Problemy na tle egzystencjalnym 77883 283

O temacie

Autor zdzichorowerzysta

Zaczęty 17.03.2013 roku

Wyświetleń 77883

Odpowiedzi 283

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Kurwa, oczy więdną od czytania tych postów żelazka. Już nawet Sawik miał więcej rozumu...

Meh

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
A ja paliłem 5 lat, ale rzuciłem. Szkoda mi zdrowia i pieniędzy na takie głupstwa. Od dwóch lat już ponad nie palę i jest mi z tym dobrze XD. Początkowo odstresowujące właściwości papierosów zastąpiłem zwykłą medytacją / chwilą relaksu, teraz w naturalny sposób jestem chyba dość wyluzowaną osobą XD.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Wowoz, kwrva jeszcze gówniarz a już pajki fali :F

Popisuje się ciągle menda jedna...

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Ja też kiedyś czasem paliłem, na fajki w całym życiu wydałem może z 20zł. Teraz tytoń służy tylko jako dodatek.;) a same fajki, jak się zaciągne to odrzucają chujowym smakiem.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Dokąd to społeczeństwo kurwa zmierza? Spodnie rurki, moda na hipsterów, suchoklatesy everywhere, koszularze, a teraz te same pedalstwo płacze że im samce alfa chuchają na ulicy w mordę dymem tytoniowym. A prawo staje po ich stronie. No kurwa nigdy nie słyszałem od żadnego dzika że przeszkadza mu swąd papierosa, raczej spyta czy mam poczęstować jak już. Tylko długowłosi rurkowcy i podludzie ubrani w różową koszulkę potrafią tak skomleć. Jak ci przeszkadza to się kurwa odsuń.
Osobiście zawsze staram się stanąć na uboczu bądź od zawietrznej jak palę przy przystanku albo coś. Ale musi się znaleźć jakiś pachnący fiołkami śmieć szukający chuja w dupie.

Idę zapalić bo się wkurwiłem.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A, jebne sobie tabaki. Będzie zdrowiej.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Rurkowcy są pojebany. Tylko co najgorsze i przerażające - jest ich coraz wiecej, juz są małą większością, co najdziwniejsze do takich ciągną kobiety (nie wszystkie, niektore po prostu są ogarniete i wolą prawdziwego faceta). Nie jest może zasadą, ale znam w chuj rurkowców - i oni nic nie potrafią. Nic nie potrafią ugotować, nic posprzatac, cale zycie zyją pod opieką rodziców (niektorzy mają po 19-20 lat), a w domu nie potrafią nawet deski przybić jak odpadnie skądś. Do tego mają to poczucie bycia lepszym i wywyższania sie, przez co czesto ranią kobiety, bawią sie nimi, a do innych nie mają zadnego szacunku. Słodkie pojebane pizdy, do pieca z nimi. Grzyweczki, rurki, vansy... Ktos taki nie poradzi sobie w życiu, chyba, ze sie ogarnie - bo przecież mamusia zrobi za niego wszystko, tatus na niego zarobi, a jak nie dostanie najnowszego iphona to sie popłacze i bedzie po sprawie. Nie mówiąc juz o tym, ze takie słodziaki to najczesciej pizdy, które sobie nie poradzilyby podczas awantury (mam kolezanke - chodzila z takim rurkowcem. Wyszli na miasto, jakis dwoch pijanych lumpów podeszlo i ni z dupy zaczeli ją po wlosach macać i mowic rozne dziwne rzeczy. Co rurkowiec zrobil? Stal wryty, nie wiedzial co zrobić :D  Zrobila mu potem awanture, a od tamtego czasu wybiera lepiej pośród facetów).

Mi osobiscie palenie przeszkadza - ale nie zmuszam nikogo do nie palenia. Wiem, ze to jest w chuj niezdrowe, sam nie pale i nie zamierzam, a gdy ktos pali to po prostu stoje w sporej odleglosci, a jak jest mala przestrzen to prosze aby chociaz na mnie nie dmuchał. A tak to - niech sobie pali. Przeciez to jego zycie, jego sprawa, jego płuca, czemu ja mam sie tym przejmować?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Rurkowcy są pojebany. Tylko co najgorsze i przerażające - jest ich coraz wiecej, juz są małą większością, co najdziwniejsze do takich ciągną kobiety (nie wszystkie, niektore po prostu są ogarniete i wolą prawdziwego faceta). Nie jest może zasadą, ale znam w chuj rurkowców - i oni nic nie potrafią. Nic nie potrafią ugotować, nic posprzatac, cale zycie zyją pod opieką rodziców (niektorzy mają po 19-20 lat), a w domu nie potrafią nawet deski przybić jak odpadnie skądś. Do tego mają to poczucie bycia lepszym i wywyższania sie, przez co czesto ranią kobiety, bawią sie nimi, a do innych nie mają zadnego szacunku. Słodkie pojebane pizdy, do pieca z nimi. Grzyweczki, rurki, vansy... Ktos taki nie poradzi sobie w życiu, chyba, ze sie ogarnie - bo przecież mamusia zrobi za niego wszystko, tatus na niego zarobi, a jak nie dostanie najnowszego iphona to sie popłacze i bedzie po sprawie. Nie mówiąc juz o tym, ze takie słodziaki to najczesciej pizdy, które sobie nie poradzilyby podczas awantury (mam kolezanke - chodzila z takim rurkowcem. Wyszli na miasto, jakis dwoch pijanych lumpów podeszlo i ni z dupy zaczeli ją po wlosach macać i mowic rozne dziwne rzeczy. Co rurkowiec zrobil? Stal wryty, nie wiedzial co zrobić :D  Zrobila mu potem awanture, a od tamtego czasu wybiera lepiej pośród facetów).
Całe szczęście ja wybrałem drogę dresa i prawdziwego twardziela. Nie cierpię tych spedalonych rurkowców, zajebałbym z bani.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiesz, dres to nie zawsze prawdziwy twardziel :D  w kazdym razie prawdziwy facet w rurki sie nie miesci.

Twardziel zreszta to nie styl ubierania sie czy wygladu, a styl bycia, to co ma sie w glowie oraz mozna powiedziec "Styl zycia" :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W rurkach by mi się kutas za bardzo w nogawce odznaczał

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Noo, jak raz kumpel mnie namowil to przymierzenia rurek (powiedzial mi, zebym sie poczul jak oni xD) to mnie kutas przy kostce uwierał :D

KOMPUTER:
Spoiler

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

Problemy na tle egzystencjalnym
#191 2013-04-16, 11:20(Ostatnia zmiana: 2013-04-16, 11:24)
japierdole znowu ten instyknt dresa sie odezwal.

wypierdalaj. zachowam sie jak ty i pojade po stereotypach - jestes dresem.

Nic nie potrafisz ugotować, nic posprzatac, cale zycie zyjesz pod opieką rodziców (niektorzy mają po 19-20 lat), a nie potrafisz rozwiazac problemu inaczej niz przez wyzwiska i wpierdol. Do tego masz to poczucie bycia lepszym i wywyższania sie, przez co czesto ranisz kobiety, bawisz sie nimi, a do innych nie masz zadnego szacunku. Wieczny pojebany "gangsta", do pieca z toba. Łysinka, dresiki, adidaski... Ktos taki nie poradzi sobie w życiu, chyba, ze sie ogarnie - bo przecież wpierdolem zalatwi wszystko, tatus na niego zarobi, a jak nie dostanie najnowszej bmki to sie popłacze i bedzie po sprawie. Nie mówiąc juz o tym, ze takie dresiaki to najczesciej mocni w grupie, które sobie nie poradzilyby samemu przy skladaniu deklaracji podatkowej.

ty kurwa thorus jestes popierdolony. wielokrotnie mowisz ze opinia innych cie nie interesuje, ze masz w dupie zachowanie innych, a pieczesz odbyt o pierdolony kawalek materialu na nogach innych osob. ponoc masz w dupie co kto lubi.

wypierdalaj.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wypierdalaj. zachowam sie jak ty i pojade po stereotypach - jestes dresem.

