OTO ZIEMIA 297710 989

O temacie

Autor Smolo

Zaczęty 19.03.2013 roku

Wyświetleń 297710

Odpowiedzi 989

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Największym wygranym debaty Clinton-Trump jest sonda Voyager 1, która oddala się od Ziemi z prędkością 17 km/s.
Ucieka też ona od powtarzanych w kółko sucharów.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
https://www.youtube.com/watch?v=Kbryz0mxuMY

Cóż, autorzy byli jeszcze bardziej stronniczy niż w poprzednim filmie z serii wyborów w usa.
Spoiler
Znowu po stronie demokratów, tym razem na koniec już bez żadnego udawania.
Trzyma poziom kanału ERB, ale chyba właśnie ta coraz wyraźniejsza propagandowość trochę mnie zniechęca :|

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzyma poziom ERB, które nie trzyma poziomu własnego jako takiego. Ogółem to właśnie czegoś takiego oczekiwałem, jeśli chodzi o ich odzew w wyborach, także nie byłem jakoś mocno zaskoczony.
Większym rozczarowaniem był dla mnie finał Hitlera z Vaderem, gdzie postawili ewidentnie na tego drugiego, by w końcu odciąć się od tych nazistowskich treści. Szkoda, bo wcześniej Hitler miał naprawdę gorące teksty.
https://www.youtube.com/watch?v=OQ2k2bL5gvU

Linkuje chujową jakość, bo oficjalnie pierwszy odcinek nie jest dostępny w polsce.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
IMO też do pewnego stopnia kończyły im się pomysły na starcie tych dwóch postaci i uznali, że trzeba tym razem(w 3. wideo) po prostu ostatecznie rozwiązać tą kwestię. A Hitler IMO drugie starcie wygrał ;F

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przypał.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Żaden przypał.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ból dupy polactwa po trumpie na tvn jest chyba jeszcze większy niż po pisie xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

OTO ZIEMIA
Przyjemny obrazek nie wiem skąd to zdziwienie , Ameryka została zbudowana na zuchwałości i bezprawiu.
Nie dziwię się ,że chcą do tego wrócić.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

OTO ZIEMIA
#669 2016-11-09, 20:58(Ostatnia zmiana: 2016-11-09, 22:34)
Przyjemny obrazek nie wiem skąd to zdziwienie , Ameryka została zbudowana na zuchwałości i bezprawiu.
Nie znasz się. Tam prędzej udowodnisz winę osobom trzecim niż ZUS przyzna ci rację że nie masz ręki.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Alt-right w pigułce:
Inba tysiąclecia, niech świat się niszczy, warto dla tych paru tygodni memów i bolu dupki <3

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
W obu przypadkach sytuacja wygląda gównianie, ale w przypadku Trumpa jednak nieco mniej. A co do bólu dupy... Progresywna lewica niczego się nie nauczyła po Brexicie i widocznie nie wyciągnie też żadnej nauki z tych wyborów. Znowu jest, że zwyciężył rasizm i seksizm i że demokracja upadła bo większość dostała to na co głosowała :D

Popisuje się ciągle menda jedna...

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Progresywna lewica niczego się nie nauczyła po Brexicie i widocznie nie wyciągnie też żadnej nauki z tych wyborów...
co to jest progresywna lewica?
naprawdę chcesz żeby lewica wyciągała jakiekolwiek wnioski?

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Swoją drogą wybór Trumpa sprawia, że główną nadzieję w walce z globalnym ociepleniem trzeba zacząć upatrywać w Chinach.
https://www.theguardian.com/environment/2016/nov/01/china-criticises-donald-trumps-plan-to-exit-paris-climate-deal

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Swoją drogą wybór Trumpa sprawia, że główną nadzieję w walce z globalnym ociepleniem trzeba zacząć upatrywać w Chinach.
https://www.theguardian.com/environment/2016/nov/01/china-criticises-donald-trumps-plan-to-exit-paris-climate-deal
chiny mogą sobie krytykować ile chcą, nie wiem jak bardzo można wierzyć wikipedii w tym temacie ale okazuje się:

W praktyce skuteczność protokołu oceniana jest jako bliska zeru – Stany Zjednoczone, nie podlegając jego ograniczeniom, zredukowały emisję o 14 ton per capita, podczas gdy średnia redukcja dla 27 krajów Unii Europejskiej wyniosła 12 ton per capita (w stosunku do roku bazowego 1990). W tym samym czasie jednak emisja per capita wzrosła o 205 ton w Chinach i o 100 ton w Indiach[9]. Ogółem emisja CO2 od roku bazowego wzrosła ok 49%[10].

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Rzeczywiście, przez te 6 dni od czasu wejścia w życie w Chinach porozumienia paryskiego powinno się wszystko zmienić:
https://en.wikipedia.org/wiki/Paris_Agreement#Parties_and_signatories

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
to nie chiny ani usa zatruwają mi powietrze za oknem.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

Japierdole teraz to już jebłem, serio jesteś taki skrajnym lewakiem? Nie przeszkadzało Ci to, że Clintonowa przyjęła łapówkę w postaci dotacji na fundaję swojego meża i zezwoliła na budowę rurociągu przez całe stany? Ekolodzy to o mało co nie dostali zawału.

Post połączony: 2016-11-10, 17:40

Bez prawiu chcesz powiedzieć, że przyjmowanie rocznie setek tysięcy brudasów, którzy robią co chcą nie jest bez prawiem? Oni teraz wychodzą z bez prawia ;)

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Progresywna lewica niczego się nie nauczyła po Brexicie i widocznie nie wyciągnie też żadnej nauki z tych wyborów...
co to jest progresywna lewica?
naprawdę chcesz żeby lewica wyciągała jakiekolwiek wnioski?
Wolałbym, żeby wyciągali. Brexit, Trump, kryzys imigracyjny - wszystko to ich zasługa.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Wolałbym, żeby wyciągali. Brexit, Trump, kryzys imigracyjny - wszystko to ich zasługa.
wybacz, myślałem że chodzi ci o jakieś inne wnioski xD  :ok:
nie miałbym wielkich nadziei

0 użytkowników
Do góry