VARON AGAIN. 50771 169

O temacie

Autor eto

Zaczęty 23.03.2013 roku

Wyświetleń 50771

Odpowiedzi 169

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

VARON AGAIN.
#120 2013-03-31, 14:27(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 14:28)
Myślałem że nie będę miał co robić w niedzielę, a tu taka lektura warta przeczytania się tworzy  :lol:

szczerze mówiąc to byłem raz na policji jeszcze za czasów naszych wielkich sprzeczek( potocznie nazywanych wojną) to na komisariacie nie mogłem drzwi otworzyc, chyba się zacieły i niestety ale musiałem odjechać, ale i tak dobrze bo nie posunąłem "wojny" jeszcze dalej, teraz przynajmniej są szanse na pokój

Pogrążasz się. Kilka osob staje za Tobą, dając ci szanse, ale ty tego nie wykorzystujesz. Przestan to robic.

Buła: Dobrze, czytajac ten temat, jego wypowiedzi i porownując je do jego dawnych, moze on sie nie zmienil. Ale powiedz mi, czemu nie dawać szansy osobom, które jednak nie chcą szkodzic forum i zrobiły ten progress, tą poprawe?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy
wpasnie po przeczytaniu tego tematu jakoś tej poprawy nie widzę. Zajebiste argumenty. Broda :F

przeczytaj jeszcze raz i zadaj sobie pytania:

- czy ty nie zachowywałeś się czasem tak jak ja?(rzeczywiscie!, ale to było dla zabawy!- no właśnie)

- sprawdz posty z przed 3 lat i te co piszę teraz poczynając od historii i sam oceń, i nie mów ze nie ma poprawy bo wtedy sam się oszukujesz

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Dobra, przepraszam cię Karol. Może damy sobie po prostu na zgodę i tyle? Zakopmy ten topór wojenny [hide]:lol: [/hide]

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy

Zuben50

VARON AGAIN.
#123 2013-03-31, 14:34(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 14:36)
Cytat: Wowoz#msg date=1364733291ten topór wojenny [hide
:lol: [/hide]

Cuchnie oszustwem.

aa juz rozumiem: aby być poważnym trzeba zachowywać się tak jak niektórzy z was !!, czyli uzywac wulgaryzmów, obrażać innych i się z nich wyśmiewać!

bo widocznie to ze mną jest coś nie tak że nie wykonuję żadnych z powyższych dowodów powagi według was

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Buła: Dobrze, czytajac ten temat, jego wypowiedzi i porownując je do jego dawnych, moze on sie nie zmienil. Ale powiedz mi, czemu nie dawać szansy osobom, które jednak nie chcą szkodzic forum i zrobiły ten progress, tą poprawe?

Dla przykładu. Jak zacznie się dawać każdemu drugą szansę, bo rzekomo się "poprawił" to wszyscy będą myśleli, że mogą odpierdalać, bo nawet jak dostanie bana, to i tak z czasem ktoś go odbanuję za to, że walnie skruchę.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Avallach nadal w to brniesz propsujac werewolfa? Za mało przykładów?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Dziękuję za temat, tak to ja, varon we własnej osobie, udawałem debila żeby mnie nie nakryli
Bez obrazy, ale zwróć uwagę że właśnie przez to zostałeś rozpoznany. Wcześniej nikt się ciebie nie czepiał. Musisz przyznać że coś w tym jest.

W pewnym momencie zaatakowaliście moją stronę( przyznam była fatalna :lol:  ) zhakowaliscie ją
Nie. Żaden z ataków nie był prowadzony przez "nas", a już na pewno nie pierwszy. Właściwie to o nim nie wiedzieliśmy, tylko raz ktoś coś wspomniał na shoutboxie. To były po prostu dwie osoby które były też użytkownikami tM, tylko tyle. Nie popieraliśmy tego ani nie krytykowaliśmy, bo nie była to nasza sprawa nawet gdybyśmy o tym wiedzieli. Za drugim też nie była to akcja "theModders", tylko znowu osób działających na własną rękę, chociaż tym razem z administracji. No ale tu czuję się usprawiedliwiony, z mojego punktu widzenia wyglądało to tak że robiłeś to bez zrozumiałego powodu. A i beka była wyborna :lol2:
Ale niestety pewien ślad który mnie irytuje został tutaj na forum i zapewne każdy wie o jaki chodzi, prosiłem przez sawika o schowanie to z powrotem wrócił, może kiedyś uda mi się z wami dogadać i schowacie ten temat, chyba nic więcej nie muszę mówić, może niektóre osoby źle poinformowane o zaszłym zdarzeniu będą już wiedziały jaka jest prawda.
O tym najlepiej zapomnij, zawartość tamtego tematu jest autentyczna i nie mamy powodu żeby go usuwać. Jak Aztek będzie chciał go usunąć, to po prostu dlatego że o to prosisz. Po prostu idź dalej i chlubną przyszłością przyćmij tamte zdarzenia których przecież nie da się cofnąć.

PS do administracji: moim zdaniem powinniście utworzyć cenzurę na słowa wulgarne bo to źle świadczy o stronie.
Dopóki nie są nadużywane, specjalnie nikomu tutaj nie przeszkadzają.
mam nadzieję że zakopiemy topór wojenny
No i dalej nie zrozumiałeś najważniejszego. "theModders" nigdy z tobą nie walczyło. Właściwie oficjalnym stanowiskiem forum byłoby "nie jesteś na tyle ważny żeby w ogóle się tobą przejmować". Po prostu z pewnych spora część społeczności uważa cię za dzieciaka i debila. Cóż, dałeś im powody, ale wierzę że stać cię na więcej, tylko potrzebujesz czasu (dużo więcej czasu, na razie nie widać żebyś jakoś drastycznie się zmienił, chociaż na pewno potrafisz). Sugeruję przez dłuższy czas unikać tego forum i generalnie starać się mieć dojrzalsze podejście, może kiedyś będzie szło ci lepiej. Niestety tą próbę rehabilitacji raczej zjebałeś.

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy

Zuben50

VARON AGAIN.
#127 2013-03-31, 14:43(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 14:50)
Avallach nadal w to brniesz propsujac werewolfa? Za mało przykładów?

" o kurde dał komuś propsa a mi nie, trzeba się do niego przyczepić" jak mi juz ci ludzie działają na nerwy!!;/ demokracja jest, nie ?! :facepalm:  

i teraz ktoś powie że ten post jest dowodem na dziecinność, "boże trzymaj mnie bo nie wiedzą cóż czynią"

AV ma w pewnym stopniu rację, nie atakowało mnie TM tylko wyodrębnieni użytkownicy( to do nich mam pretensję)
może i nie widzicie że spoważniałem, ale osoby z poza tego forum mogą potwierdzić moje zdanie, wy nie byliscie obok mnie prawie 3 lata, nic nie wiecie a co za tym idzie nie macie dowodów ze juz nie jestem dziecinny, mam nadzieję że to kiedyś się zmieni

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Alez caly czas nam dostarczasz tych dowodów karolku

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy
Alez caly czas nam dostarczasz tych dowodów karolku

NIE!! to nie ma sensu, ja mogę pisać ile chcę a ci nadal swoje,"idiocie nic nie wbijesz", ja ide w swoją stronę bo czuję że ta rozmowa do niczego nie doprowadzi.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Idź na policję, a sprawę umorzą argumentując niską szkodliwością społeczną, a znając Twoje nazwisko pewnie ludzie posądzeni nie daliby Ci spokoju i wszyscy Twoi znajomi dowiedzieliby się, że kiedy tylko ktoś, z kim masz kontakt, działa nie po Twojej myśli, lecisz sypać na komisariat. Pozdro.
ja ide w swoją stronę bo czuję że ta rozmowa do niczego nie doprowadzi.

W swoją stronę, bo na pewno nie na swoją stronę  :lol2:

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten

VARON AGAIN.
#131 2013-03-31, 15:02(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 15:03)
Była zima, zabierałem laptopa siostry i grałem w gothic 2 nk, przeszedłem raz a potem zachciałem zagrać drugi ale z użyciem kodów i wprowadzeniem paru zmian w swiecie, chodziło o to że wykonywałem misje, każdego napotkanego człowieka wskrzeszałem( nawet poszukiwaczy) i zamieniałem ich w albo maga ognia albo nowicjusza, rozplanowywałem sobie bitwy, podbijałem wioski i miasta, i tak było całą grę, ale w końcu nie było już czego podbijać, pomyślałem o gothic mroczne tajemnice, to ta modyfikacja dała mi wiele do myślenia, pomyślałem: zrobię sobie własnego moda, odpaliłem neta, ściągnąłem mdk i gomana i szukałem czegoś czego tam wcale nie było, nie wiedziałem wtedy co to jest model 3d, ani co to tekstura, myślałem ze wszystko to co jest w grze to taki obrazek który przybiera kształty( wiem, głupie ale sami sobie przypomnijcie jak wam się to początkowo wyobrażało), potem zacząłem czytać i wyczytałem co do czego itd, pomyślałem, zaplanuję sobie moda i go wykonam, wypisałem całą listę i chciałem to zrealizować, co do tytanów to taka ciekawostka: osoby które grały w risena będą wiedziały, w risen pod koniec było trzeba zdobyć zbroję tytanów, ta zbroja leżała akurat dla człowieka, pomyślałem żeby zrobić coś w rodzaju żywiołaków, np: człowiek z texturą magmową w zbroi( wy myśleliście ze dam tytany z god of war'a? wiem, tak się kojażyło, ale nie!). W pewnym momencie zaatakowaliście moją stronę( przyznam była fatalna  ) zhakowaliscie ją, za co duchowo wam dziękuję bo zrozumiałem że strona nie podobała się i powinienem zrobić nową, lepszą. zrobiłem nową to po pewnym czasie zamknąłem ją z powodu braku dostępu do bazy mysq, założyłem nową, może i nie wyglądała super ale juz miała ręce i nogi, no i zhakowaliscie mi ją, potem ją odbiłem( przy okazji zhakowaliscie mi emaila,facebooka, ale przeprosiłem i emaila oddaliście po czym pomyślałem żeby was nastraszyć( głupie posunięcie) i kazałem koledze coś pokombinować, bezczelnie aztek podał się za niego i udawał ze hakuje a ja głupi dałem mu admina na mojej stronie i już był koniec, potem zniknąłem z internetu, w między czasie sawik mi podsunął pomysł o zmianie silnika gothica przez co będzie lepsza grafika i większe możliwości, posłuchałem go i znalazłem irrlicht'a, niestety nie był zbyt wzbogacony edytor więc dałem go do kosza, potem szukałem czegoś potężnego, znalazłem UDK, ściągnąłem i zacząłem coś kombinować, zaimportowałem kilka modeli do UDK od gothica ale dostałem wiadomość o wcześniej rozpoczętym takim projektem, zrezygnowałem( i bardzo dobrze) i zacząłem tworzyć własny projekt który realizuje do dzisiaj, przy okazji się dużo nauczyłem i spoważniałem, dzięki wam się zmieniłem. Ale niestety pewien ślad który mnie irytuje został tutaj na forum i zapewne każdy wie o jaki chodzi, prosiłem przez sawika o schowanie to z powrotem wrócił, może kiedyś uda mi się z wami dogadać i schowacie ten temat, chyba nic więcej nie muszę mówić, może niektóre osoby źle poinformowane o zaszłym zdarzeniu będą już wiedziały jaka jest prawda.
Znowu dajesz im pole do popisu sam się pogrążasz ,chyba faktycznie mają rację nie zmieniłeś się zbytnio od ostatniej akcji.
Teraz ty poróbujesz ich prowokować nie wiem w jakim celu.

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy

Zuben50

VARON AGAIN.
#132 2013-03-31, 15:04(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 15:06)
Zaraz jebne!! co za popierdolona strona kurwa mać!!;/, z popierdolonymi użytkownikami( niektórymi) ;/ KARM TROLLA KURWA !!!

kurwa napisaem calą prawde to wam cos kurwa nie pasuje ;/

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

VARON AGAIN.
#133 2013-03-31, 15:06(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 15:11)
Zaraz jebne!! co za popierdolona strona kurwa mać!!;/, z popierdolonymi użytkownikami( niektórymi) ;/ KARM TROLLA KURWA !!!

Tak na serio, weź dziecko ochłoń, bo spinasz się o nie wiadomo co.  Ja swego czasu też zachowywałem się tutaj jak idiota, ale jakoś normalnie teraz funkcjonuje. Najważniejsze w twoim przypadku, to przyjąć krytykę na klatę, jak już rozmawiamy poważnie i się dostosować. Jakoś nikt cie teraz nie wyzywa, tylko pokazuje Ci prawdę, że może już nie zachowujesz się jak parę lat temu, ale twój poziom nadal jest niski co można stwierdzić po obecnych postach, gdzie cały czas się spinasz i wyzywasz.

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy
nie no, koniec, wynosze się z tąd bo jeszcze się zarażę, nie chcę być tacy jak wy, błędem było wejscie na tą stronę, ŻEGNAM

ZAMKNĄĆ TEMAT!

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Po co go zamykać? Zrobiło się całkiem ciekawie.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cragann

VARON AGAIN.
#136 2013-03-31, 15:17(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 15:19)
Zaraz jebne!! co za popierdolona strona kurwa mać!!;/, z popierdolonymi użytkownikami
Zaczyna się to co kiedyś, w PiS, jak dla mnie to wystarczający powód by dać mu Bana, na którego i tak wcześniej zasłużył.

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten

VARON AGAIN.
Zaczyna się to co kiedyś, w PiS, jak dla mnie to wystarczający powód by dać mu Bana
Pewnie i tak za jakiś czas wróci , najgorsze, że on znowu niczego się nie nauczył to dalej ten sam dzieciak z czasów PIS'u.

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy
Do tego czasu strzelałbym, że to Wowoz jest Varonem  :pokerface:  widać nie znam się na ludziach aż tak dobrze

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

VARON AGAIN.
#139 2013-03-31, 16:44(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 16:48)
I tak wszyscy skończycie na czarnej liście Varon Team#msg1077253u XD A tak szczerze powiem wam żę jest jeszcze lepszy przypadek od Varona, zwie się Mateusz SSJ8, Caesum go dobrze zna XD
Oświecisz mnie? Bo coś nie kojarzę.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry