Dark Saga PL 825246 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 825246

Odpowiedzi 2103

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
U mnie to nie działczy zmieniam symValue63_0 na symValue99_0 i mam dalej 63 siły.Co mam zrobić , żeby mi się siła zwiększyła?
Ponawiam czy ktoś może pomóc?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
mam następny problem do zniszczenia czarnego miecza potrzebny jest manuskrypt gdzie go znajde? jeśli jest w świątyni czaszki to nie natknąłem się na ten manuskrypt, gdzie on konkretnie się znajduje?

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
Jak sterować łódką?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jeśli ci chodzi o tą u piratów, to poprostu przewracasz kołowrót i łódka sama popłynie, ale wcześniej będziesz klucza do niego potrzebować

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Co mam zrobić , żeby mi się siła zwiększyła?
Rumar uczy siły. Bodajże 5 bryłek rudy za 1 pkt, a PN w zależności od posiadanej siły: 1-4 PN.

mam następny problem do zniszczenia czarnego miecza potrzebny jest manuskrypt gdzie go znajde? jeśli jest w świątyni czaszki to nie natknąłem się na ten manuskrypt, gdzie on konkretnie się znajduje?
Powinieneś go był zabrać pokonanemu orkowi-szamanowi (imienia nie pamiętam) po przeszukaniu jego zwłok. Wydaje mi się że to był ten ork, którego spotkałeś po pomieszczeniu z demonami (za tym mostkiem).

Jak sterować łódką?
jeśli ci chodzi o tą u piratów, to poprostu przewracasz kołowrót i łódka sama popłynie, ale wcześniej będziesz klucza do niego potrzebować
Dokładnie. I łódka płynie sama z punktu A do punktu B - nie masz wpływu na jej trasę.
A tak swoją drogą to do jej uruchomienia potrzebny jest nie klucz, tylko przedmiot o nazwie "deseczka".

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
Co muszę zrobić żeby dostać lepszy pancerz u orków?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Kilka postow wyzej masz moje screeny. Bedziesz mogl chyba kupic ten pancerz, lub za jakies zadanie, ale chyba kupić. Drogi nie jest, skoro go kupilem :D  a nawet sie przydaje.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki

Kilka postow wyzej masz moje screeny. Bedziesz mogl chyba kupic ten pancerz, lub za jakies zadanie, ale chyba kupić. Drogi nie jest, skoro go kupilem :D  a nawet sie przydaje.
ten pancerz już dawno miałem, nie ma jakiegoś lepszego orkowego pancerza?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Orkowego? Nie. Ale do kupienia są ciekawe pancerze, a po trafieniu w kolejne obozy będziesz miał dostęp do coraz lepszych pancerzy.

DaReakwon

DaReakwon

Użytkownicy
posty17
Propsy5
  • Użytkownicy
Opłaca się kupić pancerz pradawnej straży, od jednego z orków?

Fangothic

Fangothic

Użytkownicy
posty5
Propsy2
  • Użytkownicy

Fangothic

Dark Saga PL
#450 2013-01-03, 17:46(Ostatnia zmiana: 2013-01-03, 18:05)

Miał go ork z imieniem w Świątyni, przed mostem który pada jak nadepniesz na niego. Jak nie wziąłeś, sorry...

Orkowego? Nie. Ale do kupienia są ciekawe pancerze, a po trafieniu w kolejne obozy będziesz miał dostęp do coraz lepszych pancerzy.

Najlepszy pancerz na początku to własciwie magiczny pancerz który daje Kar-a-Kam. Jak chcesz dostać jakiś pancerz szybciej, pomóż Tupakowi znaleźć "złodzieja" Paka (chociaż ja wolę znaleźć prawdziwego złodzieja). Tupak sprzeda Ci wówczas średni pancerz orkowy (podobny do pancerza piratów).
Ciężki pancerz orkowy daje Barad po ukończeniu jego zadania (ale musisz po tym jeszcze 3 dni odczekać :) )
A jeszcze jedna opcja: udać się do maga Gerarda, wykopać wszystkie groby, spadnie kufer z kolumny koło statuy Beliara, a tam będą szaty maga ognia. ALE! w tych szatach nie można chadzać po obozie orków.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Użytkownik Kruczorgothic dnia 2012-12-31 14:19 napisał

Rumar uczy siły. Bodajże 5 bryłek rudy za 1 pkt, a PN w zależności od posiadanej siły: 1-4 PN.

Ale chodziło mi o edycje save'a a nie kto siły uczy :P

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig

Ale chodziło mi o edycje save#msg1065951a a nie kto siły uczy :P
Oszukiwanie gry powinno być traktowane jak piractwo... Jeśli tak bardzo nie chce ci się grać a jedynie bezwolnie obserwować jak Alaster robi to i tamto bez jakiegokolwiek myślenia z twojej strony, to se odpal Gameplaya na YouTube.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Ale chodziło mi o edycje save#msg1065952a a nie kto siły uczy :P
Oszukiwanie gry powinno być traktowane jak piractwo... Jeśli tak bardzo nie chce ci się grać a jedynie bezwolnie obserwować jak Alaster robi to i tamto bez jakiegokolwiek myślenia z twojej strony, to se odpal Gameplaya na YouTube.

Nie. Nie powinno, i na szczescie nie Ty o tym decydujesz. Nie bede ogladal gameplaya, wole zagrac i nie bedziesz mi mowil jak i czy bez kodow.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Skoro twórcy chcieli żeby ludziska grali uczciwie (bo niby po co innego kody wyłączyli) to należy to uszanować a nie zgrywać słoik po korniszonach. Trzeba po prostu przestać wypytywać się o te oszustwa, no i grać normalnie. W sumie takie coś można podciągnąć pod hack'i, a jak wszyscy wiedzą na tym wywodzie grają tylko metinowcy.

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
@montas15
Dokładnie, możesz zagrać sobie w gameplay'a:
https://www.youtube.com/watch?v=xVuEkANvErA
Niestety w języku rosyjskim.
Sterowanie jest proste, grę puazujesz spacją bądź kliknięciem kursorem na ekran. Miłej i pełnej przygód gry.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
(...)pomóż Tupakowi (...) Tupak sprzeda Ci wówczas średni pancerz (...)
Tak myślę i myślę, i pojąć nie mogę: kim jest ten Tupak?
Pewnie jakaś nowa postać z tych najnowszych patch#msg1065949ów...

A co do cheatowania/hackowania czy innych form oszustwa w grach, to popieram Ventrue i Baggio.

Drack

Drack

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

Drack

Dark Saga PL
#457 2013-01-04, 18:49(Ostatnia zmiana: 2013-01-04, 18:51)
U mnie pojawił się pewien błąd po instalacji Dark Saga, jeszcze tej rosyjskiej wersji. Instaluje się ładnie, bez żadnych błędów. Gdy już się zainstalowało, to sobie włączyłem żeby sprawdzić czy mi się dobrze zainstalowało, a tu wyskakuje mi błąd: Critical error Execution of Gothic II failed, G2Ext must be terminated. Nie wiem czy to do końca zrozumiałem, ale  z tego co dałem radę to wywnioskowałem że trzeba chyba skrót do zwykłego G2 usunąć. Zrobiłem tak, po czym wyskakuje błąd że gra się nie uruchomi bo nie może znaleźć skrótu, także nei wiem o co chodzi. Jakieś pomysły?

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki

Gizbor17

Dark Saga PL
#458 2013-01-04, 19:39(Ostatnia zmiana: 2013-01-04, 19:39)
Mam problem ze znalezieniem tego przełącznika na kolumnie w obozie myśliwych. Obszukałem wszystkie kolumny i nigdzie go nie ma. Mógłby mi ktoś powiedzieć dokładne położenie albo najlepiej dać screena?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Co do cheatowania i to w miarę bezinwazyjnego (tłumacząc dla tych, którzy nie wiedzą - czyli takiego cheatowania, które nie psuje za bardzo rozgrywki, a pozwala wyjść z niektórych krytycznych momentów) to do moda Dark Saga, polecam Cheat Engine. Obsługa banalna, a nawet najprostsze funkcje dużo ułatwiają.

(...)pomóż Tupakowi (...) Tupak sprzeda Ci wówczas średni pancerz (...)
Tak myślę i myślę, i pojąć nie mogę: kim jest ten Tupak?
Pewnie jakaś nowa postać z tych najnowszych patch#msg1066013ów...

A co do cheatowania/hackowania czy innych form oszustwa w grach, to popieram Ventrue i Baggio.

Tupak ? Nie przypominam sobie. Raczem Tem-pak, którego ktoś (kogo nie będę już wymieniał z nicku  :wink:  ) imię, przetłumaczył na Tępak. Co do cheatowania, też się muszę zgodzić, jednak, tak jak ująłem to wyżej - są czasami momenty na tyle krytyczne, że faktycznie przydałoby się lekkie "wspomaganie".

Mam problem ze znalezieniem tego przełącznika na kolumnie w obozie myśliwych. Obszukałem wszystkie kolumny i nigdzie go nie ma. Mógłby mi ktoś powiedzieć dokładne położenie albo najlepiej dać screena?

Przeszukaj dobrze dookoła wszystkie kolumny kręgu znajdującego się w obozie ferokijczyków, a napewno znajdziesz.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry