akceptacji? Chęć zwrócenia na siebie uwagi za wszelką cenę? O chuj ci chodzi? No chyba, że faktycznie jesteś takim kretynem, że dla ciebie twoje "żarty" są zabawne i kreatywne a co za tym idzie, nie widzisz, że tym co najwyżej zrazisz innych do siebie. Zresztą, co ja się będe rozpisywał, rób co chcesz, zapewne i tak nie przyjmiesz tego co napisałem do wiadomości.

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy

wr0d

Dzień Bydlaka 2013
#24 2013-05-10, 21:22(Ostatnia zmiana: 2013-05-10, 21:26)
Ręce opadają, przeczytaj jeszcze raz mój post może jak sobie go wydrukujesz na kartce i powiesisz nad łożkiem to w przeciągu 10-20 lat zaczniesz rozumieć pisane zdania xD.
EDIT: Kończe te miałką dyskusję, mogę kilka dni edukować takich ludzi jak Artem i nie osiągne żadnego sukcesu pedagogicznego tylko regularne załamanie nerwowe.

Artem

Artem

Użytkownicy
posty16
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dodam tylko krótko, że twoja składnia jest tak rozjebana, że pouczanie innych, iż nie potrfią czytać ze zrozumieniem (w tym wypadku twoich spizganych wypowiedzi) tylko bardziej cię uwala.

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Dzień Bydlaka 2013
#27 2013-05-10, 21:35(Ostatnia zmiana: 2013-05-10, 21:36)
PS: Avallach- jeżeli chcesz nadal uważać, że jestem debilem to droga wolna, twoje zdanie jest dla mnie tyle warte co tegoroczny śnieg  :lol2:

A to mnie kompletnie rozbroiło:
Szczerze mówiąc, nie przeczytałem nawet ani kawałka tego co tam powypisywał :D

Nie przeczytałeś, ale się wypowiadasz. Ty jesteś idiotą z mojego punktu widzenia.
Oceniłem cię po tym temacie, to mi wystarczyło żeby stwierdzić że albo się wygłupiasz, albo naprawdę nie grzeszysz inteligencją. Wydaje mi się że nie jestem w tym zdaniu osamotniony. To nie jest nawet opinia, chyba można to uznać za obiektywnie przedstawiony fakt.
Opowiadań nie czytałem i nie widzę takiej potrzeby.

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy

wr0d

Dzień Bydlaka 2013
#28 2013-05-10, 21:41(Ostatnia zmiana: 2013-05-10, 21:43)
Dobra- wycofuje się z dyskusji tak jak napisałem bo już mnie to męczy. Wywód logiczny- jeżeli napisałem że czyjeś zdanie na temat mojego IQ mnie nie interesuje to powinienem trzymać się tego bo inaczej sam sobie zaprzeczę.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skończcie, na początku było śmieszne, teraz jest już chujowe.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Napiszę coś może oczywistego, choć chyba nie dla wszystkich - udawać idiotę może każdy głupek, inteligentnego udawać się nie da - inteligentnym trzeba być.

Dlatego też żarty polegające na wydurnianiu się i to takim prymitywnym, gdzie nie ma ani przekazu, ani ciętej dowcipu ani czegokolwiek interesującego - po prostu ssą i to po całości. Szczególnie w dzisiejszych czasach, gdzie Internet został opanowany przez bandy takich ludzi, którzy wydurniają się na prawo i lewo łaknąc uwagi. I dostają ją, bo niestety ludzie lubią oglądać kretynizmy i się dowartościowywać tym, że oni nie są tacy głupi (mimo że śmieją się z "reżyserowanych" akcji).

W takich żartach nie ma niczego śmiesznego, odkrywczego, ciekawego, poruszającego czy cokolwiek innego co wpłynęłoby na mnie w sensowny sposób. Czytanie tego to czysta strata czasu.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
banować

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Dodam od siebie tylko, że podobno autor tematu dostał się do sławetnego Aber na informatykę, ale zrezygnował. Dla porównania Ogrodnik pretendował do tego, ale nieporozumienia na linii Ogrodnik-edukacja skutecznie temu zapobiegły :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
eee. nie pretendowałem, a jeśli już myślałem o aberowie (2 klasa liceum), to na pewno nie chodziło o infę :|

kłamiesz

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Moim zdaniem z głupoty można się pośmiać, ale nie z takiej idiotycznej do bólu, lecz z takiej ,która została odpowiednio, inteligentnie przygotowana przez autora po to ,aby bawiła swoją głupotą.

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Dzień Bydlaka 2013
#36 2013-05-11, 14:04(Ostatnia zmiana: 2013-05-11, 14:07)
No można się pośmiać, ten temat jest trochę zabawny, nie zmienia to faktu że śmieszność wynika nie z inteligencji autora (która nie została tu zaprezentowana), ale z właśnie z głupoty. Nie jestem w stanie zrozumieć czy to był jego cel czy oczekiwał że zostanie to potraktowane jako błyskotliwy żart czy wtf.

Nie chcę wyjść na jakiegoś hejtera. Nie wiem jak wr0d zachowuje się w życiu i tego nie oceniam. Oceniam za to jego aktywność na tym forum i jestem przekonany że są to oceny całkiem obiektywne.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja też na tym forum głównie odpierdalam i o czym to niby świadczy? To jest odskocznia.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Artem

Artem

Użytkownicy
posty16
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Artem

Dzień Bydlaka 2013
#38 2013-05-11, 15:58(Ostatnia zmiana: 2013-05-12, 23:35)
Co innego odpierdalać kreatywnie i z sensem a co innego ciągnąć takie gówniane chuj wie co w nadzei, że ktoś się tym zachwyci.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ciągnąć takie gówniane chuj wie co
To też mi się zdarzało :lol2:

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry