Dziękuję za temat, tak to ja, varon we własnej osobie, udawałem debila żeby mnie nie nakryli
Bez obrazy, ale zwróć uwagę że właśnie przez to zostałeś rozpoznany. Wcześniej nikt się ciebie nie czepiał. Musisz przyznać że coś w tym jest.
W pewnym momencie zaatakowaliście moją stronę( przyznam była fatalna
) zhakowaliscie ją
Nie. Żaden z ataków nie był prowadzony przez "nas", a już na pewno nie pierwszy. Właściwie to o nim nie wiedzieliśmy, tylko raz ktoś coś wspomniał na shoutboxie. To były po prostu dwie osoby które były też użytkownikami tM, tylko tyle. Nie popieraliśmy tego ani nie krytykowaliśmy, bo nie była to nasza sprawa nawet gdybyśmy o tym wiedzieli. Za drugim też nie była to akcja "theModders", tylko znowu osób działających na własną rękę, chociaż tym razem z administracji. No ale tu czuję się usprawiedliwiony, z mojego punktu widzenia wyglądało to tak że robiłeś to bez zrozumiałego powodu. A i beka była wyborna
Ale niestety pewien ślad który mnie irytuje został tutaj na forum i zapewne każdy wie o jaki chodzi, prosiłem przez sawika o schowanie to z powrotem wrócił, może kiedyś uda mi się z wami dogadać i schowacie ten temat, chyba nic więcej nie muszę mówić, może niektóre osoby źle poinformowane o zaszłym zdarzeniu będą już wiedziały jaka jest prawda.
O tym najlepiej zapomnij, zawartość tamtego tematu jest autentyczna i nie mamy powodu żeby go usuwać. Jak Aztek będzie chciał go usunąć, to po prostu dlatego że o to prosisz. Po prostu idź dalej i chlubną przyszłością przyćmij tamte zdarzenia których przecież nie da się cofnąć.
PS do administracji: moim zdaniem powinniście utworzyć cenzurę na słowa wulgarne bo to źle świadczy o stronie.
Dopóki nie są nadużywane, specjalnie nikomu tutaj nie przeszkadzają.
mam nadzieję że zakopiemy topór wojenny
No i dalej nie zrozumiałeś najważniejszego. "theModders" nigdy z tobą nie walczyło. Właściwie oficjalnym stanowiskiem forum byłoby "nie jesteś na tyle ważny żeby w ogóle się tobą przejmować". Po prostu z pewnych spora część społeczności uważa cię za dzieciaka i debila. Cóż, dałeś im powody, ale wierzę że stać cię na więcej, tylko potrzebujesz czasu (dużo więcej czasu, na razie nie widać żebyś jakoś drastycznie się zmienił, chociaż na pewno potrafisz). Sugeruję przez dłuższy czas unikać tego forum i generalnie starać się mieć dojrzalsze podejście, może kiedyś będzie szło ci lepiej. Niestety tą próbę rehabilitacji raczej zjebałeś.