Witam serdecznie!
Tworzę od jakiegoś czasu grę "RPG" - nie mówię tutaj o takim czyms jak Skyrim, lecz powracając do dawniejszych czasów - Gothic, Fallout 2, Neverwinter Nights...chciałem odtworzyć ten klimat, tą zabawę w nowej grze, stworzyć ją tak, żeby ukańczając ją gracz mówił "Co? Już? Chce jeszcze!", część może mnie rozumieć, fabuła opowiada o gatunku ludzkim więźnionym i dręczonym przez technologicznie rozwiniętą rasę Elficką, Ludzie uważani są za pod-rasę przez uzurpatorów. Nasz bohater zostaje zesłany do kopalni Tyronu gdzie właśnie rozpoczyna się bunt...co z tego wyniknie?
Więc tak, to po wstepnie, poszukuje przede wszystkim grafików oraz programistów, gra będzie opierać się na silniku Unity3D, można zrobić na lepszym, lecz wolę skupić się na grze niż na jakości butów bohatera, jeśli ktokolwiek potrafi tworzyć modele, chociażby grafiki lub miał styczność z JavaSCript oraz Unity, serdecznie go zapraszam do współpracy, może to niektórych odrzuci, ale gra będzie w pełni darmowa - taki mam zamiar, ewnt. będzie ona na Indie Games.
kontakt ze mną:
GG: 44170689
Mail: verr@vp.pl
Pozdrawiam, Dragonitex