Jak mówiłem. Nie nienawidzę pełzaczy. Zawsze starałem się w gothicu jak najbardziej to możliwe, uniemożliwić spotkania z nimi. W starej kopalni użyłem kodu by przyzwać królową i jej jaja, a w wolnej kopalni to przyzwałem Taroka i jego pićku.
W gothic 2 z returningiem to masakra. Ale pobrałem nowe tekstury, w których pełzacze wyglądają przynajmniej trochę znośniej. Zawsze z WIELKIM trudem walczyłem z nimi. Moim zdaniem te wojowniki i królowa są jeszcze w miarę, ale te zwykłe były :O :O :O . Ale one tylko w gothic 1 i 2 są takie obrzydliwe. W 3 to bez problemu, jednak z lekkim obrzydzeniem je zabijam. A czwórce to one w ogóle nie są dla mnie straszne.
Reasumując: Zaraz prześle mojego sejwa do internetu i wkleje linka do tego postu. Jak ktoś będzie na tyle miły by wejść do sztolni, powybijać tam pełzacze, zebrać tamtejsze itemy oraz żuwaczki pełzacza i wyprowadzić z niej Lefera (tylko wyprowadzić, nie poruszcie żadnych innych tematów).
Jakby pełzacze okazały się za trudne, to uciekajcie do Lafera bo ma godmode. Ale w ostateczności możecie wykorzystać moje punkty nauki. 1H uczcie się od tego z areny a siły tylko od Tiksa. Z góry bardzo dziękuje za tego sejva. Zaraz go tu wkleję.
Proszę bardzo:
link do zapisu gryJak już ktoś zrobi to według moich próśb to niech wyśle mi e-mailem, albo upladuje go na sendspace i poda linka. Ale niech taki ktoś napisze mi to na PW, żebym wiedział. Proszę o jak najszybsze wykonanie tego.