Nic nie potrafisz ugotować, nic posprzatac, cale zycie zyjesz pod opieką rodziców (niektorzy mają po 19-20 lat), a nie potrafisz rozwiazac problemu inaczej niz przez wyzwiska i wpierdol. Do tego masz to poczucie bycia lepszym i wywyższania sie, przez co czesto ranisz kobiety, bawisz sie nimi, a do innych nie masz zadnego szacunku. Wieczny pojebany "gangsta", do pieca z toba. Łysinka, dresiki, adidaski... Ktos taki nie poradzi sobie w życiu, chyba, ze sie ogarnie - bo przecież wpierdolem zalatwi wszystko, tatus na niego zarobi, a jak nie dostanie najnowszej bmki to sie popłacze i bedzie po sprawie. Nie mówiąc juz o tym, ze takie dresiaki to najczesciej mocni w grupie, które sobie nie poradzilyby samemu przy skladaniu deklaracji podatkowej.
Stul pysk szczawie. Zajebiście gotuję i od paru lat utrzymuję się sam. Od dresów wara. Wyjebać ci lepę na ryj?

Mark Twain

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Tyle prawdy w jednym eto
TYLGO MY JESTEŚMY PRAWILNE ZIOMECZKI PRAWDZIWI MENRZCZYŹNI HCESZ FPIERDOL PEDALE? KOMU KIBICUJESZ KURWO? JAK TO KURWA NIKOMU DAWAJ KOMURE PEDALE HEHE PATŻCIE JAKI PEDAŁ NAWET NIE UMJE SIE POSTAWIC PJETNASTU DRESOM XDDDDDDDD WSZYSTKIE LASKI SOM NASZE C'NIE I WYKSZTAŁCONE FRYZJERKI I ZARADNE KUCHARKI PRAWDZIWE KOBJETY HEHE POLSKIE WITAMINY C'NIE WY JESTESCNIE NIEPORADNE PEDAŁY WAS KOBIETY NIE HCOM BO JESTESCIE SŁABI NAWET TE INTELIGENTNE NAS WOLOM OD WAS PEDAŁKUW CO CZYTACIE KSIONŻKI NIBY A WASZE DUPY NAS WOLOM WIEM BO MOJA LASKA STUDJUJE MARKJETING I ZARZONDZANIE POLEM NAMIOTOWYM HEHE PO CO CI TEN PUASZCZ I KOSZULA PEDALE CZEMU NIE HODZISZ TAK JAK PRAWDZIWY MENŻZYZNA W ORTALJONOWYM DRESIE Z BAZARU? BONUS RPG SŁUHASZ? NIE TO NIE MASZ SZACUNKU LUDZI ULICY JEDYNEJ PRAWDZIWEJ SIŁY W TYM HEHE KRAJU JEBAC POLICJE A LAMUSY DUPA CICHO
thorusorc (aka werewolf) in a nutshell

makin' bacon

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Papieros - największe zło, jakie poczułem na własnych płucach. Jeden papieros i od około 10 lat mam słabszą kondycję, niż miałem w podstawówce. Nie polecam, ale jak ktoś pali w mojej obecności to "taktownie" proszę, żeby starał się nie wydmuchiwać na mnie tego niszczącego zła(-5 do zdrowia przy biernym paleniu). Chociaż bardziej mnie wkurzają palące dziewczyny niż faceci, ale nawet wystrzelanie ich nic nie da(bo pojawią się nowi).
PS. Dresy to niekoniecznie tylko "dają wpie*dol". Ja jestem dresem, ale tylko dlatego, że ubrania dresowe są dla mnie wygodniejsze, a dżinsy za bardzo mnie "drapią". Ale żebym miał komuś łomot spuszczać - to nie ma takiej opcji(bo jestem za leniwy, nie chce mi się chodzić na siłkę, by wyrobić mięśnie itp itd).

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeden papieros i od około 10 lat mam słabszą kondycję, niż miałem w podstawówce.
Jednym papierosem usprawiedliwiasz sobie 10 lat stulejarstwa i masturbacji? :D

Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Zgadzam się z werewolfem. Sam mam sporo cech rururkowca i mnie to wkurwia. Jebac nas, bo to zdecydowanie utrudnia życie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry