Mam pytanie jak zwiększyć siłę ataku łuku? Uwielbiam łuk ale mało z niego bije i tu pytanie potrzeba zręczności czy siły?
Hagrid już masz tego save z żuwaczką masz jeszcze tam 1 płytke pełzacza.
Odpowiedzi na takie pytania powinieneś szukać w dziale Gothic II: Noc Kruka, a nie w The Dark Saga PL - bo dotyczą one samej mechaniki podstawowej gry.
A ja mam takie pytanie. W kopani jest masa skrzyni zamkniętych na klucz i klucze porozrzucane w najróżniejszych miejscach. Mógłby ktoś podać położenie tych wszystkich kluczy oraz jakie skrzynie otwierają?
A ja mam propozycję: wysil się trochę i poznajduj je wszystkie. Możesz opisać miejsca tych wszystkich skrzyń i kluczy i dać w poradniku na stronie
TDS PL. Pewnie trochę osób będzie Ci wdzięcznych
Ja to bym proponował już zacząć myśleć o rozbudowaniu działu dla TDS tak jak to miało miejsce przy modzie Returning, czyli żeby rozbić to na konkretne tematy, żeby można było szybko wszystko znaleźć. Powoli widzę, że zaczyna się tu robić bałagan. Gdy było tu jeszcze 20-30 pare stron to taki temat ogólny się sprawdzał, ale teraz gdy liczba stron zwiększa się coraz szybciej i przybywa graczy to moim zdaniem za późno na takie eventy gdy będzie 150 stron...
Pomysł może i niegłupi, ale ktoś by musiał się tym zająć (gadanie z Administracją forum, ewentualnie załatwienie moderatora dla owego działu, etc.), ale zapewniam, że ja się tego nie podejmę.
Mam problem: Mam znaleźć dla Barada zbiegłych niewolników, których sam wcześniej wypuściłem. Niestety nie znajdują się oni w miejscu opisanym przez solucję. Chcę zwrócić uwagę na fakt, że jestem najemnikiem orków i Parak powiedział, że dopóki nie zrobię tego zadania nie wypuści mnie.
No niestety spieprzyłeś. W poradniku było napisane, jak tego uniknąć.
Emm da mi ktoś może zapis w takiej sytuacji? Wykonałem dostawę dla tego orka i Parakowi powiedziałem, że przywódcą buntowników jest Borys. Bardzo mi zależy.
Albo przeszukaj forum i znajdź link do save#msg1074825a, który ktoś wrzucił tuż przed wyjściem z kopalni, albo zgłoś się do mnie na GG/maila/PW to Ci podam pewien sposób na "przeskoczenie" problemu.
No tak. A ja mam problem ktory był wszak poruszony juz wcześniej, no może ktoś jednak pomoże mi go rozwiązać.
Mam wszystkie komponenty tj. skory trolli, oraz stalowe płyty, jednak gdy podchodze do stołu garbarskiego nie moge go użyć. Czy musze zrobić coś uprzednio ze skórami, czy to istotnie bug w grze? Zaznaczam ze wyrób pancerzy mam wyuczony. Alternatywnie jest jakiś inny sposób na zdobycie ochrony czarnego trolla, niż samodzielne jego wyrobienie?
Z góry dzięki za pomoc.
Do obróbki skór na stole potrzebujesz takiego drewnianego młoteczka - na pewno widziałeś, jak Danielle takim wymachiwała (kijanka się nazywa czy jakoś tak). Jest dostępny do kupienia u miejscowego kowala - Tobiasa. Cena groszowa, z 20 s.z. max.
Witam mam prośbę czy mógł by mi ktoś zrobić zdjęce i dać linka do najdokładniejszej mapy wyspy. Ale taką żeby były pozaznaczane ważne miejsca np obóz palladynów itp prosił bym . taką zebym mógł na A4 wydrukować bo cięzko mi jest się połapać bez mapy.
Jak chcesz, to mogę Ci przygotować taką mapę. Zgłoś się do mnie na GG/maila/PW.