Przejebany sen Wowoza 17011 68

O temacie

Autor Wowoz

Zaczęty 6.04.2013 roku

Wyświetleń 17011

Odpowiedzi 68

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A piwa to byś nie chciał?
Nie, ale możemy iść do Alibi. Ktoś jeszcze chętny?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Znowu trafimy do pustego klubu, ja rozpierdolę szklankę, spotkamy Grześka, a tydzień później w tym samym miejscu znajdzie tyle ludzi, że nie będzie gdzie się ruszyć :D ? Spoko. Mogę iść gdziekolwiek, jak wpadnę do Wro. Miałem w sumie być dzisiaj, ale nie wypaliło, bo nocleg się posypał (nawet rodzina mnie nie chce :) ). Za tydzień w weekend mam zajęcia, więc najwcześniej za dwa, ale muszę spojrzeć na swój... grafik, bo chyba kolokwia :|

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Tomek zaczynasz przypominać zdzicha  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ja to miałem dzisiaj przejebany sen :lol2:

Obudziłem się tak, że się chuja obudziłem a nie obudziłem. Wziąłem telefon do ręki, a tam wiadomość od Ogrodnika, że Terry, mój szef, próbował się do mnie dodzwonić ale nie mógł, a że miał numer Ogrodnika, to zadzwonił do niego. Zgadali się i Ogrodnik poszedł za mnie do roboty. Spojrzałem na zegarek, była 10, czyli zaspałem. Przekopiowałem rozmowę do Excela i poszedłem dalej spać.

Po chwili zorientowałem się, że jest ledwo 3 rano, ja wciąż muszę iść do roboty (notabene mój ostatni dzień), a co najlepsze - Ogrodnik wciąż jest bezrobotny i nawet na sprzątanie kibli go nie wezmą :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Caesum, czekamy na interpretację, przecież ktoś musi dostać propsy należne ŻGS :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To może ja się zgłoszę :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W gruncie rzeczy, miałem dość roboty, ale boję się bezrobocia, Excela mam powyżej uszu, a Ogrodnik to cipa, która nigdy się nie usamodzielni :lol2:

Mark Twain

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Przejebany sen Wowoza
#48 2013-04-12, 23:54(Ostatnia zmiana: 2013-04-12, 23:55)
Dodaj do tego jeszcze ciągłą rywalizację z Ogrodnikiem o pozycję(a we śnie o względy Terryego, twojego szefa i mistrza?) i w sumie sen dobrze zinterpretowałeś.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Już nie jest moim szefem :lol2:

Mark Twain

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Przejebany sen Wowoza
#50 2013-04-12, 23:57(Ostatnia zmiana: 2013-04-12, 23:58)
No to poczucie winy i podświadome obwinianie Ogrodnika - twojego wroga i arch-nemesis.

Pamiętaj, Ogrodnik jest chujem, ale w praktyce to poczciwe zwierze z rzędu szczerbaków leniwcowatych. Roślinożerny.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Przejebany sen Wowoza
#51 2013-04-13, 00:00(Ostatnia zmiana: 2013-04-13, 00:06)
W gruncie rzeczy, miałem dość roboty, ale boję się bezrobocia, Excela mam powyżej uszu, a Ogrodnik to cipa, która nigdy się nie usamodzielni :lol2:
Nie to znaczyło że paranoicznie boisz się że imigracyjny polaczek zajebie ci robotę bo pójdzie za 2 funty na godzinę mniej. Także znaczy że nienawidzisz swojej roboty w labku i eksel jest manifestacją twojej frustracji, a obsesja z data-ą to kompulsywne-obsesyjne zaburzenie masturbacji jako defensywny mechanizm w celu represji faktu że robota w labku to zidiociałe bezpłciowe zajęcie, które jest równe wartości dwóch gówien neoliberalizmu.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
pisemny PROPS Żelazko :lol2:

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widzę, że teraz Żelazko podbiera moje propsy. :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Dodam od siebie, że to była druga noc pod rząd, w czasie której Krzyś śnił o mnie :*

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Przejebany sen Wowoza
#57 2013-04-14, 12:12(Ostatnia zmiana: 2013-04-14, 12:17)
Wyszło mu lepiej.
Ja i tak najbardziej cierpię, że Tosya jest zbanowana/nie zareagowała na swoim multi(jeśli jakieś ma) na to, jak wowoz ją postrzega, bo miałem już gotową odpowiedź. No trudno.  :lol2:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Przecież nie jest zbanowana

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
ja to miałem dzisiaj przejebany sen  oO

Popisuje się ciągle menda jedna...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry